Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Τη διαφορά έκανε το Νο15 - Μέχρι την τηλεόραση οι φωνές Μαρτίνς - Ο ΠΑΟΚ έχει τον κόουτς που αξίζει!
| 2021-05-23 12:00:00

Τη διαφορά έκανε το Νο15 - Μέχρι την τηλεόραση οι φωνές Μαρτίνς - Ο ΠΑΟΚ έχει τον κόουτς που αξίζει!

Sportdog Team
Τη διαφορά έκανε το Νο15 - Μέχρι την τηλεόραση οι φωνές Μαρτίνς - Ο ΠΑΟΚ έχει τον κόουτς που αξίζει!

Ο Φορτούνης δεν έχει παραπάνω απαιτήσεις από τον εαυτό του; Ο λόγος που ο Δικέφαλος πήρε το Κύπελλο απέναντι στον κουρασμένο Ολυμπιακό, τα ερωτηματικά για Φορτούνη και οι δηλώσεις Πάμπλο Γκαρσία. Οφ σάιντ και πολλά μέτρα μάλιστα... βγήκε ο Νταβίντ Φουστέρ με τη λήξη του τελικού.
 

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Έχω ακούσει / διαβάσει ουκ ολίγα από το βράδυ του Σαββάτου που ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ 2-1 στον τελικό κυπέλλου. «Προπονητές» διαφόρων ειδικοτήτων επικοινωνούν τη γνώμη τους γιατί, ως γνωστόν, η γνώμη είναι το δεύτερο «πράγμα» που έχουμε όλοι από μία. Βλέποντας αυτόν τον στόπερ κλάσης που λέγεται Σεμέδο να «χάνει» παίκτες και φάσεις στο φινάλε, και γενικώς τον Ολυμπιακό να έχει... ξεφουσκώσει, αισθάνθηκα βέβαιος ότι τη μεγάλη διαφορά για την τελική έκβαση του ματς την έκανε ο αριθμός «15». Στην τρέχουσα διετία ο ΠΑΟΚ έχει δώσει 99 ματς και ο Ολυμπιακός 114, δηλαδή οι ερυθρόλευκοι έχουν παίξει 15 ματς παραπάνω. Και αυτά τα ματς είναι ματς ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ σε αντίθεση με τον δικέφαλο ο οποίος αποκλείστηκε στα καλοκαιρινά προκριματικά τη μία από τις δύο σεζόν και την άλλη περιέφερε άσκοπα το κορμί του σε όμιλο του Γιουρόπα (με Αϊντχόφεν, Γρανάδα και Ομόνοια) αποκλειόμενος με 3 ισοπαλίες, 2 ήττες και 1 νίκη.

Εφόσον ο Ολυμπιακός δεν είχε την ευστοχία να τελειώσει τον ΠΑΟΚ στο εξαιρετικό 25λεπτό του στο β' ημίχρονο που ισοφάρισε και μπορούσε να προηγηθεί, στη συνέχεια νικήθηκε ΚΥΡΙΩΣ από την κούραση. Όποιος έχει παίξει μπάλα έστω και με φίλους του στην αλάνα, ξέρει ότι η σωματική κούραση φέρνει και στο μυαλό και τα λάθη διαδέχονται το ένα το άλλο. Ο δικέφαλος, να θυμίσω, ότι ουσιαστικά... θυσίασε και το ματς φιέστα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (τον Ολυμπιακό δεν τον έπαιρνε να υποτιμήσει αυτό το ματς που μετά θα γιόρταζε τον τίτλο για ευνόητους λόγους...) κατεβαίνοντας με αλλαγές αλλά και το εντός έδρας που ακολούθησε με τον Αστέρα και επίσης ηττήθηκε ενώ οι ερυθρόλευκοι πήγαιναν στη Λεωφόρο όπου ήταν «υποχρεωμένοι», λόγω της ιδιαιτερότητας του ματς, να παίξουν σοβαρά. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν πήγε... φρεσκαδούρα στον τελικό και ο Ολυμπιακός κουβαλώντας ένα απίστευτο έξτρα φορτίο κόπωσης.
 
Αυτή για μένα ήταν η μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο και δεν έχω καμία διάθεση να αναλωθώ σε κριτικές για διατάξεις. Εξάλλου έχουν γραφτεί / ειπωθεί παντού τόσα πολλά, ένας ακόμα δεν θα προσφέρει κάτι. Προφανώς θα ήταν καλύτερα για τον Ολυμπιακό να αντέξει ο Σωκράτης ή να ήταν υγιής ο Μπα και να μπορούσε ν' αγωνιστεί. Όμως και πάλι δεν θα υπήρχε καμία εγγύηση για το οτιδήποτε. Ο ΠΑΟΚ στόχευσε τον τελικό εδώ και καιρό μαζεύοντας... φόρα ενώ ο ταλαιπωρημένος από τη διετία Ολυμπιακός ήταν υποχρεωμένος να είναι στην... τσίτα ως το φινάλε. Είμαι βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει αποφάσεις έχοντας ως κριτήριο τον τελικό αλλά όλη τη σεζόν ως σοβαρή ομάδα που είναι. Στον αντίποδα, ελπίζω ο ΠΑΟΚ να κάνει το ακριβώς αντίθετο, να... μείνει στον τελικό.

ΥΓ: Οφ σάιντ και πολλά μέτρα μάλιστα... βγήκε ο Νταβίντ Φουστέρ με τη λήξη του τελικού. Σόρι αλλά επειδή τον συγκεκριμένο τον έχω πολύ ψηλά ως χαρακτήρα, αποτέλεσε δυσάρεστη έκπληξη το ποστάρισμά του για τον τελικό. «Χωρίς πάθος δεν κερδίζεις», έγραψε ο Ισπανός. Δηλαδή στον τελικό της σεζόν 2015/2016 με την ΑΕΚ (η οποία μόλις είχε επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία) που ο ίδιος ήταν βασικός και αρχηγός του Ολυμπιακού να υποθέσουμε ότι ο Ολυμπιακός ηττήθηκε επειδή δεν είχε πάθος; Ή να υποθέσουμε ότι εκείνος είχε αλλά όχι οι συμπαίκτες του που έφταιγαν για την ήττα; Νταβίντ σόρι αλλά ήταν πολύ un fair γιατί ήσουν και παίκτης και ξέρεις πως είναι ένας τελικός...

ΥΓ2: Ο Φορτούνης μπήκε ως αλλαγή στο ημίχρονο και πράγματι συνέβαλε να ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός και να ασκήσει πίεση για το 2-1. Από το 46ο μέχρι περίπου το 65ο τον έβλεπες στο γήπεδο να παίρνει πρωτοβουλίες και να κάνει ωραία πράγματα. Και ξαφνικά από το 70ο... εξαφανίζεται! Μπήκε ως αλλαγή και άντεξε ένα 20λεπτο; Ο ίδιος δεν έχει παραπάνω απαιτήσεις από τον εαυτό του;  

ΥΓ3: Για τον Μπρούμα, σε αντίθεση με διάφορους που έγραφαν και έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει προσπάθεια να ρίξει την τιμή αγοράς ή να ανανεώσει τον δανεισμό, τα έχουμε ξαναπεί. Η μεγάλη απογοήτευση μαζί του ήρθε στα ματς με την Άρσεναλ όταν ήταν παρών-απών και σε τέτοια είναι που θες / απαιτείς από τον ακριβό σου εξτρέμ να κάνει τη διαφορά. Μέχρι και απο την τηλεοπτική μετάδοση πέρναγαν οι φωνές του Μαρτίνς στον τελικό που προσπαθούσε να τον παρακινήσει να αναλάβει πρωτοβουλίες και να κάνει όσα του είπε. Κι επειδή δεν, τον έβγαλε στο ημίχρονο.

ΥΓ4: Ακούγοντας όσα δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία στη συνέντευξη Τύπου επιβεβαίωσα ότι ο ΠΑΟΚ έχει τον προπονητή που του αξίζει / ταιριάζει ως προφίλ κλαμπ. Όποιος έχει μυαλό, καταλαβαίνει τι εννοώ. Τα αυτιά του κοινού να μένουν ικανοποιημένα και τίποτα άλλο δεν μετράει...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευθύνη (και) Μαρτίνς το χαμένο Κύπελλο - Ο πρώτος που φεύγει... απόψε - "Φωνάζει" για μεταγραφή

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags