Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Μάγκικο Κύπελλο για ΠΑΟΚ - Το… καλό νίκησε το κακό - Τί παικτάρα είσαι, "άρρωστο" αυτό έκανε!
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-23 22:03:00

Μάγκικο Κύπελλο για ΠΑΟΚ - Το… καλό νίκησε το κακό - Τί παικτάρα είσαι, "άρρωστο" αυτό που έκανε!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Μάγκικο Κύπελλο για ΠΑΟΚ - Το… καλό νίκησε το κακό - Τί παικτάρα είσαι, "άρρωστο" αυτό που έκανε!

Πώς ο Γκαρσία "κλείδωσε" τον Ολυμπιακό με το δικό του πλάνο και κατάφερε να... σώσει τη χρονιά του Δικεφάλου. Ο ΠΑΟΚ δεν πήγε στον τελικό για να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο. Δεν τον ένοιαζε άλλωστε αυτό. Πήγε για να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος!

ΠΑΟΚ: Αν ήταν αμερικάνικη ταινία θα ήταν η τελική μάχη του καλού και του κακού...Αν ήταν κινέζικη παροιμία θα ήταν το yin και yang. Όλα αυτά τα χρόνια προετοιμαζόταν από το σύμπαν η... ποδοσφαιρική μάχη ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό σε τελικό και όπως συμβαίνει πάντα στο τέλος το καλό πάντα θα νικάει το κακό.

Ο τρόπος που ήρθε η νίκη του ΠΑΟΚ στον τελικό επί του Ολυμπιακού είναι βγαλμένος από τα πιο... υγρά όνειρα κάθε φίλου του Δικεφάλου. Οι «ασπρόμαυροι» δέχονται πίεση, αλλά είναι σκληρή σαν ατσάλι και δεν λυγίζουν, ενώ ο Πασχαλάκης μοιάζει να έχει 15 χέρια και να μην περνάει τίποτα. Ο επιθετικός μπαίνει αλλαγή και χάνει τα άχαστα. Όλα δείχνουν πως το ματς δεν πηγαίνει στον ΠΑΟΚ, αλλά ξαφνικά μια μαγική ενέργεια στο 90΄ δημιουργεί το πολυπόθητο γκολ και πλέον δεν υπάρχει γυρισμός. 

Ο Δικέφαλος δεν πήγε στον τελικό για να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο. Δεν τον ένοιαζε άλλωστε αυτό. Πήγε για να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος! Άλλωστε το μότο των «ασπρόμαυρων» είναι πως στους τελικούς δεν παίζουν, αλλά νικούν. Ε, αυτό έκαναν.



Νομίζω πως δεν χρειάζεται να αναλωθούμε σε τακτικές αναλύσεις του αγώνα. Ωστόσο, πρέπει να πιστωθεί στον Γκαρσία το άψογο πλάνο, αλλά και οι σωστές αλλαγές που έκανε, που ουσιαστικά οδήγησαν το τρόπαιο στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι το εξής... Τι παιχτάρα είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ωραίο το γκολ του Κρμέντσικ, που βάφει το τρόπαιο «ασπρόμαυρο», αλλά η ασίστ του Σέρβου μάγου είναι... άρρωστη και νομίζω είναι η κορυφαία στην ιστορία του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν στη χειρότερη του σεζόν την τελευταία πενταετία τερματίζει δεύτερος και κατακτά το Κύπελλο μάγκικα και παλικαρίσια στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό... Ε δεν το λες και άσχημα αν σκεφτεί κανείς όλα όσα έγιναν τη φετινή χρονιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια... μαγκιά Γκαρσία - Ανατροπή με τον "τελειωμένο", αυτός φεύγει - Φοβερό τι έκανε με Ουάρντα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags