Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δεν είναι ίδιος ο Λουτσέσκου - Οι πρώτες αλλαγές στον ΠΑΟΚ - Έως και ανέφικτο να πετύχει τα ίδια
| 2021-07-04 18:30:00

Δεν είναι ίδιος ο Λουτσέσκου - Οι πρώτες αλλαγές στον ΠΑΟΚ - Έως και ανέφικτο να πετύχει τα ίδια

του Μάνου Τσαλγατίδη
Δεν είναι ίδιος ο Λουτσέσκου - Οι πρώτες αλλαγές στον ΠΑΟΚ - Έως και ανέφικτο να πετύχει τα ίδια

Τι "φέρνει" στον Δικέφαλο και όσα λέει συνέχεια στους παίκτες του. Ο Ρουμάνος τεχνικός γύρισε διαφορετικός στην Τούμπα και αυτό φαίνεται από τις πρώτες του ημέρες. Πλέον, έχει μια άλλη αύρα και είναι έτοιμος να μεταφέρει νέα πράγματα στην ομάδα. Θα πετύχει άραγε;

Έχει περάσει ένας μήνας από την επιστροφή του Ράζβαν Λουτσέσκου στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ και νομίζω πως ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τον Ρουμάνο τεχνικό.

Ο 52χρονος προπονητής του Δικεφάλου είναι ένας άνθρωπος που ακολουθεί την καρδιά του και είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός. Παρά το γεγονός πως έχει γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία των «ασπρόμαυρων», αφού έγινε ο προπονητής που κατέκτησε αήττητο πρωτάθλημα και νταμπλ, αποφάσισε να έρθει πίσω και να... τσαλακωθεί. Το να πετύχει πάλι αυτό που πέτυχε (δεν εννοώ το νταμπλ), είναι δύσκολο έως ανέφικτο. Παρόλα αυτά ακολουθώντας την καρδιά του γύρισε στο μέρος που λάτρεψε και αγάπησε.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου της 2η θητείας του στον ΠΑΟΚ δεν είναι ο ίδιος με αυτόν της πρώτης. Αρχικά δεν είναι τόσο... φοβισμένος και αγχωμένος, όσο τη σεζόν 2017-2018 που ήρθε. Πλέον, έχει μια άλλη αύρα. Έχει πιο πολύ αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Λογικό θα πει κανείς. Κατέκτησε 2 νταμπλ με τον Δικέφαλο στην Ελλάδα, ενώ έχει σηκώσει και Champions League Ασίας.

Νομίζω, πως ο Ρουμάνος πλέον είναι ακόμα πιο ώριμος και μπορεί να βλέπει τις καταστάσεις αλλιώς και με πιο κρύο μυαλό. Επίσης και προπονητικά δεν είναι ίδιος. Τόσο αυτός, όσο και το τιμ του στη Σαουδική Αραβία είχαν τον χρόνο να βελτιωθούν, να παρακολουθήσουν σεμινάρια και να... πειραματιστούν πάνω σε αρκετά πράγματα. Άλλα του βγήκαν και άλλα όχι. Όμως το μόνο σίγουρο είναι πως ήρθε στον ΠΑΟΚ με φρέσκες ιδέες που θέλει να εφαρμόσει στους αγώνες, αλλά και στις προπονήσεις της ομάδας.

Σίγουρα όλα τα παραπάνω πρέπει να φανούν και μέσα στη σεζόν και κυρίως μέσα στο γήπεδο. Ο Λουτσέσκου μοιάζει σίγουρος πως θα πετύχει ξανά... Άλλωστε κάποια πράγματα όπως λέει ο ίδιος δεν έχουν αλλάξει σε αυτόν και τονίζει και ξανά τονίζει στους παίκτες πως μόνο μέσω της σκληρής δουλειάς στο τέλος θα δικαιωθούν όλοι μαζί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπουμ" Σαββίδη στον ΠΑΟΚ! Ποιος Ολιβέιρα; Επιθετικός που γουστάρουν οι οπαδοί - Υπογράφει ο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags