Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κοροϊδεύουν τον κόσμο - Απευθύνονται σε... ηλίθιους - Έρχεται μεγάλη "ανατροπή"
| 2021-07-07 19:00:00

Κοροϊδεύουν τον κόσμο στον Παναθηναϊκό - Απευθύνονται σε... ηλίθιους - Έρχεται μεγάλη "ανατροπή"

του Κώστα Γκόντζου
Κοροϊδεύουν τον κόσμο στον Παναθηναϊκό - Απευθύνονται σε... ηλίθιους - Έρχεται μεγάλη "ανατροπή"

Πώς αποφασίζει για όλες τις μεταγραφές ο Γιοβάνοβιτς στο Τριφύλλι; Ο Κώστας Γκόντζος σχολιάζει τα όσα (δεν) γίνονται στους Πράσινους τις τελευταίες ημέρες, παρατηρεί ότι κάτι δεν πάει πολύ καλά και τα "χώνει" άγρια σε όσους θεωρεί ότι... τρολάρουν τους φιλάθλους της ομάδας.

Χωρίς εισαγωγές και χωρίς πολλά λόγια.
Το δούλεμα πάει σύννεφο στον Παναθηναϊκό σε όλα τα επίπεδα.
Γιατί εντάξει, μπορεί να είναι κατανοητές και ως ένα βαθμό ακόμα και... αποδεκτές οι αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν στην στελέχωση του ρόστερ με νέες μεταγραφές αλλά και στο ξεκαθάρισμά του απ' όσους δεν υπολογίζει ο Γιοβάνοβιτς.

Και όσο κι αν για άλλα προετοίμαζαν τον κόσμο οι... επικοινωνιολόγοι της συμφοράς κανονικοί και... άτυποι, ειλικρινά πιστεύω πως ο κόσμος θα καταλάβαινε μια ειλικρινή εξήγηση του στιλ "είναι δύσκολο τέτοια εποχή να βρούμε καλό παίκτη και να τον πείσουμε να έρθει, όπως είναι άλλο τόσο δύσκολο να βρούμε ομάδες που να δεχτούν να πληρώσουν για να πάρουν αυτούς που έχουμε μαζέψει τόσα χρόνια, θα χρειαστεί υπομονή και να δούμε τι θα μπορέσουμε να κάνουμε".
Φαίνεται όμως ότι εδώ για μια ακόμα φορά έχουν την εντύπωση πως απευθύνονται σε ηλίθιους ή σε λοβοτομημένα και καμένα μυαλά.
Γιατί αλλιώτικα πως μπορούν να εξηγηθούν όσα βλέπουμε, ακούμε και διαβάζουμε για τον Παναθηναϊκό;

Και κατ' αρχήν ο Γιοβάνοβιτς δεν είπε στην πρώτη του συνέντευξη πως εγώ δεν θέλω να γίνω διαχειριστής του μπάτζετ, εγώ απλά θα πω την γνώμη μου για όσους μας προτείνονται;
Πώς ξαφνικά εμφανίζεται ο Γιοβάνοβιτς να χειρίζεται ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ όλες τις μεταγραφές;
Γιατί αυτό πρακτικά διαβάζουμε και ακούμε.
Ότι έχουν πέσει στο τραπέζι δεκάδες ονόματα, αλλά ο... Γιοβάνοβιτς δεν θέλει κανένα, λέει, και μπράβο του κιόλας γιατί το θέμα δεν είναι να κάνουμε μεταγραφή για την μεταγραφή, αλλά να πάρουμε κάποιον που είναι καλύτερος απ' αυτούς που έχουμε.
Οπότε ποιο είναι το συμπέρασμα;
Ότι ΟΛΟΙ όσοι έχουν προταθεί ή έχουν πέσει στο τραπέζι σαν υποψήφιοι στόχοι... δεν είναι καλύτεροι απ' αυτούς που έχει ήδη στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός.



Κι εδώ είναι που τρελαίνεσαι, σηκώνεις ψηλά τα χέρια και αναρωτιέσαι ποιος δουλεύει ποιον τελικά σ' αυτή την ομάδα, ή ακόμα χειρότερα για πόσο... ηλίθιο περνάνε τον κόσμο όσοι του λένε τέτοια πράγματα.
Δηλαδή με λίγα λόγια, λένε στα σοβαρά όλοι αυτοί, ότι τόσο καιρό δεν έχει βρεθεί απ' άκρου σ' άκρου της γης και σ' όλη την οικουμένη, ποδοσφαιριστής καλύτερος απ' αυτούς που έχει τώρα στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός.
Μιλάμε με λίγα λόγια για μέγα τρολάρισμα.
Καθώς δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν.

Ή ο Παναθηναϊκός έχει στο ρόστερ του την μικτή κόσμου κι όσο κι αν ψάχνουν οι έρημοι δεν μπορούν να βρουν στον κόσμο ολόκληρο ποδοσφαιριστή καλύτερο απ' αυτούς που έχει, ή ότι εδώ και τόσα χρόνια, ο Παναθηναϊκός έχει γίνει η χαρά των ξοφλημένων και των σαπακιών ανά την υφήλιο και πλέον μόνο τέτοιους ξέρουν οι άνθρωποί του να κοιτάνε ή όσοι μάνατζερ τον πλησιάζουν μόνο τέτοιους του σερβίρουν με την ελπίδα πως θα τους "περάσουν" όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια.
Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει.

Κι αυτό το πραγμα το σερβίρουν στον κόσμο, υποτίθεται σαν εξήγηση και σαν δικαιολογία στο γιατί με εξαίρεση τον Κώτσιρα, δεν έχει γίνει καμία άλλη μεταγραφή ακόμα.
Βέβαια υπάρχουν και χειρότερα.
Καθώς βλέπω ότι σιγά-σιγά, για μια σειρά παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ για τους οποίους πριν λίγες μέρες έλεγαν και ανέλυαν με... στοιχεία ότι δεν μπορούν να προσφέρουν και ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν τους θέλει, να αρχίζει το... ανασκουμπωμα και ξαφνικά να διαβάζουμε και να ακούμε ή ότι έκαναν φοβερή χρονιά και το σκέφτονται στον Παναθηναϊκό να τους κρατήσουν ξανά, ή ότι... είχαν αδικηθεί και το σκέφτονται στον Παναθηναϊκό να τους δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν με το πέρασμα των ημερών, σιγά-σιγά αρχίζετε να μαθαίνετε πως ο Παναθηναϊκός την σεζόν που πέρασε έκανε εκπληκτικά παιχνίδια, μια σειρά παίκτες του είχαν εξαιρετική απόδοσή ή έδειξαν σε κάποια παιχνίδια τις... αρετές τους και το πόσο χρήσιμοι είναι για την ομάδα και πάει έτσι η δουλειά.
Και βέβαια μην εκπλαγείτε επίσης, αν αρχίσετε σιγά-σιγά να ακούτε και να διαβάζετε για τις... νεες μεταγραφάρες, που θα πρόκειται όμως για παίκτες που υπάρχουν ήδη αλλά... αναγεννιούνται στα χέρια του Ιβάν ή για το... κλίμα που υπάρχει στην ομάδα ή για τον... κόσμο που θα είναι η "πιο καλή μεταγραφή" και πάει λέγοντας.
Σιγά-σιγά και υπομονή, όλα θα τα δείτε, όλα θα τα ακούσετε και δυστυχώς για μια ακόμα φορά και όλα θα τα... καταπιείτε μέχρι να έρθει η πραγματικότητα και να σας κάνει εκ των υστέρων να τα... ξεράσετε.

ΥΓ 1
Μπορεί κάποιοι να έχουν ξεπεράσει τόσο τα όρια της αυτογνωσίας και του αυτοσεβασμού, που να νομίζουν ό,τι ότι και να λένε, ό,τι και να γράφουν δεν τρέχει κάστανο.
Όμως δεν γίνεται με τόση αμετροέπεια και τόση περιφρόνηση προς τον αναγνώστη και τον ακροατή σου, να περνάς γενεές δεκατέσσερις τον Πογιάτος, να ξεφτιλίζεις τον Ρόκα και να λες ιστορίες για το πόσο τραγική ήταν η κατάσταση επί Μπόλονι στις προπονήσεις και πως γινόταν χαμός μέσα στην ομάδα, όταν τέτοια εποχή πέρυσι έγραφες ύμνους για τον Ρόκα, εξυμνούσες τον Πογιάτος και έξι μήνες μας είχες πρήξει με τον Μπόλονι που... αναμόρφωσε τον Παναθηναϊκό και καπάκι έλεγες με ύφος φουσκωμένου παγωνιού, πως όσοι έλεγαν κάτι διαφορετικό έκαναν πόλεμο στον Παναθηναϊκό ή ήταν τελειωμένοι από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και έλεγαν ψέματα στον κόσμο για να τον εκδικηθούν.
Είπαμε...
Λίγο κράτει...
Σας βλέπουν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το τεράστιο ταλέντο που έχασε "τζάμπα" ο ΠΑΟ - Μεγάλος φαν ο Γκαλιάνι, μία... ανάσα από Ρόμα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags