Facebook Pixel Αντώνης Σιατούνης - Παναθηναϊκός: Το τεράστιο ταλέντο που έχασε... τζάμπα ο ΠΑΟ - Μεγάλος φαν ο Γκαλιάνι, μία... ανάσα από Ρόμα!
| 2021-07-07 12:54:00

Το τεράστιο ταλέντο που έχασε "τζάμπα" ο ΠΑΟ - Μεγάλος φαν ο Γκαλιάνι, μία... ανάσα από Ρόμα!

Οι Μιχείες
Το τεράστιο ταλέντο που έχασε "τζάμπα" ο ΠΑΟ - Μεγάλος φαν ο Γκαλιάνι, μία... ανάσα από Ρόμα!

Πώς έφυγε από το Τριφύλλι, το νέο συμβόλαιο και οι πολλές προτάσεις. Το Sportdog.gr αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από τον υπερταλαντούχο Αντώνη Σιατούνη. Η μεταγραφή που θα ανακοινωθεί άμεσα, οι προτάσεις από Ιταλία και Ισπανία και τα 50.000 ευρώ με τα οποία αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό.

Αντώνης Σιατούνης - Παναθηναϊκός:

1η) Τον Αύγουστο του 2018 ο Παναθηναϊκός  και συγκεκριμένα η Ακαδημία του, έχανε ένα (ακόμη) super talent, που μάλλον δεν το είχαν εκτιμήσει /αξιολογήσει όπως θα έπρεπε. Μιλάω για τον Αντώνη Σιατούνη, στόπερ τότε της Κ15 και της Κ16 των "πράσινων",  τον οποίο με το που έκλεισε τα 16 του χρόνια τον "άρπαξε"/υπέγραψε η Σαμπντόρια. Ο Σιατούνης 26 Αυγούστου έγινε 16 χρονών και 30 Αυγούστου παίκτης της γενοβέζικης ομάδας ενώ τον ήθελαν (δεδομένα) κι άλλες δυο ιταλικές ομάδες...

 

2η) Με τον ίδιο τρόπο, στην ίδια ηλικία, από τον ίδιο ατζέντη την είχε "πάθει" ο Παναθηναϊκός και τον Γενάρη του 2013 με τον Τάσο Δώνη που πήγε στην Γιουβέντους. Βέβαια για τον δεύτερο γιό του Γιώργου Δώνη είχε πάρει και 300 χιλιάρικα ως τροφεία ενώ για τον Σιατούνη η "Σαμπ"  κατέβαλε λιγότερα απο 50.000 ευρώ στους "πράσινους"!!

 

3η) Ο Σιατούνης  που πήγε στην Γένοβα ως στόπερ, πλέον έχει εξελιχθεί σε αμυντικό μέσο, με ηγετική παρουσία για την ηλικία του και κυρίως... προσωπικότητα (όπως λένε και οι Ιταλοί). Φάνηκε άλλωστε όταν αν και μικρότερος έπαιζε/ανέβαινε διαδοχικά στην Κ17, την Κ18 και την Κ19 της Σαμπντόρια. Με την τελευταία  έφτασε φέτος μέχρι και τον τελικό της Πριμαβέρα, όπου έχασε απο την σούπερ Αταλάντα

 

4η) Το συμβόλαιο του Αντώνη Σιατούνη με την Σαμπντόρια ολοκληρωνόταν αυτόν τον Ιούνιο. Οι Γενοβέζοι του έκαναν πολλή καλή πρόταση για να ανανεώσει αλλά αυτός την αρνήθηκε. Όπως κι από άλλες ομαδες, ανάμεσά τους και μια ισπανική. 

 

5η) Η πλευρά Σιατούνη,λοιπόν, επέλεξε την Μόντσα των Μπερλουσκόνι - Γκαλιάνι (εκεί που έπαιζαν την περασμένη σεζόν Μπαλοτέλι και Πρίνς Μπόατενγκ) και το "σκληρό"/ ποιοτικό πρωτάθλημα της Serie B'. O Σιατούνης επέλεξε ουσιαστικά το πραγματικό ποδόσφαιρο, την δύσκολη  αλλά αξιόπιστη καθιέρωση του μέσω ενός σπουδαίου πρότζεκτ όπως είναι αυτή η Μόντσα, η οποία και την νέα σεζόν θα κάνει πρωταθλητισμό για την άνοδο στην Serie A'

 

6η) Ο Σιατούνης μπορεί ακόμη να μην έχει ανακοινωθεί από την Μόντσα αλλά είναι καθαρά τυπικό και θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Άλλωστε εμφανίζεται ήδη κανονικά στο ρόστερ της. Μάλιστα, όπως μάθαμε, μεγάλος... φαν του Σιατούνη είναι και ο Γκαλιάνι, ο παράγοντας κλειδί της Μίλαν των τίτλων, επι Μπερλουσκόνι!

 

7η) Και κάτι τελευταίο: ο Σιατούνης το περασμένο καλοκαίρι έφτασε πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Ρόμα (στην πρώτη ομάδα). Θα ήταν μέρος ουσιαστικά ενός τριπλού deal που συμπεριλάμβανε και την μετακίνηση του Αργεντινού στόπερ Φεντερίκο Φάτζιο απο την Ρόμα στην Σαμπντόρια. Με τους "τζιαλορόσι" να επιλέγουν τον Σιατούνη αλλά η δουλειά να χαλάει τελευταία στιγμή!



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος από ΑΕΚ... μεταγραφή σε ΠΑΟ - Έγινε ραντεβού - "Παιχνίδι" εκατομμυρίων στην Τουρκία με Πέλκα


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags