Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Δεν έχουν Έλληνες στην 11άδα τους!
| 2021-08-20 09:35:00

Πρόβλημα σε Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ με τους Έλληνες - Μέσο όρο ηλικίας 30 - Η μεγάλη ελπίδα στην Τούμπα

Πρόβλημα σε Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ με τους Έλληνες - Μέσο όρο ηλικίας 30 - Η μεγάλη ελπίδα στην Τούμπα

Δύο ομάδες που θα χτυπήσουν πρωτάθλημα χωρίς Έλληνες παίκτες. Πόσοι έπαιξαν στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, πόσοι υπολογίζονται από τους Πέδρο Μαρτίνς και Ραζβάν Λουτσέσκου για τη συνέχεια και γιατί υπάρχει αυτό το... πρόβλημα στα ρόστερ των δύο ομάδων.
 

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Βράδυ Πέμπτης 19 Αύγουστου και περιμέναμε να δούμε (τις) δυο ελληνικές ομάδες (που εχουν απομείνει στην Ευρώπη) να αντιμετωπίσουν τις άπειρες Ριέκα και Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Αν κάτι μένει περισσότερο και από τα τελικά αποτελέσματα δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι και οι δύο σύλλογοι παρατάχθηκαν, αθροιστικά, με τρεις Ελληνες στην βασική τους ενδεκάδα. Ο ΠΑΟΚ είχε μόνο τον Πασχαλάκη και ο Ολυμπιακός τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Μασούρα.

Είναι γνωστό ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και το παν σε αυτές τις αναμετρήσεις είναι η πρόκριση, αλλά η αλήθεια είναι πως μέσα στην χρονιά πολύ δύσκολα θα αυξηθεί δραματικά ο αριθμός των Ελλήνων στις δύο ομάδες.

Από τον Ολυμπιακό θα μπορούν να φτάνουν στις καλές ημέρες τους 5, με τον Φορτούνη να είναι στα πιτς, αν πούμε πως λογίζονται ως ενδεκαδάτοι οι Μπουχαλάκης και Ανδρούτσος, την ώρα που όλα περιστρέφονται γύρω από το εάν θα επαναπατριστεί ο Μανωλάς. Πάντως το πιο ρεαλιστικό σενάριο θα είναι να έχει το σύνολο του Μαρτίνς 3 Έλληνες σε σταθερή βάση για να ξεκινούν ως βασικοί.

Για τον ΠΑΟΚ τα πράγματα προβλέπονται ακόμη πιο... δύσκολα, μιας και το σύνολο του Λουτσέσκου παρατάχθηκε σήμερα με μέσο όρο ηλικίας τα 30 έτη! Την ώρα που η Ριέκα είχε μόλις δύο τριαντάρηδες. Σχετικά με το κομμάτι των Ελλήνων, στην παρούσα φάση ο μόνος σίγουρος είναι ο Πασχαλάκης. Εξάλλου, πρόσφατα αποχώρησαν, με το ανάλογο αντίτιμο δύο μεγάλα πρότζεκτ, οι Τζόλης και Γιαννούλης, με το αζημίωτο φυσικά.

Κοιτώντας στον πάγκο Λύρατζης, Τσιγγάρας και Μιχαηλίδης θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, αλλά δύσκολα ταυτόχρονα, ενώ η μόνη πραγματική ελπίδα θα είναι ο Κουτσιάς, ο οποίος αμείβεται κιόλας, για την ηλικία του, πλουσιοπάροχα.

Η ουσία ειναι πως οι δύο ομάδες που θα κάνουν πρωταθλητισμό και λογικά θα συνεχίσουν και στην Ευρώπη, δεν θα το κάνουν αλά... ελληνικά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή-"ρουκέτα" στον Ολυμπιακό! Βούιξαν τα δημοσιογραφικά στέκια - Φέρνουν στο Λιμάνι τον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags