Facebook Pixel ΑΕΚ - Εθνική Ελλάδας: Η ΑΕΚ την κορυφαία μεταγραφή φέτος στην Ελλάδα - Ηγέτης Μπακασέτας, τραγικό ματς Μαυροπάνος
| 2021-09-02 00:18:00

Η ΑΕΚ την κορυφαία μεταγραφή φέτος στην Ελλάδα - Ηγέτης Μπακασέτας, τραγικό ματς Μαυροπάνος

Η ΑΕΚ την κορυφαία μεταγραφή φέτος στην Ελλάδα - Ηγέτης Μπακασέτας, τραγικό ματς Μαυροπάνος

Πώς ήρθε στην Ελλάδα ο Ζούμπερ και οι... αλχημείες Φαν'τ Σχιπ.

Μια φιλική αναμέτρηση πάντα θα πρέπει να κρίνεται περισσότερο για ορισμένα στοιχεία που φαίνονται σε αυτή, παρά για το τελικό αποτέλεσμα. Εκτός εάν μιλάμε για συντριβές και μεγάλες διαφορές. Κάπως έτσι μπορούμε να πούμε ότι στο Ελβετία - Ελλάδα, πέρα από τα όσα είδαμε από την Εθνική μας, δεν γίνεται να μη σταθούμε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, δηλαδή τον Ζούμπερ! 

Ζούμπερ, η καλύτερη μεταγραφή της Super League

Ο Ελβετός ποδοσφαιριστής είχε προκαλέσει την έκπληξη αρκετών, συμπεριλαμβανομένου και εμού, μιας και μετά το τρομερό Euro που έκανε με τη χώρα του, θα περιμέναμε να παίξει σε ένα αρκετά πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από αυτό της Σούπερ Λιγκ. 

Πρόκειται για την κορυφαία μεταγραφή (έστω και με δανεισμό) που έκανε φέτος ελληνική ομάδα. Μιλάμε για έναν πληρέστατο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να καλύψει αρκετές θέσεις, ενώ δεν διστάζει να παίζει και στα αριστερά, αλλά και στα δεξιά. 

Αυτό φάνηκε και σήμερα όπου τον είδαμε και στις δύο πτέρυγες και είχε ως απολογισμό ένα τρομερό γκολ και μια μπαλιά ακριβείας για το 2-1 των Ελβετών. Γενικά στο διάστημα που προλάβαμε να τον δούμε φάνηκε ότι είναι ένας ταχύς παίκτης, ο οποίος βλέπει γήπεδο και ξέρει μπάλα. Κοινώς, είναι έτοιμος να ανεβάσει επίπεδο, επιθετικά, την ΑΕΚ. 

Μπακασέτας και Παυλίδης ξεχώρισαν, κάτω από τη βάση ο Μαυροπάνος

Όσον αφορά την Εθνική μας αυτός που έκανε τραγικό ματς ήταν ο Μαυροπάνος, ο οποίος είχε ευθύνη και στα δυο γκολ των Ελβετών, ενώ από εκεί και πέρα ξεχώρισε ο Μπακασέτας και από κοντά ήταν ο Παυλίδης, ο οποίος έδωσε αρκετές μάχες, έβαλε ένα γκολ και είχε και δοκάρι για το 2-2. O αρχηγός της εθνικής μας απέδειξε γιατί είναι ο ηγέτης (και) της Τραμπζονσπόρ, βγάζοντας 2 ασίστ πάρε-βάλε στον Παυλίδη, ενώ κέρδισε και πολλές μονομαχίες. Από τη στιγμή που αποχώρησε φάνηκε αισθητά η απουσία του στο επιθετικό τρανζίνσιον, δείχνοντας περίτρανα τον λόγο που ο Φαν Σχιπ τον έχει ως βασικό και αναντικατάστατο! Από εκεί και πέρα, σταθερά της χώρας μας για μια ακόμη μια φορά ήταν ο Κάρλος Ζέκα, κάνοντας ένα μεστό ματς, έχοντας ήδη αρκετά ματς στα πόδια του. 

Γενικότερα, οι αρκετές απουσίες οδήγησαν τον Φαν Σχιπ σε αλχημείες, βλέποντας τον Κούτρη ως αριστερό εξτρέμ όταν η Ελλάδα βρισκόταν στην επίθεση και με εξαίρεση το κάκιστο πρώτο εικοσάλεπτο και την φάση του 2-1 δεν μπορούμε να πούμε πως το πρόσημο ήταν αρνητικό, αν και θα χρειαστεί να αλλάξει πράγματα για να κάνει το 2/2 με Κόσοβο (εκτός έδρας) και Σουηδία εντός έδρας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags