Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Φόβος και… λουζεριά για ΑΕΚ - Αυτά θα παθαίνουν όσο έχουν έστω κι έναν παίκτη από το κλεμμένο!
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-27 21:59:00

Φόβος και… λουζεριά για ΑΕΚ - Αυτά θα παθαίνουν όσο έχουν έστω κι έναν παίκτη από το κλεμμένο!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Φόβος και… λουζεριά για ΑΕΚ - Αυτά θα παθαίνουν όσο έχουν έστω κι έναν παίκτη από το κλεμμένο!

Το πατατράκ της Ένωσης και η κίνηση Λουτσέσκου με Μπίσεσβαρ που άλλαξε την... φετινή ιστορία του ΠΑΟΚ. Ο Μάνος Τσαλγατίδης προσπαθεί να εξηγήσει τα.... ανεξήγητα για τις εύκολες ήττες των "κιτρινόμαυρων", θυμάται όσα είχαν γίνει με Κομίνη και σχολιάζει την "ανάσταση" του Μπίσεσβαρ.

Στο προηγούμενο μου blog είχα γράψει πως ο ΠΑΟΚ ποντάρει στην άμυνα της ΑΕΚ, που μπάζει από παντού, αλλά και στο γεγονός πως οι «κιτρινόμαυροι» όταν συναντούν τον Δικέφαλο παθαίνουν ψυχολογικό πατατράκ και δεν μπορούν όχι απλά να κερδίσουν, αλλά να πιάσουν απόδοση πάνω του μετρίου.

Όσο υπερβολικό και αν σας φανεί αυτό που θα γράψω πραγματικά το πιστεύω. Όσο θα υπάρχει έστω και ένας παίκτης στα αποδυτήρια της ΑΕΚ από εκείνη τη βραδιά του κλεμμένου, οι «ασπρόμαυροι» θα συνεχίζουν να παίρνουν εύκολες νίκες στο χορτάρι. Ο ποδοσφαιρικός φόβος και η...λουζεριά που τους έχει ποτίσει ο ΠΑΟΚ φωλιάζει ακόμα μέσα τους και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Η ομάδα του Λουτσέσκου, πάτησε την «ένωση» παίζοντας με τις τεταρτό-πέμπτες επιλογές του στο κέντρο της άμυνας και μην έχοντας έτοιμους, τους Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί. Δηλαδή 5 βασικούς ποδοσφαιριστές. Την επόμενη φορά δηλαδή τι θα πρέπει να κάνει ο Δικέφαλος για να έχει το ματς λίγο σασπένς; Να βάλει απλά τις φανέλες του μέσα στο γήπεδο;

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι ένας μποεμ τύπος, που τον θες για φίλο σου. Είναι χαλαρός, βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο και έχει πολύ ωραίο χιούμορ. Εδώ και 2 χρόνια ωστόσο, είδε το 90% της κοινής γνώμης να στρέφεται εναντίον του. Περιπατητή τον είπαν. παλαίμαχο, χοντρό, μέχρι και αδιάφορο. Με τον Αμπέλ Φερέιρα έφτασε να παίζει αριστερό μπακ χαφ, ενώ ο Γκαρσία τον θεώρησε περιττό στο ρόστερ.   



Ωστόσο, κόντρα στην ΑΕΚ ο Σουριναμέζος έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μεσοεπιθετικού στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πώς όμως από την απαξίωση φτάσαμε στο να σηκώνεται η Τούμπα στο πόδι για αυτόν; Η απάντηση είναι απλή, αλλά και σύνθετη. Ο Μπίσεσβαρ όπως και κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να νιώθει σημαντικός, πως τον πιστεύουν. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν ξέχασε τα καντάρια μπάλα που ξέρει. 

Κάπου εδώ έρχεται ο παράγοντας Λουτσέσκου. Ο προπονητής που με τον τρόπο του μπορεί να κάνει τους παίκτες του να πιστεύουν ότι είναι οι καλύτεροι του κόσμου και ότι μπορούν να κερδίσουν κάθε αντίπαλο. Είναι γνωστή η ιδιαίτερη σχέση που έχουν ο Ρουμάνος και ο Σουριναμέζος. Άλλωστε, δεν είναι μυστικό πως ο τεχνικός του ΠΑΟΚ με την πρόσληψη του από τον Δικέφαλο επικοινώνησε με τον Μπίσε για να του πει ότι τον θέλει πίσω στην ομάδα.

Ο Μπίσεσβαρ πλέον νιώθει σημαντικός, νιώθει καλά. νιώθει χαρούμενος και όλο αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Άλλωστε οι μποεμ τύποι σαν αυτόν ζουν το τώρα και δεν τους νοιάζει το αύριο και ο 33χρονος μεσοεπιθετικός μετά από αρκετό καιρό περνάει καλά στο... τώρα του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φουρτούνα" ο Μιλόγεβιτς, απίστευτη γκάφα με Γκαρσία - "Άκυρο" Μαρτίνς σε Τσούμπερ και Ζίφκοβιτς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags