Facebook Pixel Άρης: Ανασαίνει πάλι ο Άρης, restart από Μάντζιο - Σαρωτικός ο αρχηγός, επιτέλους… γκολ ο Ματέο
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-27 23:46:00

Ανασαίνει πάλι ο Άρης, restart από Μάντζιο - Σαρωτικός ο αρχηγός, επιτέλους… γκολ ο Ματέο

Sportdog Team
Ανασαίνει πάλι ο Άρης, restart από Μάντζιο - Σαρωτικός ο αρχηγός, επιτέλους… γκολ ο Ματέο

Το -6 που είναι παρελθόν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Κίτρινοι. Πώς κατάφεραν να φέρουν τούμπα την κατάσταση ενώ ήταν στα σχοινιά και η δήλωση του προπονητή για την κριτική που τα… λέει όλα!

Άρης: Η νίκη του Άρη απέναντι στον Ατρόμητο είναι πιο σημαντική και πιο ουσιαστική απ' ό,τι φαίνεται. Πρώτα απ' όλα βγάζει τους ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου στην επιφάνεια. Το -6 είναι πια παρελθόν και οι δύο σερί νίκες σε - χωρίς καμία υπερβολή - δύο πολύ δύσκολα για πολλούς λόγους ματς δείχνουν ότι οι κιτρινόμαυροι έχουν πατήσει το restart για τα καλά και προχωρούν, αφήνοντας πίσω τα προβλήματά τους.

Μπορεί ο Κουέστα να είναι η πιο «σημαντική μεταγραφή» της φετινής περιόδου; Ο Ισπανός τερματοφύλακας είναι από τα πρόσωπα που αρπάζουν την ευκαιρία από τα μαλλιά. Εξαιρετικός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έκανε τρομερές αποκρούσεις (πέντε σωτήριες) και βοήθησε πολύ την ομάδα στο να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο Άρης αντιμετώπισε πρόβλημα στην αριστερή πλευρά με τον Γκάνεα να μην είναι τόσο καλός όσο στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Φαμπιάνο αντιμετώπισε προβλήματα για να περάσει ο αρχηγός «Δέλη» ο οποίος σάρωσε στο πέρασμά του. Για ακόμα ένα ματς ξεχώρισε ο Σούντγκρεν.  

Η επιλογή του Ντιαγέ να παίξει πίσω από τον επιθετικό μας έκανε να ξεχάσουμε την απουσία του Μπερτόγλιο, ενώ η αναγκαστική του Μαντσίνι δεν μας ανησύχησε τόσο για την έκβαση του αποτελέσματος αφού πέρασε ένας φορτσάτος Ματέο, ο οποίος μάλιστα (επιτέλους!) σκόραρε. Τώρα, ο Άρης έχει ένα καλό πρόγραμμα και η διακοπή θα λειτουργήσει ακόμα καλύτερα. Οι κιτρινόμαυροι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Αυτό είναι το ανησυχητικό για την επόμενη μέρα. 

Το τελευταίο 20λεπτο περιελάβανε μία εξαιρετική διαχείριση του αγώνα από πλευράς Μάντζιου. Πρέπει η ομάδα να αποβάλλει σιγά - σιγά  το άγχος που κουβαλά, το οποίο ήταν ξεκάθαρα ζωγραφισμένο στα πρόσωπα των παικτών του Άρη τη στιγμή που δέχονται το γκολ. 

Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, το είπε πολύ καλύτερα απ' ό,τι θα μπορούσαμε να το γράψουμε εμείς: «Ένα πράγμα το οποίο μας ενόχλησε όλους είναι η ισοπεδωτική κριτική που έγινε στην ομάδα για όλους και για όλα».

Θυμηθείτε πώς ο Άρης βρέθηκε πριν από ακριβώς 10 μέρες στα σχοινιά και με ποιον αέρα βλέπει τώρα το επόμενο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάμψη Καμαρά, δίδαξε... ποδόσφαιρο - Γύρισε ο ηγέτης του Άρη - Σάπιο αθλητικοδικαστικό σύστημα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags