Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο ηγέτης... επέστρεψε - Νίκη με "σφραγίδα" Πρίφτη - Συμφώνησαν Διαμαντίδης-Αλβέρτης για μεταγραφή
Μπάσκετ
| 2021-10-08 00:08:00

Ο ηγέτης... επέστρεψε - Νίκη με "σφραγίδα" Πρίφτη - Συμφώνησαν Διαμαντίδης-Αλβέρτης για μεταγραφή

του Pick n' Scroll
Ο ηγέτης... επέστρεψε - Νίκη με "σφραγίδα" Πρίφτη - Συμφώνησαν Διαμαντίδης-Αλβέρτης για μεταγραφή

Απαντήσεις Νέντοβιτς μετά τον ιό και τον τραυματισμό και ο... εκλεκτός. Πώς έφτασαν στη μεγάλη νίκη οι Πράσινοι κόντρα στη Φενέρ, γιατί έψαχνε τόσο πολύ μία μεγάλη εμφάνιση και η δικαίωση του κόουτς. Πλέον, φουλάρουν και για τη μεταγραφή του γκαρντ από το ΝΒΑ!

Ο Παναθηναϊκός με μεγάλη μαγκιά και αποφασιστικότητα πέτυχε τον στόχο του πριν από λίγο στο ΟΑΚΑ. Νίκησε με την βοήθεια του κόσμου του την Φένερ και πήρε βαθιά ανάσα ενόψει της πολύ πιο δύσκολης συνέχειας. Και είναι πιο δύσκολη καθώς ακολουθούν τρία εκτός έδρας παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. 

Οι νταμπλούχοι πήραν την πρώτη τους νίκη στην Ευρωλίγκα έχοντας πρωταγωνιστή τον Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση για φέτος. Έχοντας περάσει από μεγάλη περιπέτεια με ιο και τραυματισμό ο Σέρβος βγήκε στον αφρό και οδήγησε την ομάδα του στην τεράστια νίκη. Ο Νέντοβιτς βρήκε το παιχνίδι που τόσο πολύ ήθελε στο πλέον κομβικό σημείο για τον ίδιο και την ομάδα του και πλέον ξεμπλόκαρε με τον Παναθηναϊκό να είναι χαρούμενος που ο ηγέτης του πήρε τα πάνω του. 

Μαζί με τον Νέντοβιτς οι πρωταθλητές κέρδισαν και τον Δημήτρη Πρίφτη με τον έμπειρο τεχνικό να παίρνει μια νίκη, που είχε και την δική του σφραγίδα.

Αυτό που μένει πλέον είναι να βρει και έναν πλέι-μέικερ που θα του κάνει καλύτερη τη ζωή. Η απόφαση της ΚΑΕ είναι να γίνει μεταγραφή και είναι θέμα χρόνου να υλοποιηθεί.

Όλα δείχνουν ότι ο παίκτης θα προέρχεται από την αγορά του ΝΒΑ και ο Πρίφτης το ψάχνει πολύ γιατί θέλει έναν παίκτη που να κάνει την διαφορά. Στο τέλος της ημέρας ο προπονητής του Παναθηναϊκού πιστεύει ότι θα βρει έναν τέτοιο παίκτη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει η πιάτσα" για ΚΑΕ Παναθηναϊκός - Απόφαση Γιαννακόπουλου - Πολλά εκατομμύρια και... Ζοτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags