Facebook Pixel Άρης: Γιατί υπάρχει γκρίνια για Μάντζιο; Άλλο πρωτάθλημα με... CAS - Τέλος η ποδοσφαιρική εξορία του Άρη!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-18 23:46:00

Γιατί υπάρχει γκρίνια για Μάντζιο; Άλλο πρωτάθλημα με... CAS - Τέλος η ποδοσφαιρική εξορία του Άρη!

Sportdog Team
Γιατί υπάρχει γκρίνια για Μάντζιο; Άλλο πρωτάθλημα με... CAS - Τέλος η ποδοσφαιρική εξορία του Άρη!

Ο... μονόδρομος στη Λαμία και γιατί παίζουν ακόμα με άγχος οι Θεσσαλονικείς. Ποιοι ξεχώρισαν στο διπλό του Άρη, η ακατανόητη μουρμούρα για τον προπονητή και η πραγματική βαθμολογία του πρωταθλήματος!

Ο Άρης κρατάει το τρίποντο μέσα στη Λαμία και τίποτα άλλο. Αν παρατηρήσει κανείς όλα τα ματς που δίνουν φέτος οι «κίτρινοι» είναι από την αρχή έως το τέλος μες το άγχος. Και γιατί συμβαίνει αυτό; Μα φυσικά γιατί όταν ξεκινάς με μείον 6 και παρά τις νίκες παραμένεις πίσω στην κατάταξη, αυτό σε τρελαίνει.

Αν ο Άρης πάρει πίσω τους 6 πόντους από το CAS τότε θα μιλάμε για άλλο πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή ο Άρης είναι μόλις τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή έχοντας την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Έχει δεχθεί μόλις 2 γκολ σε έξι ματς. Τα στατιστικά στο ποδόσφαιρο δεν λένε πάντα την αλήθεια, αλλά δε μπορεί να βλέπεις αυτά τα στοιχεία και να φωνάζεις για αλλαγή προπονητή. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει γκρίνια.

Δηλαδή ο Άρης σήμερα αν έπαιζε σε ένα πρωτάθλημα επί ίσοις όροις τότε θα διαπιστώναμε ότι οι Θεσσαλονικείς είναι πέμπτοι με μόλις 2 γκολ παθητικό.  
Το ματς δεν προσφέρεται για μεγάλη ανάλυση. Ο Άρης πήρε αυτό που ήθελε. Το τρίποντο. Το πήρε δύσκολα και μάτωσε, σε ένα γήπεδο που πέρσι έχασε. Το δίδυμο Ματίγια – Τζέγκο δεν βγήκε – πρώτη φορά αγωνίστηκαν μαζί άλλωστε – η άμυνα δεν είχε πολλά να κάνει αλλά δε θα μπορούσαμε να σταθούμε στην καταπληκτική παρουσία του Κουέστα. Ο Ισπανός για ακόμα μία αναμέτρηση έδειξε παρών, ανταμείβοντας έτσι τον Άκη Μάντζιο που του επέστρεψε την φανέλα του βασικού.



Κουρασμένοι φάνηκαν οι Γκάμα, Μπερτόγλιο με τον Μαντσίνι να δίνει σκληρή μάχη για να ξεχωρίσει. Δυσκολεύτηκε πολύ στην άμυνα της Λαμίας ο Καμαρά. Το γκολ το αφήσαμε για το τέλος γιατί η κεφαλιά του Μπράμπετς φέρνει χαμόγελα. Και γιατί αυτό; Μα, φυσικά γιατί ο Άρης επιτέλους βάζει γκολ από στημένη φάση. Η εκτέλεση του Γκάμα; Άλλο πράγμα!

Υ.Γ: Ω έκπληξη! Την Κυριακή παίζει αυτή τη φορά ο Άρης. Πάνε οι Δευτέρες και οι Παρασκευές; Ακόμα δεν έχει γίνει κατανοητό γιατί υπάρχει αυτή η «ποδοσφαιρική εξορία» του Άρη στο πρωτάθλημα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Κούγια για τη Superleague - Σκάει βόμβα μεγατόνων - Ανακοινώνεται "βαρβάτη" τιμωρία!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags