Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς έδεσε φιόγκο τον Λουτσέσκου - Έπρηξαν συκώτια οι καφενόβιοι - Ένας μήνας... φωτιά!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-25 12:41:00

Ο Μαρτίνς έδεσε φιόγκο τον Λουτσέσκου - Έπρηξαν συκώτια οι καφενόβιοι - Ένας μήνας... φωτιά!

Sportdog Team
Ο Μαρτίνς έδεσε φιόγκο τον Λουτσέσκου - Έπρηξαν συκώτια οι καφενόβιοι - Ένας μήνας... φωτιά!

Το προσωπικό στοίχημα του Πορτογάλου και οι εμμονές που ΔΕΝ έχει ο κόουτς. Ο Σπύρος Γρομητσάρης γράφει για την κριτική που δέχεται ο Πέδρο Μαρτίνς, για την απόλυτη κυριαρχία του στο ντέρμπι, αλλά και για τα δύσκολα που έρχονται για τον Ολυμπιακό. Ατυχία για τον Γκάρι...

Τώρα δηλαδή τι πρέπει να πει κανείς; Ότι δικαιώθηκε ο Μαρτίνς που έδεσε φιόγκο τον Λουτσέσκου; Ότι έδειξε ο Ολυμπιακός ότι έχει καλό ρόστερ ή καλή ομάδα; Δεν τα ξέραμε αυτά; Χρειαζόταν αυτό το ματς με τον ΠΑΟΚ να τα καταλάβουμε; Σόρι αλλά έχει πρήξει... συκώτια η όλη φάση να συζητάμε για τον Μαρτίνς και τις επιλογές του μετά από ΚΑΘΕ ματς. Ο Πορτογάλος είναι ένας εξαιρετικός κόουτς. Τελεία. Είναι στην Ελλάδα 4ο χρόνο ΔΕΝ έχει να αποδείξει ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ καφενόβιο που νομίζει ότι ξέρει καλύτερα και δεν ξέρει την τύφλα του σχολιάζοντας πάντα κατόπιν... εορτής (δηλαδή αποτελέσματος και αγώνα που έχει τελειώσει). Ξανά τελεία.

Και στο μεταξύ τους πρώτο ματς ever ο Μαρτίνς σμπαράλιασε τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου αλλά η... ζειμπεκιά του Βούκοβιτς και η συνεργασία με τον Γιαννιώτη έδωσαν στον ΠΑΟΚ ένα διπλό που μέτρησε πάρα πολύ σ' εκείνον τον τίτλο. Σε τρία ματς μεταξύ των δύο προπονητών σε ερυθρόλευκο και ασπρόμαυρο πάγκο οι τελικές συνολικά είναι 44-20 υπέρ των ομάδων του Μαρτίνς αλλά ο Λουτσέσκου έχει δύο νίκες και ο Πορτογάλος μία, τη χθεσινή. Μία νίκη άξιζε ο Ρουμάνος κόντρα στον Πορτογάλο σ' αυτά τα τρία μεταξύ τους ματς και δύο εύκολες ήττες. Το... άστρο εκείνης της πρωταθληματικής σεζόν ωστόσο είχε... λάμψει στο Γ.Καραϊσκάκης όπου έγραψε το 0-1.



Ας αφήσουμε ωστόσο το παρελθόν και ας ασχοληθούμε με το παρόν και το μέλλον. Ο Ολυμπιακός πήγε στο +4β. και από τον δικέφαλο και πια αρχίζει να σκέφτεται και το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ που αχνοφαίνεται (10η αγωνιστική, 21 Νοέμβρη) στον ορίζοντα. Βεβαίως υπάρχει ένας μήνας μέχρι τότε. Ένας μήνας στον οποίο οι ερυθρόλευκοι πρέπει να φροντίσουν κι άλλα πράγματα με κυριότερο τη θέση τους στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε λιγότερο από 10 μέρες οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν την Αϊντραχτ στο Γ.Καραϊσκάκης. Πριν απ' αυτό θα πάνε στο Αγρίνιο για τον Παναιτωλικό σ' ένα ματς - παγίδα και μετά τους Γερμανούς θα υποδεχθούν τον επικίνδυνο, για διάφορους λόγους, Ιωνικό. Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, το να είσαι κόουτς ή παίκτης του Ολυμπιακού δεν είναι εύκολο, σε έχει διαρκώς στην... τσίτα.

ΥΓ: Μεγαλύτερη απόδειξη για το πόσο ΜΗ ΕΜΜΟΝΙΚΟΣ και ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ τεχνικός είναι ο Μαρτίνς συνιστά η εμπιστοσύνη του σε παίκτες που ΔΕΝ ήταν δικές του αρχικές επιλογές αλλά αφού τσέκαρε (πάντα έτσι γίνεται, την τελική έγκριση τη δίνει ή δεν τη δίνει ο Πορτογάλος) ενέκρινε τις μεταγραφές. Τον Αγκιμπού τον έφερε ο Μοντέστο αλλά τον βάζει διαρκώς κι ας είναι ανώριμος ακόμα μετατρέποντας και σε προσωπικο του στοίχημα να «βγει» ο παίκτης και να εξελιχθεί σε rising star. Τον Εμβιλά τον έφερε ο Μοντέστο αλλά τον βάζει και τον εμπιστεύεται όσο λίγους. Τον Ονιεκουρού τον άφησε στον πάγκο και τον έβαλε όταν τραυματίστηκε ο Γκάρι ενώ τον Ρόνι Λόπες τον άφησε εκτός πάγκου. Και τον Καρμπόβνικ τον έβαζε στην αρχή (επιλογή Μοντέστο) και τον Λαλά άρχισε να τον βάζει πια παρότι η απόδοσή του δεν έχει σταθερότητα για την εμπειρία του. Με τον ΠΑΟΚ ήταν πραγματικά καλός.

ΥΓ2: Κρίμα για τον Γκάρι. Πάνω που άρχισε να ζεσταίνεται και να αποκτά ρυθμό αισθάνθηκε μια μυϊκή ενόχληση. Μακάρι να μην τον κρατήσει εκτός για πολύ γιατί μπορεί ν' αποδειχθεί κομβικός στη μάχη του τίτλου.

 

** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σειρά τρόμου στο Netflix ο Εσίτι - Παρακαλούσαν τον διαιτητή στον Ολυμπιακό - Πώληση εκατομμυρίων

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags