Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Στο Γεώργιος Καραϊσκάκης τίποτα δεν χάθηκε
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-26 10:00:00

Με γεμάτο πορτοφόλι τον Γενάρη ο ΠΑΟΚ - Διορθώνουν τα λάθη - Φέρνει παίκτες από το... πάνω ράφι

του Μάνου Τσαλγατίδη
Με γεμάτο πορτοφόλι τον Γενάρη ο ΠΑΟΚ - Διορθώνουν τα λάθη - Φέρνει παίκτες από το... πάνω ράφι

Το... καλό που έκανε ο Ολυμπιακός και το ρεπορτάζ για τις μεταγραφές. Στον Δικέφαλο πληρώνουν τις αστοχίες του καλοκαιριού, όμως πλέον υπάρχει απόφαση να ενισχύσουν το ρόστερ και να φέρουν στη Θεσσαλονίκη ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα αλλάξουν επίπεδο την ομάδα.

ΠΑΟΚ: Στο Γεώργιος Καραϊσκάκης τίποτα δεν χάθηκε. Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε περί φαβορί για το πρωτάθλημα και όλα τα συναφή. Ο ΠΑΟΚ γνώριζε πως υπάρχει η περίπτωση ήττας και λόγω αυτού δεν υπάρχουν τόσο μεγάλοι κλυδωνισμοί στο εσωτερικό του. Από την άλλη αν ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί θα υπήρχε μεγάλη εσωστρέφεια στον «ερυθρόλευκο» οργανισμό.

Η αλήθεια είναι πως από χθες ο Εσίτι έχει μαζέψει όλο το... μπινελίκι. Φυσιολογικό από τη μία, αφού ο Νιγηριανός φταίει στα δύο γκολ που δέχεται ο Δικέφαλος. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως αυτός είναι ο Εσίτι. Ένα ψηλό-δυνατό-βαρύ κορμί, που είναι χρήσιμο στο physical παιχνίδι και όχι με τη μπάλα στα πόδια. Δεν είναι κάτι που δεν ξέραμε...



Όπως μπορεί πλέον κανείς να καταλάβει. Ο ΠΑΟΚ πληρώνει ακόμα τα λάθη του καλοκαιριού, αφού η μη απόκτηση δεκαριού αναγκάζει τον Λουτσέσκου να χρησιμοποιεί τον Αουγκούστο σε αυτή τη θέση, οπότε ο Βραζιλιάνος δεν μπορεί να γυρίσει και να παίξει στα χαφ. Το κενό τους Κούρτιτς δεν είναι εύκολο να καλυφθεί και αυτό φάνηκε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Η αλήθεια είναι πως ο Δικέφαλος κατέβηκε στο Καραϊσκάκης, έχοντας εκτός τον Σλοβένο, τον Ελ Καντουρί ανέτοιμο για 90λεπτο και τον Βιεϊρίνια καταπονημένο από το θέμα στον αστράγαλο του. Με λίγα λόγια τρεις κομβικοί για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ παίκτες δεν μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα. Κάποια πράγματα είναι και θέμα ατυχίας.

Αν υπάρχει ένα θετικό από την ήττα για τον ΠΑΟΚ, είναι πως πλέον ακόμα και ένας αδαής μπόρεσε να δει τα κενά της ομάδας και το που επιβάλλεται να υπάρξει ενίσχυση κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν γεμάτο πορτοφόλι και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι έτοιμοι να διορθώσουν τα λάθη που έγιναν και να φέρουν στην Τούμπα ποιοτικούς παίκτες. που θα βοηθήσουν και θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο επίπεδο την ομάδα. 

Θεωρώ πως μακροπρόθεσμα αυτή η ήττα θα κάνει καλό στον Δικέφαλο σε αρκετά θέματα. Άλλωστε ακόμα τίποτα δεν τελείωσε. Το πρωτάθλημα είναι Μαραθώνιος και θέλει υπομονή εξυπνάδα και αντοχή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο... Κούτσιας του ΠΑΣ στα ραντάρ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού - Είναι ο "νέος Μαυροπάνος" - Θα γίνει μάχη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags