Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ραζβάν, κάνε μας τη χάρη... - Έλεος με τις βλακείες και τις δικαιολογίες - Μαγκιά Τικίνιο σε Τούμπα
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-31 14:17:00

Ραζβάν, κάνε μας τη χάρη... - Έλεος με τις βλακείες και τις δικαιολογίες - Μαγκιά Τικίνιο σε Τούμπα

Sportdog Team
Ραζβάν, κάνε μας τη χάρη... - Έλεος με τις βλακείες και τις δικαιολογίες - Μαγκιά Τικίνιο σε Τούμπα

Η ανικανότητα του ΠΑΟΚ και το... ευχαριστώ στο ερείπιο της ΑΕΚ! Ο Σπύρος Γρομητσάρης... αγανάκτησε με όσα άκουσε από τους Θεσσαλονικείς μετά το φινάλε του ντέρμπι και εξηγεί τι πραγματικά συνέβη. Γιατί ο Ολυμπιακός αύξηση τη διαφορά σε μία δύσκολη περίοδο και οι απαντήσεις του Βραζιλιάνου επιθετικού! 

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Δε μου αρέσει να ασχολούμαι με τους άλλους, για να καταθέτω τη γνώμη μου για τον Ολυμπιακό συνεργαζόμαι με το sportdog. Όμως δε μπορώ να προσπεράσω τις δηλώσεις που έγιναν από Λουτσέσκου και σία (δηλαδή παίκτες του ΠΑΟΚ) μετά τη λήξη του ντέρμπι με τους πρωταθλητές. Ήμασταν πολύ καλύτεροι, είπαν. Ας πάει στην ευχή αυτό, ας πούμε ότι βάσει στατιστικής (αριθμός τελικών) είναι έτσι. Έπρεπε να κερδίσουμε, είπαν. Κι αυτό ας πάει στην ευχή, δεν ήταν έτσι αλλά για την ευκολία της κουβέντας ας το δεχτούμε.

 

Όταν άκουσα τον Ρουμάνο τεχνικό και τους Ζίφκοβιτς και Ίνγκασον να λένε ότι το γκολ του Ολυμπιακού ήταν τυχερό και προήλθε από δικό τους λάθος μου χτύπησαν τα καμπανάκια. Δηλαδή φίλτατε Λουτσέσκου, το γκολ που έβαλε ο ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό το έχετε δουλέψει στην προπόνηση; Σας δίνουν... δανεικό από τον Ολυμπιακό τον Μπα κάθε βδομάδα και το δουλεύετε με κομπίνες; Κάντε μας τη χάρη. Έλεος πια. ΟΚ, καταλαβαίνω ότι απευθύνεστε στο συγκεκριμένο δικό σας κοινό και πρέπει να βρείτε δικαιολογίες και να επιχειρήσετε με βλακείες να καλύψετε τις δικές σας ανικανότητες. Όμως σας ακούει και κόσμος που σκέφτεται. Και υποτιμάτε τη νοημοσύνη τους να λέτε ότι το γκολ του Ολυμπιακού ήταν ένα λάθος και δεν έπρεπε να μπει και να μην μιλάτε για το δικό σας. Ένα γκολ 100%... χορηγία του Μπα. Παραχώρησε χαζά φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, έβαλε το κεφάλι του το ίδιο χαζά και «κρέμασε» τον Βατσλίκ.


Από εκεί και έπειτα, δεν έχω να πω πολλά. Ακόμα και όταν δεν είναι σούπερ ο Ολυμπιακός όπως συμβαίνει αυτόν τον Γενάρη που αγωνίζονταν διαρκώς με πολλές και σοβαρές απώλειες, όχι μόνο δεν επιτρέπει να μειωθεί η διαφορά αλλά την αυξάνει κιόλας. Αν δεν το καταλάβατε, ο Ολυμπιακός έκανε... γύρο θριάμβου στην Τούμπα ακόμα και με ισοπαλία. Και παίζοντας... σβηστός. Στο... σβηστό πήρε το Χ στη Λεωφόρο, στο... σβηστό και στην Τούμπα. Ας ήταν λίγο καλύτεροι 1-2 παίκτες του Ολυμπιακού (π.χ. Μαντί και Μασούρας) στην Τούμπα και θα βλέπαμε τι δηλώσεις θα έκανε στο φινάλε ο Λουτσέσκου που αισθανόταν και αδικημένος από το αποτέλεσμα. Αντί να λέει και ευχαριστώ που το ερείπιο της ΑΕΚ του κάνει εύκολο τον μοναδικό ρεαλιστικό στόχο στο πρωτάθλημα, δηλαδή τη 2η θέση, δηλώνει και πικραμενος. Εντάξει, η γνώμη μου για τον Λουτσέσκου είναι συγκεκριμένη από την πρώτη του θητεία. Και νομίζω πως ούτε ως προπονητής είναι κάτι ιδιαίτερο ούτε και τα όσα λέει μετά τα ματς αξίζει να τα κρατήσει κανείς. Αναλώσιμα πράγματα για συγκεκριμένο κοινό, τελεία.

ΥΓ: Όλοι κατάλαβαν στην Τούμπα τι έλειπε από τον Ολυμπιακό όσο έλειπε ο Αγκιμπού...

ΥΓ2: Με τα Γιάννενα ο Ελ Αραμπί έβγαλε τετ-α-τετ τον Ανδρούτσο κι εκείνος σούταρε ψηλά άουτ. Στην Τούμπα ο Σωκράτης έβγαλε τετ-α-τετ τον Ανδρούτσο και άνοιξε το κοντρόλ με συνέπεια να μην κατορθώσει να κάνει καν τελική. Ε δεν σχολιάζω. Τα λέει όλα η πραγματικότητα.  

ΥΓ3: Ο Τικίνιο και στη Λεωφόρο και στην Τούμπα απέδειξε πόσο εξαιρετικός παίκτης είναι. Γιατί είναι μαγκιά να φαίνεσαι σε ματς που καλείσαι να υπερασπιστείς δύσκολες και ψηλές μπαλιές ανάμεσα 2 και 3 αντιπάλους. Ειδικά στη Λεωφόρο...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η… αποκάλυψη Μαρτίνς στην Τούμπα για τη νέα μεταγραφή - "Έσκασε" τρελή πρόταση σε Ελ Αραμπί!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags