Facebook Pixel Άρης: Μαύρη σελίδα η δολοφονία του νεαρού οπαδού του Άρη - Όχι άλλη αδράνεια, μη χαθεί χρόνος!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-01 12:47:00

Μαύρη σελίδα η δολοφονία του νεαρού οπαδού του Άρη - Όχι άλλη αδράνεια, μη χαθεί χρόνος!

Sportdog Team
Μαύρη σελίδα η δολοφονία του νεαρού οπαδού του Άρη - Όχι άλλη αδράνεια, μη χαθεί χρόνος!

Οι ευθύνες για το έγκλημα και όσα πρέπει να αλλάξουν για το μέλλον! Ο Ρενάτο Λέκκα ξεκίνησε να γράφει για το αγωνιστικό κομμάτων των Κίτρινων, τις μεταγραφές που δεν έγιναν και το ντέρμπι με τον Άρη, όμως όλα πέρασαν σε δεύτερη μοίρα μετά τη δολοφονία...

Πολύ σκληρός για να πεθάνει αποδεικνύεται ο Άρης. Φαίνεται πως έχει την μαγική συνταγή που μετά από κάθε ήττα ή σκληρό αποκλεισμό επιστρέφει ακόμα πιο δυνατός.  

 

Θυμίζω πως μετά την ήττα από τον Ιωνικό κάνει ένα σερί νικών με αρχή τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Μετά την βαριά ήττα από τα Γιάννενα μες την έδρα του πάει μες την Τούμπα και παίρνει διπλό από τον ΠΑΟΚ παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Μετά τον βαρύ – για τον τρόπο που έγινε – αποκλεισμό από την Λαμία πάει μέσα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος τον Παναιτωλικό και παίρνει το ματς από το 25’.  

 

Ποιο είναι όμως το κλειδί σε όλα αυτά; Μα το γεγονός ότι βάζει γκολ. Σαν το ψάρι θα κοπανιέται ο Άρης στη συνέχεια του πρωταθλήματος λόγω της απουσίας του εύκολου γκολ. Δεν είναι εύκολο να συνειδητοποιήσει κανείς ότι ο Άρης χρειάζεται 12 τελικές για να βάλει ένα γκολ. Είναι τρομερό από μόνο του. Αυτό σίγουρα δε μπορεί να αλλάξει αμέσως μπορεί όμως να διορθωθεί. Και αυτό οφείλει να κάνει για την συνέχεια.  

 

Γράφαμε στο προηγούμενο μας άρθρο στη στήλη μας στο sportdog ότι δυστυχώς ο Άρης δεν παίρνει τίποτα από τα εξτρέμ του, το «δεκάρι» του αλλά και τον καημένο… Καμαρά, ο οποίος κάνει τα πάντα μες το γήπεδο εκτός από το να σκοράρει. Έκανε μάλιστα και την αυτοκριτική του για το γκολ.  

Πάντως, πρέπει να σταθούμε στο γεγονός ότι ο Άρης επιστρέφει μετά από δύσκολη στιγμή σε όλες τις φάσεις του. Αυτό δείχνει μενταλιτέ μεγάλης ομάδας. Γι’ αυτό και λέμε ότι πρέπει να κάνει ένα restart χωρίς να γκρεμίσει τίποτα. Δε θα πρέπει να γκρεμίσει τίποτα από την μέση και πίσω. Έχει την καλύτερη δεύτερη άμυνα μετά τον Ολυμπιακό και από τα 15 γκολ που έχει δεχθεί τα 5 είναι από τον ΠΑΣ. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας είναι παραπάνω από καλή.

 

Αυτό που οφείλει να κάνει τώρα η ομάδα του Άκη Μάντζιου είναι να κερδίσει πάση θυσία την ΑΕΚ, όχι μόνο για την συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και για το γεγονός ότι είναι πολλά τα… χρωστούμενα από τον πρώτο γύρο.

 

Υ.Γ1: Φεύγει ένας από τους καλύτερους αμυντικούς μέσους που πέρασαν από την ομάδα. Μαχητικός, σταθερός, επαγγελματίας. Ο Tζέιμς Τζέγκο είχε όλα τα χαρακτηριστικά που θέλει ένας προπονητής να τον λατρέψει και ένας φίλαθλος να τον αγαπήσει.

 

ΥΓ2. Η δολοφονία του νεαρού φιλάθλου του Άρη στην Θεσσαλονίκη είναι μία μαύρη σελίδα για την χώρα. Δεν αποτελεί ήττα μόνο της πόλης αλλά και του οπαδικού κινήματος. Οφείλουν οι Αστυνομικές Αρχές – που σύμφωνα με όλες τις μαρτυρίες – καθυστέρησαν δραματικά να βρεθούν στο σημείο της δολοφονίας να συλλάβουν και να οδηγήσουν στη δικαιοσύνη τον ή τους δράστες. Να μην χαθεί χρόνος όπως έγινε στο παρελθόν. Η αδράνεια των θεσμών, των μέσων ενημέρωσης της πόλης, των διοικήσεων και της Πολιτείας γενικότερα δημιουργεί δυστυχώς τις συνθήκες εκείνες για να μην αποτρέπονται τέτοια εγκλήματα στο μέλλον. Και αυτό πρέπει να σταματήσει. Να υψωθεί ένας τείχος προστασίας. Είμαι συγκλονισμένος.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Μαρτυρία-σοκ στη Θεσσαλονίκη - "Τον σκότωσε γιατί ήταν Άρης" - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες!


 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags