Facebook Pixel Άρης: Τέλος τα δάκρυα - Μόνο έτσι θα βγουν οι δολοφόνοι από τα γήπεδα - Είναι τάγματα εφόδου
| 2022-02-01 19:59:00

Τέλος τα δάκρυα - Μόνο έτσι θα βγουν οι δολοφόνοι από τα γήπεδα - Είναι τάγματα εφόδου

Του Μιχάλη Σοφιανού
Τέλος τα δάκρυα - Μόνο έτσι θα βγουν οι δολοφόνοι από τα γήπεδα - Είναι τάγματα εφόδου

Ας γυρίσουμε κι εμείς την πλάτη στους χρωματισμένους φασίστες! Είμαστε ξανά μπροστά σε εικόνες που έχουμε δει στο παρελθόν ξανά και ξανά και το μόνο που κάνουμε σαν χώρα είναι να δακρύζουμε για μια μέρα και μετά να συνεχίζουμε τη ζωή μας περιμένοντας απλά τον επόμενο νεκρό.

Άρης: Δυστυχώς η δολοφονία του 19χρονου οπαδού του Άρη στη Θεσσαλονίκη δεν έρχεται σαν κεραυνός εν αιθρία. Είναι μια μαύρη συνέχεια από… πακέτα, από ενέδρες και από ντου μεταξύ ταγμάτων εφόδου που στην λογική "διαλύω τον αντίπαλο γιατί είναι άλλη ομάδα" έχουν κατακλύσει την χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια, χωρίς κανείς πραγματικά να έχει τα… άντερα να τους διαλύσει και να τους βάλει εκεί που πραγματικά ανήκουν, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Είναι συνέχεια ενός κύκλου αίματος που γράφεται καθημερινά στους δρόμους όλης της Ελλάδας, από φασίστες όλων των χρωμάτων που συνεχίζουν να δημιουργούν… σκηνικά έχοντας αφήσει πίσω τους νεκρό τον Φιλόπουλο, τον Βούλγαρο οπαδό του Άρη, αλλά και τώρα τελευταίο τον Άλκη, ενώ πολλοί είναι αυτοί που μπορεί να μην έχουν φύγει από τη ζωή, όμως έφυγαν από τη… μάχη τραυματισμένοι.

Όσο για τις διοικήσεις των συλλόγων; Είναι απλά Τρίτη… Όπως φυσικά ήταν και τις προηγούμενες φορές. Κανείς τους δεν έχει την θέληση, αλλά φυσικά και την βούληση, να τα βάλει μαζί τους γιατί ξέρουν πολύ καλά πως αν κάτι τέτοιο συμβεί θα σημάνει αργά ή γρήγορα και το τέλος τους. Έτσι όλοι αυτοί βρίσκονται μέσα σε μια… φούσκα χωρίς κανείς να τους αγγίζει, σχεδιάζοντας το νέο… πακέτο που θα ρίξουν στους αντίπαλους, στο νέο ντου που θα κάνουν και φυσικά στο επόμενο πανό που θα φτιάξουν για να… πικάρουν τους χαμένους, τους… λαγούς και τους… δρομείς.

Μόνο που τώρα δεν έχουμε απλά αυτά… Έχουμε έναν ακόμα νεκρό, σκοτωμένο όχι σε οπαδικό ραντεβού! Έναν 19χρονο που δεν ήταν, όπως φαίνεται, οργανωμένος σε τέτοια κλαμπ, αλλά απλά έκανε βόλτα στην περιοχή του Χαριλάου με τους φίλους του και έκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος. Όταν οι 15… μάγκες τον ρώτησαν τι ομάδα είναι απάντησε… λάθος με αποτέλεσμα οι φασίστες αυτοί να βγάλουν  μαχαίρια και δρεπάνια (!) και να του παίρνουν τη ζωή, ενώ παράλληλα τραυμάτισαν και τους φίλους του.

Φυσικά αν σκεφτεί κανείς όλοι αυτοί, όλων των ομάδων, δεν διαφέρουν σε τίποτα με αυτούς που έκαναν πογκρόμ σε ξένους, εργαζόμενους που ήταν σε αντίπαλα κόμματα και μέλη κοινοτήτων φτάνοντας στο σημείο να δολοφονήσουν τον Λουκμάζ, τον Φύσσα και να… σακατέψουν τόσους άλλους. Έχουν τον ίδιο τρόπο δράσης και σκέψης. Έχουν τα ίδια κίνητρα, την ίδια ιεραρχία και φυσικά τον ίδιο… κώδικα τιμής, που μόνο τιμής δεν είναι. Η διαφορά σε όλο αυτό είναι ότι η κοινωνία μετά από πολύ αίμα, δυστυχώς για όσους το έχυσαν, τους γύρισε την πλάτη, τους απομόνωσε και τώρα είναι στην φυλακή. Αυτό που είναι επιτακτικό αυτή τη στιγμή είναι το ίδιο να γίνει και με τους… χρωματισμένους φασίστες, που δυστυχώς τους γιγαντώσαμε όλοι μας μιλώντας για μεγάλους… λαούς και αυτούς που είναι πάντα διπλά στην ομάδα τους, τους φτάσαμε να κάνουν κουμάντο στους δρόμους.

Αν οι πρόεδροι και οι κυβερνήσεις δεν έχει την βούληση πρέπει ο φυσιολογικός κόσμος και η κοινωνία να τους γυρίσει την πλάτη, να νιώσουν πως δεν ανήκουν πουθενά, ότι είναι μόνοι τους και τα υπόλοιπα τότε θα έρθουν, σίγουρα με βαριά καρδιά, και από τους άλλους. Όμως το βασικό είναι οι πάντες να καταλάβουν ότι δεν φτάνουν τα κροκοδείλια δάκρυα της επόμενης ημέρας, γιατί τότε ο Άλκης δεν θα είναι ο τελευταίος δυστυχώς.
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έσφαξαν τρία αγγελούδια! Ούτε στην Κολομβία - Δεν υπάρχει πολιτισμός στην Ελλάδα"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags