Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Φτάνει πιά με την κοροϊδία - Πόσο μίκρυναν τον Παναθηναϊκό - Ρωτήστε τον Αλαφούζο για τη διαιτησία!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-07 10:15:00

Φτάνει πιά με την κοροϊδία - Πόσο μίκρυναν τον Παναθηναϊκό - Ρωτήστε τον Αλαφούζο για τη διαιτησία!

του Κώστα Γκόντζου
Φτάνει πιά με την κοροϊδία - Πόσο μίκρυναν τον Παναθηναϊκό - Ρωτήστε τον Αλαφούζο για τη διαιτησία!

Το πέναλτι, οι εφεδρείες, η ξαφνική οπισθοχώρηση και τα... παραμύθια! Ο Κώστας Γκόντζος γράφει για όσα έγιναν στην Τούμπα, για όσα ακολούθησαν και φυσικά για τις τρεις συνεχόμενες ήττες των Πρασίνων. Τι δεν πηγαίνει καλά, πόσο φταίνε οι διαιτητές και τα λάθη που επαναλαμβάνονται!

 

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Από κάποιο σημείο και μετά, μάλλον θα πρέπει ο καθένας μας να φτιάξει ένα στάνταρ κείμενο για τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και απλά να αλλάζει κάθε αγωνιστική τα ονόματα των αντιπάλων του και να ανεβάζει προκειμένου να αναφερθεί σε κάθε παιχνίδι του.

Έτσι κι αλλιώς τίποτα δεν αλλάζει.

Ούτε ως προς τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα, ούτε και ως προς τις... αιτίες.

Τρίτη σερί ήττα μέσα σε μια εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό και για τρίτη συνεχή φορά βασική αιτία για την ήττα η... διαιτησία.

Οπότε μάλλον εκείνο που... μας ενώνει μας χωρίζει μας πληγώνει για να δανειστούμε και τον στίχο των Πυξ Λαξ, είναι ένα «φτάνει πια» για όλους μας και από κει και πέρα ο καθένας μας ας δώσει το δικό του περιεχόμενο και ερμηνεία σ' αυτό το "φτάνει πια" κι ας ξεμπερδεύει.

Όσο γι αυτή την ερμηνεία και το περιεχόμενο, τι να πω πια, δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία μάλλον, όπως δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία πια η πραγματικότητα στον Παναθηναϊκό.

Φτάνει πια να μας πολεμάει η διαιτησία, φτάνει πια να χάνουμε με τον ίδιο τρόπο, φτάνει πια το παραμύθι και η κοροϊδία από τον "επίσημο Παναθηναϊκό" προς τον κόσμο του, φτάνουν όλα πια για να τελειώνουμε.

Παρ' όλα αυτά, ακόμα και σ' αυτή την κατάσταση της πλήρους σύγχυσης του οργανισμού Παναθηναϊκός, υπάρχει ακόμα ένα "φτάνει πια" που έχει σημασία ακόμα για κάθε νορμάλ άνθρωπο που επιμένει να σκέφτεται λογικά.

Κι αυτό είναι το "φτάνει πια" να επιβεβαιώνεται κάθε αγωνιστική ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ το πόσο έχει μικρύνει ο Παναθηναϊκός από κάθε άποψη και από το πως τον αντιμετωπίζουν πια όλοι οι αντίπαλοί του ανεξαρτήτως μεγέθους και δυναμικότητας καθώς και από το πως τον αντιμετωπίζουν γενικώς.

Και λυπάμαι που το λέω, αλλά για τις... απαντήσεις σ΄αυτά θα παρακαλούσα να απευθυνθείτε αλλού και όχι εδώ, σ' αυτό το Blog και με αυτή την υπογραφή.

Αν έχετε και πρέπει να έχετε δικαιολογημένα παράπονα για την διαιτησία και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, έχετε πολλούς που πρέπει μα απευθυνθείτε και να ρωτήσετε τι συμβαίνει.

Ρωτήστε τον κύριο Αλαφούζο που μόλις το καλοκαίρι έδινε συνεντεύξεις και έλεγε ότι με την συντονισμένη δράση του Παναθηναϊκού και των... συμμάχων του (γελάει ο κόσμος με τους... συμμάχους του) η διαιτησία έχει αλλάξει προς το καλύτερο και πλέον δεν ευνοείται μονίμως μια ομάδα ούτε αδικείται μόνο μία και επιτέλους το ποδόσφαιρο καθάρισε.

Ρωτήστε αυτούς που σαν "Παναθηναϊκοί" σε διάφορα μετερίζια μηδέ εξαιρουμένου και αυτου των ΜΜΕ, πανηγύριζαν οι δόλιοι γιατί με την δική τους... συμβολή ήρθε η εξυγίανση στο ποδόσφαιρο και όλα πια είναι μέλι γάλα.

Ρωτήστε τέλος και εκείνους τους "Παναθηναϊκούς" που κάποτε έκαναν... επανάσταση γιατί δεν άντεχαν να... μην προστατεύεται η ομάδα από το παρασκήνιο και ήρθαν στα πράγματα πια και διαφεντεύουν τον Παναθηναϊκό και πλέον απολαμβάνει η ομάδα την... προστασία που της έλειπε στα... επάρατα εκείνα χρόνια προ της επανάστασης και της απελευθέρωσης.

Όσο για τα υπόλοιπα, για το αγωνιστικό δηλαδή πρόσωπο του Παναθηναϊκού και τα αποτελέσματά του ΚΑΙ στη φετινή σεζόν, ρωτήστε εκείνους.

Εκείνους που σας έπηξαν ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ στο φούμαρο για την ομαδάρα που δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, για την ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, για την ομάδα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον φετινό Ολυμπιακό (εκτός φυσικά από... 23 βαθμούς διαφορά), για την... υπέρβαση και τις μεταγραφάρες που ήρθαν φέτος το καλοκαίρι και ανέβασαν επίπεδα όχι απλά επίπεδο τον Παναθηναϊκό, για τα... δύο εκατομμύρια που ακόμα... περιμένουν στο συρτάρι να ξοδευτούν στην μεταγραφική περίοδο του. Γενάρη και για όλες τις μούφες που σας έχουν πουλήσει ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ.

Ρωτήστε αυτούς που όποτε τολμούσε κάποιος να πει ότι κάτι δεν πάει καλά στον Παναθηναϊκό, που όποτε ακόμα και μετά από νίκες έλεγαν κάτι για την απόδοση και τα κενά της ομάδας, τον έστηναν στον τοίχο σαν... εχθρό του Παναθηναϊκού και τον... ρωτούσαν με δήθεν αφέλεια αν τελικά είναι Παναθηναϊκός και πόσο και αν χαίρεται με τις ήττες και στεναχωριέται με τις νίκες της ομάδας.

Τώρα το να μου "κλαίνε" όλοι οι παραπάνω και για την διαιτησία και για το αγωνιστικό πρόσωπο του Παναθηναϊκού, ειλικρινά δεν βρίσκω κάτι που να το περιγράφει με τόση ακρίβεια όπως η παροιμία "κλαίνε οι χήρες και τα ορφανά κλαίνε και οι... παντρεμένες".

Από κει και πέρα και ειδικότερα σε σχέση με το παιχνίδι στην Τούμπα, τι να πω πια;

Χιλιάδες πράγματα μπορεί να πει κάποιος και για το πέναλτι που δεν δόθηκε και για τον... Αγιούμπ και τον Χατζηγιοβάννη που... ανακλήθηκαν στην εφεδρεία ξαφνικά από το πουθενά και για την ομαδική οπισθοχώρηση για ένα ακόμα παιχνίδι και για τα πάντα.

Όμως ένα πράγμα θα πρέπει να σκεφτούν όλοι στα σοβαρά.

Πως όταν χάνεις ΤΡΙΑ παιχνίδια σερί σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ και με αντιπαλους σερί τον Αστέρα Τρίπολης ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ, τον ΟΦΗ και τον φετινό ΠΑΟΚ και ισχυρίζεσαι και ακόμα χειρότερα το πιστεύεις κιόλας πως ο βασικός λόγος είναι η διαιτησία, τότε κάτι λάθος κάνεις και από ένα σημείο και μετά ψάξε να το βρεις.

Και εσύ που το υποστηρίζεις και όσοι αφελείς ακόμα το ενστερνίζονται.

Και μαζί μ' αυτό, καλό είναι μαζί με αυτή την... εμπεριστατωμένη και τόσο ποδοσφαιρική ανάλυση και το αντίστοιχο συμπέρασμα, πέστε ταυτόχρονα και ένα "ο Θεός βοηθός" μπας και αλλάξει κάτι, γιατί αλλιώτικα στο ίδιο έργο θεατές θα είστε και δυστυχώς μαζί με σας θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές και οι υπόλοιποι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάρμα για ΠΑΟ, δικαιοσύνη για ΠΑΟΚ - Έπεφταν κάτω από... κεραυνό - Τι είπε ο γίγαντας Γιοβάνοβιτς;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags