Facebook Pixel Ολυμπιακός: Και τώρα, τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με ΠΑΟΚ - Γι' αυτό δεν καίγεται για το Κύπελλο - Κατόρθωμα Καμαρά
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-10 12:27:00

Και τώρα, τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με ΠΑΟΚ - Γι' αυτό δεν καίγεται για το Κύπελλο - Κατόρθωμα Καμαρά

Sportdog Team
Και τώρα, τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με ΠΑΟΚ - Γι' αυτό δεν καίγεται για το Κύπελλο - Κατόρθωμα Καμαρά

Η απόφαση Μαρτίνς-διοίκησης και η προβληματική εικόνα του Αφρικανού χαφ. Ο Σπύρος Γρομητσάρης γράφει για τον Παναιτωλικό που έχασε την πρόκριση από μία ομάδα που δεν... τρελαινόταν να περάσει, για την δύσκολη απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς ενόψει των ημιτελικών και για την εικόνα των Ονιεκούρου, Κούντε και Καμαρά!

Αφήνω τους προλόγους και μπαίνω κατευθείαν στο... ψητό. Ο Παναιτωλικός έχασε μία από τις μεγαλύτερες ever ευκαιρίες του για να φτάσει στα ημιτελικά του κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός ήταν γνωστό εδώ και καιρό, το «έλεγε» με τις επιλογές του ο Πέδρο Μαρτίνς (σε συνεννόηση με τον σύλλογο), ότι δεν... καίγεται για τη διοργάνωση αυτή για χίλιους λόγους ουσίας και εντυπώσεων.

Η στόχευση είναι τριπλή και ξεκάθαρη. Να κατακτηθεί το πρωτάθλημα. Να κάνει ό,τι μπορεί για να διεκδικήσει και την τελευταία από τις όποιες ελπίδες για πρόκριση επί της Αταλάντα στο Europa League. Να αντέξουν ως το φινάλε οι παίκτες και ύστερα να έχουν επαρκή χρόνο για ξεκούραση αφού η προετοιμασία θ' αρχίσει πιο νωρίς από ποτέ, αρχές Ιούνη εφόσον κατακτηθεί το πρωτάθλημα και ο πρωταθλητής φέτος θα παίξει για πρώτη φορά από τον α' προκριματικό του Champions League που αρχίζει πρώτη βδομάδα του Ιούλη!


Με τον τελικό Κυπέλλου προγραμματισμένο στις 21 Μαΐου αυτό σημαίνει ότι αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το πρωτάθλημα και φτάσει ως τον τελικό Κυπέλλου οι παίκτες του θα έχουν ΜΟΛΙΣ 10 μέρες ξεκούρασης. Μετά από δύο σεζόν που... ενώθηκαν λόγω covid και non stop ματς είναι κατανοητό σε όλους λοιπόν γιατί ο οργανισμός Ολυμπιακός δεν καίγεται για το Κύπελλο. Αυτοί είναι λόγοι ουσίας γιατί υπάρχουν και των εντυπώσεων που αφορούν στο πως βλέπουν στο μεγάλο λιμάνι τη διοργανώτρια του Κυπέλλου, ΕΠΟ. Επεξηγήσεις δεν χρειάζονται, ξέρουμε όλοι...


Ο Παναιτωλικός λοιπόν την έχασε την ευκαιρία του. Βρήκε απέναντί του Τζολάκη, Κίτσο, Βρουσάι δεξί μπακ, την παλιά... καραβάνα Αβραάμ, τον ντεφορμέ Μπα (ενώ γενικά έχει κάνει καλό ματς, πάλι... κοίταγε το ξεπέταγμα του Καρέλη στην ισοφάριση), τον Σουρλή, τον Κανέ, τον ανέτοιμο Καρβάλιο, τον Φαντιγκά που δεν έχει παίξει φέτος καθόλου και ολίγο από Ολυμπιακό Α' με Ελ Αραμπί και Ονιεκουρού. Και δεν τα κατάφερε η ομάδα του Αγρινίου στην οποία ο Ολυμπιακός έδωσε... ευκαιρία και στο πρώτο ματς παίζοντας επίσης μισός.


Ότι δεν τα κατάφερε ο Παναιτωλικός, είναι δικό του πρόβλημα. Πλέον είναι... πρόβλημα του Ολυμπιακού το τι θα κάνει με το Κύπελλο. Είναι αλλιώς να παίζεις με τον Παναιτωλικό κι αλλιώς να παίζεις ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ... Θα συνεχίσει δίνοντας ευκαιρίες σε μικρούς και παίκτες δίχως πολύ χρόνο ή θα το παίξει στο 100% με ό,τι καλύτερο; Οι απαντήσεις θα δοθούν στο γήπεδο...

ΥΓ: Ο Ονιεκουρού χθες, τηρουμένων των αναλογιών και με βάση όσα έχουμε δει, καλός ήταν. Απλά έχει μπει στη... μπούκα όλων και βρέξει χιονίσει λογίζεται ως αρνητικός και εκνευριστικός. Και συμμετείχε σε ανάπτυξη (αντ)επιθέσεων και «έσπασε» μπάλες και καλή κεφαλιά ελάχιστα άουτ είχε.

ΥΓ2: Εκνευριστικός, θα συμφωνήσω με τον Βαγγέλη Καράμαλη, ήταν ο Πιερ Κούντε απλά θα βάλω δίπλα του (και αυτουνού οι δικαιολογίες ήταν λιγότερες) και τον Μαντί Καμαρά ο οποίος δεν έκανε μισή θετική ενέργεια! Μιλάμε για... κατόρθωμα. Όταν έμπαινε σε φάση συνήθως γίνονταν ζημιά για τον Ολυμπιακό, π.χ. έδινε φάουλ έξω από την περιοχή στον Παναιτωλικό.  



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο… αμετανόητος Μαρτίνς και η δικαίωση με Μασούρα, Τζολάκη - Θράσος Κίτσου, εκνευριστικός Κούντε!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags