Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Καμπανάκια" για ΠΑΟ - Δεν θα υπάρχει επιστροφή στον τελικό - Χρειάζεται άμεσα… βοήθεια!
Μπάσκετ
| 2022-02-18 20:40:00

"Καμπανάκια" για ΠΑΟ - Δεν θα υπάρχει επιστροφή στον τελικό - Χρειάζεται άμεσα… βοήθεια!

"Καμπανάκια" για ΠΑΟ - Δεν θα υπάρχει επιστροφή στον τελικό - Χρειάζεται άμεσα… βοήθεια!

Η προβληματική εικόνα παρά την πρόκριση και η έκπληξη Έβανς. Γιατί υπάρχει ανησυχία στους Πράσινους ενόψει της Κυριακής, ποιοι ξεχώρισαν απέναντι στον Προμηθέα και ο… έξτρα παίκτης που ψάχνει για να πάρει την κούπα.

Ο Παναθηναϊκός για ένα ακόμη, εγχώριο, ματς κατάφερε να ξεκινήσει με τον χειρότερο... δυνατό τρόπο, μιας και τόσο στο ματς με την Λάρισα, όσο και σε αυτά με τον Ηρακλή και τον Προμηθέα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να τρέχει να καλύψει τις διαφορές.

Τουλάχιστον στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα οι «πράσινοι» ευτύχησαν να καλύψουν την διαφορά των 14 πόντων που είχε η ομάδα του Ζούρου μετά το πέρας της πρώτης περιόδου. Σε αυτό συνέβαλαν οι Έβανς και Νέντοβιτς, διαφορετικά η κατάσταση θα ήταν πολύ χειρότερη για τους νταμπλούχους Ελλάδος στο δεύτερο ημίχρονο.

Μάλιστα, μη ξεχνάμε πως μπορεί να μην έπαιζε ο Παπαπέτρου, αλλά από την άλλη πλευρά ο Προμηθέας δεν είχε στην διάθεση του τον βασικό του ψηλό, τον Γκραντ, αλλά και τον άκρως φορμαρισμένο Γκίκα, που προσφέρει πολλά στα πλάνα των Πατρινών. Εάν βάλουμε στην εξίσωση και το γεγονός ότι οι Αγραβάνης και Χαντ πρόλαβαν στο... τσακ να παίξουν, λόγω του ότι είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα η ομάδα τους να μην κάνει κανονικές προπονήσεις εδώ και αρκετές ημέρες, δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την... αποδυναμωμένη έκδοση του συνόλου του Ζούρου και παρόλα αυτά βρέθηκε να κυνηγάει διαφορά 14 πόντων. 

Είναι μια κατάσταση που θα πρέπει να προβληματίσει ιδιαίτερα τον Πρίφτη, από τη στιγμή που εάν συμβεί κάτι αντίστοιχο την Κυριακή ενάντια στον Ολυμπιακό, τότε δεν θα υπάρχει... επιστροφή! 

Στα θετικά η μαγική εμφάνιση του Τζέρεμι Έβανς, ο οποίος έκανε ότι ήθελε σε άμυνα και επίθεση, μιας και έκανε ένα σβηστό double double, αλλά και το γεγονός ότι ο Νέντοβιτς κατάφερε να επανέλθει μετά από τα 1/8 σουτ και να δώσει ένα σερί με 8 δικούς του πόντους σε 58 δευτερόλεπτα.

Πάντως, ο Πρίφτης θα χρειαστεί πολλές περισσότερες λύσεις για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστικός την Κυριακή και θα πρέπει τουλάχιστον ένας εκ των Σαντ Ρος, Γιόβιτς και Μέικον να προσφέρει περισσότερα και με μεγαλύτερη διάρκεια. Διότι ο Μέικον μπορεί να τελείωσε το ματς με 12 πόντους, ωστόσο στο πρώτο μέρος, συνδυαστικά με τα φάουλ στα οποία φορτώθηκε, ήταν εκτός αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πετούσαν αετό" στον ΠΑΟ μέχρι να ξυπνήσει ο Νέντοβιτς - Έχει νικήσει τον Ολυμπιακό με κάθε τρόπο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags