Facebook Pixel Προμηθέας - Παναθηναϊκός: "Πετούσαν αετό" στον ΠΑΟ μέχρι να ξυπνήσει ο Νέντοβιτς - Έχει νικήσει τον Ολυμπιακό με κάθε τρόπο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-18 19:32:00

"Πετούσαν αετό" στον ΠΑΟ μέχρι να ξυπνήσει ο Νέντοβιτς - Έχει νικήσει τον Ολυμπιακό με κάθε τρόπο!

του Pick n' Scroll
"Πετούσαν αετό" στον ΠΑΟ μέχρι να ξυπνήσει ο Νέντοβιτς - Έχει νικήσει τον Ολυμπιακό με κάθε τρόπο!

Ο τελικός της Κυριακής, η προϊστορία και η... απόλυση Μπαρτζώκα! Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζοντας δύο πρόσωπα νίκησε τον Προμηθέα στον ημιτελικό του Κυπέλλου και περιμένει αντίπαλο. Λογικά θα είναι οι ανώτεροι ποιοτικά Πειραιώτες, αλλά με μεγάλα... ψυχολογικά απέναντί του!

Ο Παναθηναϊκός για σχεδόν ένα ημίχρονο τα βρήκε σκούρα από τον Προμηθέα, αλλά στο τέλος μπόρεσε και πήρε και μάλιστα εύκολα το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «πράσινοι» πέταγαν... αετό και έπαιζαν άμυνα με τα μάτια, ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο Προμηθέας από την πλευρά του έκανε το παιχνίδι του, για αυτό και κάποια στιγμή προηγήθηκε με 14 πόντους. Το ημίχρονο έκλεισε στο 39-38, γιατί έβαλε κάποια σουτ ο Νέντοβιτς και γιατί επίσης ο Έβανς ήταν σε καλή μέρα.

Στην επανάληψη, όμως, οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη έδειξαν το πρόσωπο, που είχαν δείξει και με την Βιλερμπάν, και έτσι έφτασαν εύκολα στον στόχο τους. Ο Προμηθέας δεν μπορούσε να ακολουθήσει και λόγω ποιότητας, αλλά και επειδή έλειπαν ο Γκραντ με τον Γκίκα. Βέβαια και ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλη απουσία, αυτή του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Πλέον αναμένεται ο αντίπαλος για τον κυριακάτικο τελικό, που θα βγει από το Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Οι Πειραιώτες δύσκολα δεν θα πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης, οπότε μάλλον σιγά σιγά πρέπει να ετοιμαζόμαστε για «αιώνιο» τελικό. Ο Παναθηναϊκός θέλει πώς και πώς να πάρει το Κύπελλο για να κάνει έτσι δύο τις κούπες του, αφού είχε πάρει και το Σούπερ Καπ στις αρχές της σεζόν.

Στην Ευρωλίγκα οι «πράσινοι» έχουν αποτύχει παταγωδώς, αλλά στις εγχώριες διοργανώσεις έχουν την ευκαιρία να πάρουν το αίμα τους πίσω και σίγουρα θα κάνουν ένα μεγάλο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, αν πάρουν και το Κύπελλο την Κυριακή.

Αν αντίπαλος θα είναι ο Ολυμπιακός, είναι ποιοτικότερος από τους «πράσινους», αλλά ο Παναθηναϊκός τον έχει κερδίσει με όλους τους τρόπους. Και με 30άρες και με τρομερές ανατροπές και με... αναπληρωματικό ρόστερ, όπως είχε γίνει πριν από χρόνια στο Κύπελλο με το κάρφωμα του Ουρουγουανού Μπατίστα και την απόλυση μετά από εκείνο το παιχνίδι του Γιώργου Μπαρτζώκα από τους Πειραιώτες.

Λογικά έρχονται μεγάλες στιγμές και ένα κυριακάτικο απόγευμα, που το περιμένει με ανυπομονησία όλη η Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει" η Ευρώπη για Σφαιρόπουλο - Επιστρέφει σε μεγάλη ομάδα - Σενάρια για Ολυμπιακό και ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags