Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Βουίζει" η Ευρώπη για Σφαιρόπουλο - Επιστρέφει σε μεγάλη ομάδα - Σενάρια για Ολυμπιακό και ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2022-02-17 16:42:00

"Βουίζει" η Ευρώπη για Σφαιρόπουλο - Επιστρέφει σε μεγάλη ομάδα - Σενάρια για Ολυμπιακό και ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
"Βουίζει" η Ευρώπη για Σφαιρόπουλο - Επιστρέφει σε μεγάλη ομάδα - Σενάρια για Ολυμπιακό και ΠΑΟ!

Το συμβόλαιο Μπαρτζώκα και πώς θα... αποτύχει ο Πρίφτης στο Τριφύλλι. Ο Έλληνας προπονητής μετά το "διαζύγιο" με τη Μακάμπι, δύσκολα θα μείνει χωρίς ομάδα. Τα σενάρια για την Εθνική και ο επόμενος σταθμός του, που θα είναι σε υψηλό επίπεδο. Θα γυρίσει στην Ελλάδα;

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δούλεψε για μεγάλο διάστημα στην Μακάμπι, έκανε επιτυχίες, αλλά πριν από μερικές μέρες είδε την πόρτα της εξόδου.

Η ήττα από την Χάποελ Τελ Αβίβ δεν μπόρεσε να γίνει ανεκτή από τον κόσμο της ομάδας του λαού και οι ιθύνοντες της Μακάμπι αποφάσισαν να απομακρύνουν τον Ελληνα τεχνικό. Ο Σφαιρόπουλος είναι πλέον στα ταμείο ανεργίας και το πλέον πιθανό είναι ότι θα μείνει εκεί μέχρι το καλοκαίρι.

Τουλάχιστον όσον αφορά στο επίπεδο των συλλόγων. Γιατί δεν αποκλείεται να τον δούμε στον πάγκο της Εθνικής, στη περίπτωση, που δεν γίνει εφικτή η συνεργασία με τον Δημήτρη Ιτούδη. Το θέμα της συμφωνίας με τον προπονητή της ΤΣΣΚΑ είναι ακόμα στον αέρα και αν δεν προχωρήσει άμεσα, τότε είναι πολύ πιθανό ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, να πάει στην επιλογή του «Σφαιρό». Αλλωστε έχει πει ότι θέλει Ελληνα προπονητή στον πάγκο της επίσημης αγαπημένης.

Κάποια στιγμή, όμως, όχι πολύ μακρινή, ο Σφαιρόπουλος θα καθίσει και πάλι σε πάγκο ομάδας της Ευρωλίγκας. Ποιος θα είναι αυτός ο πάγκος, κανείς δεν το ξέρει. Μπορεί να είναι ο Ολυμπιακός, μπορεί η Φενέρ, ορισμένοι στο διαδίκτυο γράφουν ακόμη και για τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα, πάντως, το συμβόλαιο του Μπαρτζώκα με τον Ολυμπιακό λήγει το καλοκαίρι, που μας έρχεται, ενώ αν αποτύχει η Φενέρ, είναι πιθανό να φύγει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Οσον αφορά στον Παναθηναϊκό, πάντως, θα πρέπει να πάει πολύ χάλια από δω και πέρα, ώστε να μην μείνει και την επόμενη σεζόν ο Δημήτρης Πρίφτης.

Μία άλλη επιλογή για τον Σφαιρόπουλο μπορεί να είναι και η Μπάγερν, μάλιστα τον Αντρέα Τρινκιέρι θέλει για την επόμενη χρονιά η πρώην του «Σφαιρό», η Μακάμπι. Τέλος, ένα ενδεχόμενο ακόμη μπορεί να είναι η Μπασκόνια, η οποία φέτος δεν κάνει καθόλου καλή πορεία. Και είναι άγνωστο αν θα συνεχίσει με τον Νέβεν Σπάχια.

Ο Σφαιρόπουλος έχει πολύ καλό όνομα στην αγορά, είναι δουλευταράς και πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι δεν θα αργήσει να βρει την επόμενη, πολύ καλή του δουλειά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Υπήρχαν στιγμές που δεν ήθελες να πας στην προπόνηση με τον Ομπράντοβιτς" (BINTEO)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags