Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Υπήρχαν στιγμές που δεν ήθελες να πας στην προπόνηση με τον Ομπράντοβιτς" (BINTEO)
Μπάσκετ
| 2022-02-17 14:36:00

"Υπήρχαν στιγμές που δεν ήθελες να πας στην προπόνηση με τον Ομπράντοβιτς" (BINTEO)

του Γιώργου Κτενά
"Υπήρχαν στιγμές που δεν ήθελες να πας στην προπόνηση με τον Ομπράντοβιτς" (BINTEO)

Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός; Σάρας, Εθνική και η "έξοδος" του 2012! Ο Ίαν Βουγιούκας γυρίζει τον χρόνο πίσω και μιλάει στην κάμερα του Sportdog.gr για το μπάσκετ που... έζησε σε Αμερική και Ευρώπη, για την εμπειρία του δίπλα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τις εξελίξεις σε Παναθηναϊκό, Ευρωλίγκα και Εθνική

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην κάμερα του sportdog ο Ίαν Βουγιούκας!


Μιλάει για την θητεία του σε Αμερική, Ευρώπη και, φυσικά, στην Ελλάδα, καθώς έχει φορέσει τόσο τη φανέλα του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού (μεταξύ άλλων ομάδων στη χώρα μας).

 

Πώς και γιατί ασχολήθηκε με τον μπάσκετ, πόσο σημαντική ήταν η αθλητική υποτροφία που πήρε και βρέθηκε σε Κολέγιο αλλά και η εμπειρία στις ΗΠΑ. Πώς ήταν η «θητεία» του στον Ολυμπιακό και πώς η κατάκτηση της κορυφής τής Ευρωλίγκας στον Παναθηναϊκό;

 

Ειδική αναφορά στη συνεργασία με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και τον Δημήτρη Ιτούδη, στη μεγάλη έξοδο που έγινε στον Παναθηναϊκό το 2012 και στην επιστροφή του στο Τριφύλλι, αλλά και στην Εθνική ομάδα από τότε που συμμετείχε μέχρι σήμερα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το πιο λαμπερό αστέρι της.


Ο Ίαν Βουγιούκας στην κάμερα του Sportdog!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags