Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δεν νοείται Έλληνας φίλαθλος να μην χαίρεται με τον ΠΑΟΚ – Βιεϊρίνια… από άλλη δεκαετία!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-18 00:33:00

Δεν νοείται Έλληνας φίλαθλος να μην χαίρεται με τον ΠΑΟΚ – Βιεϊρίνια… από άλλη δεκαετία!

Δεν νοείται Έλληνας φίλαθλος να μην χαίρεται με τον ΠΑΟΚ – Βιεϊρίνια… από άλλη δεκαετία!

Η κίνηση-ματ του Λουτσέσκου και ο συγκλονιστικός Αντελίνο! Ο Δικέφαλος πήρε μία τεράστια πρόκριση στο Βέλγιο και… τραβάει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο στις πλάτες του. Δεν γίνεται να μη του πει κάποιος μπράβο.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει μια τεράστια πρόκριση ενάντια στην Γάνδη και πέρα από το... συλλογικό, πρόκειται για μια νίκη που θα έπρεπε να χαροποιεί όλους τους Έλληνες! Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να εκμεταλλευτεί στον απόλυτο βαθμό το νεοσύστατο European Conference League, το οποίο όχι μόνο δεν είναι... αδιάφορο και βαρετό όπως πολλοί έλεγαν, αλλά δίνει στη χώρα μας βαθμούς χρυσάφι και την ελπίδα να βγάζει ξανά δύο ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ και 5 συνολικά σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αυτός είναι και ο βασικότερος και ο πιο ουσιαστικός λόγος που όλη η χώρα θα έπρεπε να πανηγυρίσει τη σημερινή πρόκριση της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Χαρακτηριστικά... ο Παναθηναϊκός δεν θα έπρεπε, εάν ήμασταν στην 15η θέση και από την εκκίνηση της φετινής χρονιάς, να καλύψει το ντεμαράζ που έχει με τον Άρη και την ΑΕΚ, αλλά θα έβγαινε ήδη Ευρώπη, αρκεί να απέκλειε τη Λαμία, αφού θα αρκούσε να είναι φιναλίστ του τελικού, μιας και ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα έπαιζαν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ανεξάρτητα από το εάν θα κατακτούσαν το κύπελλο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, μια τέτοια πρόκριση πάντα έχει πολλούς πρωταγωνιστές και για τον ΠΑΟΚ ήταν όλοι συγκλονιστικοί, ωστόσο δεν γίνεται να μη γίνει μια ειδική μνεία στον Βιεϊρίνια, ο οποίος έβγαλε αυταπάρνηση από... άλλη δεκαετία, μιας και τα τελευταία χρόνια έχουμε συνηθίσει σε ανάλογες περιπτώσεις οι παίκτες να βγαίνουν αλλαγή. Αντιθέτως ο αρχηγός του ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν βγήκε, αλλά έδωσε και την πανέξυπνη ασίστ για το 2-1, ενώ φώναζε στον Λουτσέσκου ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βγει από τον αγωνιστικό χώρο παρά μόνο αν λήξει το ματς.

Κι μιας και αναφέραμε τον Ρουμάνο τεχνικό, για όποιον δεν το έχει καταλάβει βρήκε να δώσει κίνητρο στους παίκτες του σε ένα σημείο της χρονιάς που όλα έδειχνα χαμένα, έκανε κίνηση ματ με τους Τσιγγάρα και Λύρατζη, ενώ κόντρα στην Γάνδη αγωνίστηκε χωρίς τον καλύτερο του μεσοεπιθετικό και τον πρώτο του σκόρερ. Τους Ζίβκοβιτς και Κούρτιτς δηλαδή. Πραγματικά πολλά μπράβο στον ΠΑΟΚ σε ένα εξαιρετικό βράδυ για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags