Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Πρέπει να γίνει… Μαρτίνς ο Γιοβάνοβιτς - Ραντεβού άμεσα με Αλαφούζο - Άλλη ομάδα με Δώνη ο ΠΑΟ
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-03 23:17:00

Πρέπει να γίνει… Μαρτίνς ο Γιοβάνοβιτς - Ραντεβού άμεσα με Αλαφούζο - Άλλη ομάδα με Δώνη ο ΠΑΟ

Πρέπει να γίνει… Μαρτίνς ο Γιοβάνοβιτς - Ραντεβού άμεσα με Αλαφούζο - Άλλη ομάδα με Δώνη ο ΠΑΟ

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και όσα έγιναν δείχνουν τον δρόμο στο Τριφύλλι! Γιατί οι Πράσινοι πρέπει να κρατήσουν και για την επόμενη σεζόν τον Σέρβο προπονητή και το παράδειγμα του Ολυμπιακού που οφείλουν να το ακολουθήσουν.

Ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή και για τη νέα χρονιά! Οι πράσινοι πήραν μια τεράστια νίκη επί του ΠΑΟΚ που όχι μόνο τους δίνει τεράστια ώθηση για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά τον κάνει να βλέπει για τα καλά και την τρίτη θέση, μιας και πλέον βρίσκεται στο -1 από την ΑΕΚ, η οποία ήρθε ισόπαλη με τον Ολυμπιακό! 

Το Τριφύλλι, παρότι ξεκίνησε νωχελικά το ματς, κατάφερε και το ισορρόπησε για τα καλά μετά το πρώτο 15΄ και βρήκε γκολ, μετά από εξαιρετική σέντρα του Παλάσιος που ήταν πάρε βάλε για τον Αϊτόρ. Η νίκη ήταν ένα αρκετά δίκαιο αποτέλεσμα, από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ υπήρξε απειλητικός μόνο στα πρώτα 15΄ του κάθε ημιχρόνου, με τα υπόλοιπα... μισάωρα να ανήκουν στον Παναθηναϊκό.

Εάν κάτι είναι πιο σημαντικό από τη νίκη και κάτι που δείχνει πάρα πολλά για τον πράσινο προπονητή δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πανηγύρισε σαν άλλος... Τσόλο Σιμεόνε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, σε μια αντίδραση που δεν μας είχε συνηθίσει, μιας και είτε η ομάδα του κέρδιζε, είτε έχανε, ο ίδιος είχε τις ίδιες εκφράσεις.

Ο Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Αλαφούζος θα πρέπει να κινηθούν για να ανανεώσουν τον έμπειρο τεχνικό και να μην περιμένουν το τέλος της χρονιάς, μιας και ανεξάρτητα από την πορεία της ομάδας ο Γιοβάνοβιτς είναι ένας κανονικός προπονητής και αξίζει να προπονήσει το κλαμπ και τη νέα σεζόν. Ούτως ή άλλως κάθε σύλλογος που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να ακολουθεί τουλάχιστον πλάνα διετίας. Κάτι που είχε κάνει και είχε δικαιωθεί πλήρως και ο Ολυμπιακός με τον Πέδρο Μάρτινς.

Για όσους δεν το θυμούνται μετά το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 3-1, η πλειοψηφία ήθελε την αποχώρηση του Πορτογάλου κόουτς, με τον Μαρινάκη να αποφασίζει να τον κρατήσει και να δικαιώνεται πλήρως, με τα πρωταθλήματα και τις πορείες στην Ευρώπη που έχει κάνει ο Ολυμπιακός.

Εξάλλου, στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να αρχίσουν να έχουν ξανά μακρόπνοα πλάνα, κάτι που τους είχε δικαιώσει πλήρως με τον Αναστασίου και σε μεγάλο βαθμό με τον Δώνη που θα βλέπαμε έναν αρκετά καλό Παναθηναϊκό, εάν έμενε για μια ακόμη χρονιά...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟ για να κάνει καθυστερήσεις - Από την... παραλία ο ΠΑΟΚ - Διαταγή Λουτσέσκου!
 

 
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-1 |HIGHLIGHTS|" itemprop="name" />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags