Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ό,τι καλύτερο η σφαλιάρα στη Λεωφόρο - Ωρολογιακή βόμβα η Μαρσέιγ - Άλλος ΠΑΟΚ στη Γαλλία
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-04 23:32:00

Ό,τι καλύτερο η σφαλιάρα στη Λεωφόρο - Ωρολογιακή βόμβα η Μαρσέιγ - Άλλος ΠΑΟΚ στη Γαλλία

του Μάνου Τσαλγατίδη
Ό,τι καλύτερο η σφαλιάρα στη Λεωφόρο - Ωρολογιακή βόμβα η Μαρσέιγ - Άλλος ΠΑΟΚ στη Γαλλία

Γιατί η ήττα θα κάνει καλό στον Δικέφαλο και η ιστορική στιγμή για τον σύλλογο, που δίνει την Πέμπτη την πρώτη μάχη για τα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η... προσγείωση μετά τον Παναθηναϊκό και η συγκέντρωση που θα έχουν πλέον οι "ασπρόμαυροι"!

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στη Λεωφόρο σε έναν αγώνα που δεν άξιζε να χάσει, αλλά ούτε και να κερδίσει κιόλας. Οι «ασπρόμαυροι» μετά από κάθε διακοπή εθνικών ομάδων δείχνουν να χάνουν τη συγκέντρωση τους. Αυτό συνέβη και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Το σύνολο του Λουτσέσκου μπήκε καλά στον αγώνα, στη συνέχεια όμως η απόδοση του έπεσε κατακόρυφα και επανήλθε και πάλι μετά το δεύτερο τέρμα που δέχθηκε.

Θεωρώ, πως αυτή η ήττα ήρθε στην καταλληλότερη στιγμή για τον Δικέφαλο. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν μπροστά τους τη Μαρσέιγ και δεν έχουν την πολυτέλεια της υπερεκτίμησης του εαυτού τους, αλλά και επίσης δεν μπορούν να πετάνε σε... συννεφάκια επειδή έχουν πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και έχουν ξεχάσει πως είναι η ήττα, ειδικά στην Ελλάδα. 

Πιστεύω πως μετά από το κακό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο, οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα είναι ακόμα πιο συγκεντρωμένοι, αφού τέτοια χαστούκια σε ξυπνάνε.



Ωστόσο, αρκετά ασχολήθηκε ο οργανισμός του Δικεφάλου με το παιχνίδι της Λεωφόρου. Υπάρχει μπροστά ένα ιστορικό ευρωπαϊκό παιχνίδι, αφού οι «ασπρόμαυροι» είναι στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης και αυτό από μόνο του είναι σπουδαίο. Πρέπει όλοι απλά να ζήσουμε τη στιγμή και ό,τι και αν συμβεί στο τέλος να κατανοήσουμε πως η ευρωπαϊκή πορεία θα είναι 100% πετυχημένη για τον Δικέφαλο.

Η Μαρσέιγ είναι το φαβορί στο ζευγάρι και αυτό πιστεύω είναι κατανοητό από όλους. Ωστόσο, οι Μασσαλοί είναι μια ομάδα, ένας οργανισμός για την ακρίβεια, που μοιάζει με ωρολογιακή βόμβα, καθώς μπορεί φέτος να κάνει εξαιρετική σεζόν, αλλά αρκεί μια σπίθα για να... εκραγεί το εύφλεκτο υλικό που την αποτελεί. Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει και την αγχώσει μέσα στο Βελοντρόμ, τότε σίγουρα στην Τούμπα θα δούμε ένα διαφορετικό παιχνίδι.

Είμαι 100% σίγουρος πως παρά το γεγονός πως η διακοπή δείχνει να τον επηρεάζει κάθε φορά, ο Δικέφαλος θα παρουσιάσει ένα άλλο διαφορετικό πρόσωπο κόντρα στη Μαρσέιγ. Άλλωστε, οι «ασπρόμαυροι» θα πάνε στη Μασσαλία σα... μονομάχοι, έτοιμοι για να παλέψουν, να ματώσουν, να υποφέρουν και να δεχτούν «χτυπήματα», αλλά ο στόχος είναι να βγουν από την... αρένα όρθιοι και χαμογελαστοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αστεία πράγματα με Λουτσέσκου - Δεν έχουν μάθει να χάνουν - Φάουλ Ελ Αραμπί στον Βράνιες"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags