Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Φοβισμένος ο Ολυμπιακός στην Τούμπα - "Ξεχάστηκε" ο Μαρτίνς - Χειρότερος από Λαλά ο Μπουχαλάκης
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-21 21:59:00

"Φοβισμένος" ο Ολυμπιακός - "Ξεχάστηκε" ο Μαρτίνς - Χειρότερος και από Λαλά ο Μπουχαλάκης

του Βαγγέλη Καράμαλη
"Φοβισμένος" ο Ολυμπιακός - "Ξεχάστηκε" ο Μαρτίνς - Χειρότερος και από Λαλά ο Μπουχαλάκης

Το μεγάλο πρόβλημα των Πειραιωτών και ποιος περπατούσε; Οι Ερυθρόλευκοι επιστρέφουν με ψηλά το κεφάλι από τη Θεσσαλονίκη, αλλά κι με ένα 0-0 που δεν τους εξασφαλίζει ακόμα τίποτα. Ποιοι στάθηκαν όρθιοι στην Τούμπα, ποιοι υστέρησαν και οι καθυστερημένες αλλαγές.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει με τη λευκή ισοπαλία από την Τούμπα και θα παίξει την πρόκριση σε ένα νοκ-άουτ ματς στο Γ. Καραϊσκάκης, όπου δεν θα πρέπει να δεχθεί γκολ, καθώς θυμίζουμε ότι στο Κύπελλο ισχύει ακόμα ο κανονισμός του εκτός έδρας. Οπότε, οι Πειραιώτες μπορούν να είναι χαρούμενοι που δεν έχασαν και προφανώς στο τελευταίο εικοσάλεπτο αυτός ήταν και ο στόχος τους, όμως η ρεβάνς δεν θα είναι καθόλου εύκολη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς κατέβασε έναν Ολυμπιακό που μπήκε πάρα πολύ δυνατά και καλά στο παιχνίδι και κατάφερε να βρει το γκολ, όπως και στη Λεωφόρο, μετά από ωραία συνεργασία, ωστόσο σε μία εξαιρετικά δύσκολη φάση το VAR για χιλιοστά έδειξε οφσάιντ. Οι Πειραιώτες ξεκάθαρα έψαχναν τον Γκάρι Ροντρίγκες και δικαίως, αφού ήταν ο πιο «φρέσκος» και ο πιο απειλητικός τους παίκτες, ενώ αρκετά καλός μετά από καιρό ήταν και ο Μαντί Καμαρά. Προσπαθούσε να κρατήσει μπάλα, βοηθούσε αμυντικά με τα τρεξίματά του τον Εμβιλά, ενώ δημιούργησε και κάποιες προϋποθέσεις για να βγει επίθεση. Σταθερά καλός ήταν ο Εμβιλά και εξαιρετικός ο Βατσλίκ.

Από εκεί και πέρα, κάκιστος για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν ο Λαλά, που έκανε πάρα πολλά και εύκολα λάθη όποτε πιέστηκε, ενώ οι Μανωλάς και Παπασταθόπουλος δυσκολεύτηκαν στην αρχή του αγώνα, όμως τελικά ολοκλήρωσαν το ντέρμπι χωρίς να αγχωθούν ιδιαίτερα. Αυτός όμως που ήταν με διαφορά ο χειρότερος του γηπέδου και για κάποιο λόγο που κανείς δεν κατάλαβε, έμεινε μέχρι το 93’, ήταν ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο Έλληνας χαφ επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε κακή κατάσταση, έκανε πάρα πολλά λάθη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, ενώ ήταν φανερό πως δεν είχε δυνάμεις. Ελάχιστες ήταν οι φάσεις που έτρεξε να κυνηγήσει την μπάλα, όταν χάθηκε από τα πόδια του, ενώ περισσότερο μιλούσε και έδειχνε με τα χέρια, παρά έτρεχε. Σίγουρα περπάτησε πάρα πολύ!



Από εκεί και πέρα, οι Τικίνιο και Μασούρας έδωσαν μάχες, χωρίς να φανούν ιδιαίτερα, με τον Βραζιλιάνο να μην δικαιώνει τον προπονητή του που τον κράτησε μέσα μέχρι το 79’. Το παιχνίδι «φώναζε» πως έπρεπε να μπει νωρίτερα ο Γιουσέφ Ελ Αραμπίλ, αλλά και οι Καρβάλιο και Κούντε. Ο Ολυμπιακός είχε τεράστιο θέμα στα τρεξίματα από το μισό του δευτέρου ημιχρόνου και μετά, έδωσε χώρους και μπάλα στους Θεσσαλονικείς και απλά… ροκάνιζε τον χρόνο για να κρατήσει την ισοπαλία. Ο Πέδρο Μαρτίνς όμως καθυστέρησε πάρα πολύ στις αλλαγές, δείχνοντας πως δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει το διπλό, αλλά να διασφαλίσει την ισοπαλία.

Το 0-0 πάντως δεν δίνει κάποιο προβάδισμα στους «Ερυθρολεύκους» και όλα θα ξεκινήσουν από το 50-50 για την πρόκριση. Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί τον κόσμο και… πάθος. Σήμερα έδειξε αντίδραση, αν και είναι φανερό πως οι παίκτες μάλλον δεν μπορούν να δώσουν παραπάνω αυτή τη στιγμή. Σε σχέση με τον Δικέφαλο του Βορρά μοιάζουν πολύ πιο αργοί και σε σχέση με τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό, που θα συναντήσουν στον τελικό, μία ταχύτητα κάτω!



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο εκατομμύρια για Μαντσίνι - Αποκάλυψη Καρυπίδη για Ολυμπιακό - "Πιέζουν" Μοντέστο-Ντι Μπαρτόλο

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags