Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τα "σκάει" ο Αλαφούζος μετά την κούπα - "Εκτόξευση" με Γιοβάνοβιτς - "Πάτησε" ΠΑΟΚ και υπογράφει!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-21 23:32:00

Τα "σκάει" ο Αλαφούζος μετά την κούπα - "Εκτόξευση" με Γιοβάνοβιτς - "Πάτησε" ΠΑΟΚ και υπογράφει!

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Τα "σκάει" ο Αλαφούζος μετά την κούπα - "Εκτόξευση" με Γιοβάνοβιτς - "Πάτησε" ΠΑΟΚ και υπογράφει!

Ο MVP του τελικού, η πρώτη μεταγραφή και ο ηρωικός Γκατσίνοβιτς! Πώς κατάφεραν οι Πράσινοι να φτάσουν στην κατάκτηση του Κυπέλλου, η τρομερή σεζόν και η συνέχεια με τον Σέρβο προπονητή στο τιμόνι. Ήδη έχει ζητήσει δύο συγκεκριμένους παίκτες από τη διοίκηση...
 

Ο Παναθηναϊκός πανηγυρίζει την επιστροφή στους τίτλους μετά από οκτώ χρόνια, καθώς επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ στον επεισοδιακό τελικό του ΟΑΚΑ και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έβαλε τη σφραγίδα του σε μια ομάδα που ξεκίνησε με αρκετά προβλήματα και αμφισβήτηση, για να ακολουθήσει η... απογείωση όταν άρχισε σιγά σιγά να βγαίνει στο γήπεδο η δουλειά του Σέρβου τεχνικού. Ο Γιοβάνοβιτς χάρισε και πάλι στην ομάδα έναν τίτλο, την έβγαλε ξανά στην Ευρώπη και οι φίλοι του Τριφυλλιού τον λατρεύουν. Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του μέχει το 2024. οι Πράσινοι ευελπιστούν πως έχουν βρει τον κατάλληλο άνθρωπο για να πάει την ομάδα στο επόμενο επίπεδο, δηλαδή τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος!

Πέραν του Γιοβάνοβιτς, όλα δείχνουν ότι τα πράσινα θα συνεχίσει να φοράει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο MVP του τελικού, που δεν ήταν άλλος από τον Χουάνκαρ!

Ο Ισπανός μπακ έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση, με συνεχή ανεβάσματα στην επίθεση, άλλωστε από ένα τέτοιο προήλθε το κερδισμένο πέναλτι που έφερε το νικητήριο γκολ. Παράλληλα, ο Χουάνκαρ τα πήγε καλά και στο αμυντικό κομμάτι, περιορίζοντας αποτελεσματικά τον πιο επικίνδυνο παίκτη του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Το θέμα της ανανέωσης του Ισπανού πρέπει να τελειώσει... χθες.

Ιδανικό φινάλε στη σεζόν έκανε και ο έτερος πλάγιος μπακ της ομάδας, Γιάννης Κώτσιρας, παρά την αμφισβήτηση που γνώρισε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Θα μπορούσε να πει κανείς πως ο Έλληνας μπακ ήταν ο ήρωας του Παναθηναϊκού στον τελικό, όταν έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Σβαμπ στο 79'. Με το πείσμα και τη δουλειά του ο Κώτσιρας "σίγησε" την κριτική και θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν ως η νούμερο 1 επιλογή του Γιοβάνοβιτς στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ηρωική θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε και την εμφάνιση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος κυριολεκτικά μάτωσε για να κερδίσει το πέναλτι του Τριφυλλιού. Αν αυτό να ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με την πράσινη φανέλα, μιλάμε για τον τέλειο επίλογο. Ο Γιοβάνοβιτς πάντως θα επιθυμούσε ξεκάθαρα την παραμονή του συμπατριώτη του στην ομάδα, αλλά η υπόθεση δεν είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού, μιας και ο παίκτης είναι δανεικός. Μπορεί να βάλει το χέρι στην τσέπη ο Αλαφούζος για να τον αποκτήσει;



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγριο ξύλο στον τελικό και στα αποδυτήρια - Τεράστια γκάφα από την Αστυνομία
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags