Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απόφαση Γιοβάνοβιτς οι μεταγραφές - 60 εκατομμύρια ευρώ η Σλάβια - Έκπληξη με Βαγιαννίδη
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-18 22:13:00

Απόφαση Γιοβάνοβιτς οι μεταγραφές - 60 εκατομμύρια ευρώ η Σλάβια - Έκπληξη με Βαγιαννίδη

Του Ηλία Λιβάνιου
Απόφαση Γιοβάνοβιτς οι μεταγραφές - 60 εκατομμύρια ευρώ η Σλάβια - Έκπληξη με Βαγιαννίδη

Αυτός είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και δεν πρόκειται να αλλάξει! Ο Σέρβος τεχνικός δεν φέρνει παίκτες απλά για το.,.. θεαθήναι, αλλά η δύσκολη κλήρωση με τη Σλάβια Πράγας ίσως ανατρέψει τα αρχικά πλάνα του.
 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα, Δευτέρα, με αφορμή την παρουσία του Παναθηναϊκού επί αυστριακού εδάφους έδειξε αυτό που λίγο πολύ όλοι ξέραμε. Ότι δηλαδή δεν θα έπαιρνε ποτέ έναν παίκτη, απλά για να τον πάρει! Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Κάθε μεταγραφική περίοδος δεν είναι εύκολη. Η ομάδα τα τελευταία χρόνια έκανε πολλές φορές αρκετές μεταγραφές, ορισμένες εκ των οποίων δεν ήταν καθόλου αποδοτικές. Πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί όσον αφορά τις επιλογές παικτών, για να μπορούμε να αποκτήσουμε λίγο παραπάνω ποιότητα. Όσον φορά το παιχνίδι μας, θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω.

 Μάλιστα προσέθε σχετικά με την καθυστέρηση στις μεταγραφές πως: «Ο καθένας θα μπορούσε να ρωτήσει «γιατί». Θα μπορούσαμε να είχαμε φέρει 5-6 παίκτες, αλλά αν αυτοί οι παίκτες δεν μου κάνουν τη διαφορά στην ομάδα, δεν μου κάνουν. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, όσον αφορά τις επιλογές που θα κάνουμε. Δεν θα είναι μόνο για το σήμερα και το τώρα, αλλά και για το μέλλον. Ελπίζω τις επόμενες μέρες να έχουμε πολύ καλύτερα πράγματα από ό,τι είχαμε μέχρι τώρα».

H αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής κάθε παίκτης που έχει ανακοινωθεί μοιάζει μια σωστή και μετρημένη κίνηση που θα δώσει πράγματα στην ομάδα. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει απορρίψει αρκετές περιπτώσεις παικτών. Παρόλα αυτά η κληρωτίδα έβγαλε ως αντίπαλο την Σλάβια Πράγας των 60 εκατ. ευρώ αξίας στο έμψυχο της δυναμικό και τα κενά του Τριφυλλιού πρέπει να καλυφθούν πιο γρήγορα από ό,τι ενδεχομένως θα ήθελε ο Σέρβος τεχνικός. Εξάλλου, η πρόκριση στους ομίλους (θα) πρέπει να είναι ο πρώτος... αυτοσκοπός της ομάδας, παρότι λείπει αρκετά χρόνια από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.



Το Panathinaikos έχει ατονήσει για τα καλά τα τελευταία χρόνια, αλλά μια καλή πορεία φέτος θα μπορούσε να το αλλάξει αυτό σε δραστικό βαθμό και να βελτιώσει παράλληλα την ομάδα και σε μελλοντικές κληρώσεις των ερχόμενων χρόνων. Εξάλλου ένας κανονικός Παναθηναϊκός δεν θα ήταν ΠΟΤΕ ανίσχυρος στη τρίτη ευρωπαϊκή διοργάνωση!

Παράλληλα, στις δηλώσεις του τόνισε ότι φέτος θα δώσει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά που θα είναι έτοιμα να την αρπάξουν λέγοντας ότι: O Βαγιαννίδης είναι ένα παιδί που φέτος – τουλάχιστον μέχρι τώρα στην προετοιμασία- μας έχει δείξει ότι μπορούμε να ελπίζουμε πως κάποια στιγμή θα αντέξει το βάρος της φανέλας. Θα χρειαστεί πολλή δουλειά ακόμα. Χρειάζεται να έχει κι ο ίδιος μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αλλά χρειάζεται και στήριξη από εμάς. Όμως είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο. Για να μπορεί κι ο Παναθηναϊκός κάποια στιγμή να έχει περιουσιακά στοιχεία πιο σημαντικά απ’ αυτά που είχε μέχρι τώρα». Για την πρόοδο του Βαγιαννίδη έχετε διαβάσει και σχετικό κείμενο στο sportdog.gr!

Πάντως διαβάζοντας κάποιος τις δηλώσεις του βλέπει πως πρόκειται για έναν πραγματικό κύριο, έναν συνειδητοποιημένο και σοβαρό επαγγελματία, ο οποίος κοιτάει περισσότερο το συμφέρον της ομάδας, παρά το δικό του ατομικό καλό. Για αυτό τον λόγο δεν έχει πάρει απλά παίκτες για να πάρει. Αυτός είναι ο Γιοβάνοβιτς και αυτό δεν θα αλλάξει ότι και εάν γίνει! Μένει να δούμε βέβαια, πλέον, πόσο γρήγορα θα έρθει ο βασικός φορ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τινάζει την μπάνκα" για φορ ο Αλαφούζος - "Όχι" από Δουβίκα - Μεταγραφή Έλληνα χαφ η ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags