Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Δίας κοιτά από ψηλά!
| 2022-08-21 07:16:00

Ο Δίας κοιτά από ψηλά!

Ποδοσφαιρικό ταξίδι με ματιά από "Το Γεωγραφόμπαλο"
Ο Δίας κοιτά από ψηλά!

Σ' αυτό το επιπεδο είναι πιθανή η αναβολή αγώνων λόγω διαφοροποίησης των ωρών στα δρομολόγια των πλοίων. Τα αυξημένα μποφόρ στο Αιγαίο, καθιστούν πολλές φορές ανέφικτη τη μετακίνηση από ένα νησί σε άλλο.

Φιλώτι, Νάξος
Αθλητικό Κέντρο Συλλόγου Φιλωτιτών «Γιάγκος Γρατσίας»
Το γήπεδο στεγάζει τον ΑΜΣ Φιλωτίου (Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος «Ο Ζευς») Οι κυανέρυθροι αγωνίζονται στο Ε.Π.Σ. Κυκλάδων. Πρόκειται για ερασιτεχνική ομάδα, με το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ, να εργάζεται επιπρόσθετα. Ο σύλλογος πέραν από τμήματα ποδοσφαίρου και πετόσφαιρας, έχει πολύπλευρη δράση. Έχει να επιδείξει σπουδαίο έργο όχι μόνο στην Νάξο αλλά σε όλη την Ελλάδα μιας και οι εκδηλώσεις του αποτελούν πόλο έλξης. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι ο χλοοτάπητας τοποθετήθηκε στο γήπεδο το 2018.
Ο Γιάγκος Γρατσίας, του οποίου το βαρύ όνομα κοσμεί το γήπεδο, ήταν ένας απλός στρατιώτης που αγωνίστηκε για την ελευθερία από τον Οθωμανικό ζυγό. Ο Γρατσίας συμμετείχε στους Βαλκανικούς πολέμους, πολεμώντας σε θεσσαλικό, μακεδονικό και ηπειρωτικό μέτωπο, όπου τραυματίστηκε και αιχμαλωτίστηκε από τους Τούρκους.
Γνωρίζατε ότι
Σ' αυτό το επιπεδο είναι πιθανή η αναβολή αγώνων λόγω διαφοροποίησης των ωρών στα δρομολόγια των πλοίων. Τα αυξημένα μποφόρ στο Αιγαίο, καθιστούν πολλές φορές ανέφικτη τη μετακίνηση από ένα νησί σε άλλο.
What is Filoti
Το Φιλώτι Νάξου βρίσκεται κεντρικά στο νησί. Είναι το μεγαλύτερο χωριό της Νάξου και απέχει κάτι λιγότερο από 20 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Χώρα. Έχει υψόμετρο 400 μέτρα καθότι βρίσκεται στους πρόποδες του όρου Ζας, εξού και το «Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος «Ο Ζευς».
Credits: againstmodernfootball
Ευχαριστούμε τον φίλο της σελίδας Christos Charizanis

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags