Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Όχι και ανθέλλην ο Λουτσέσκου - Άλλη κλάση ο Νάρεϊ, κίνδυνος Σάστρε - Θα φύγει με 10+ εκατ. το... ταυρί!
| 2022-08-29 15:54:00

Όχι και ανθέλλην ο Λουτσέσκου! Άλλη κλάση ο Νάρεϊ, κίνδυνος Σάστρε- Θα φύγει με 10+εκατ. το... ταυρί

Sportdog Team
Όχι και ανθέλλην ο Λουτσέσκου! Άλλη κλάση ο Νάρεϊ, κίνδυνος Σάστρε- Θα φύγει με 10+εκατ. το... ταυρί

Η επόμενη μεγάλη πώληση του Δικεφάλου και ο Κύριος Τζοβάρας! Ο Χρήστος Ξανθάκης γράφει για τους παίκτες που ξεχώρισαν στην αγχωτική νίκη των "ασπρόμαυρων" απέναντι στον Ατρόμητο, αλλά και για τον... δημόσιο κίνδυνο στην Τούμπα.

10 + 1 πράγματα που μου έμαθε το ΠΑΟΚ-Ατρόμητος
Όταν βάφτιζα «μικρό Τζόλη» τον Τόμας ήξερα τι έγραφα. Το παιδί μοιάζει με την πάλαι ποτέ σταρούμπα του ΠΑΟΚ, ξέρει μπαλίτσα, ευκίνητος είναι και περιοχίστας, αλλά για ενδεκάδα ομάδας με υψηλές φιλοδοξίες δεν αρκούν μόνο αυτά.

2) Δεν ξέρω αν είναι καλύτερος απ’ τον Πασχαλάκη ο Κοτάρσκι, αλλά χειρότερος σίγουρα δεν είναι.

3) Όχι παιδιά, δεν είναι ανθέλλην ο Λουτσέσκου. Άμα του παίξεις αυτό που θέλει, όπως θέλει, θα σου δώσει τις ευκαιρίες σου. Βλέπε τα άκρα της άμυνας, όπου έδιωξε τους κλόουν Σίντκλεη και Τέηλορ και ανέδειξε τους Λύρατζη και Τσαούση.

4) Και μιας και μιλάμε για Τσαούση, άλλη μια καλή εμφάνιση από το παλικαράκι. Πήγε να μασήσει στην αρχή από τα τσαλίμια του Κλωναρίδη, αλλά γρήγορα του πήρε μέτρα και ισορρόπησε.

5) Ταυρί ο Κουλιεράκης και δίχως τσαφ αυτή τη φορά. Αν συνεχίσει έτσι, θα φύγει με διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων.

6) Ζωηρός ο Ντάντας και σίγουρα πιο πρόθυμος από τον Κούρτιτς και σαφώς πιο λογικός από τον Αουγκούστο. Δεν μου γέμισε το μάτι στην αρχή, αλλά πάει να με βγάλει ψεύτη.


7)  Ώπα κι ένα καλό παιχνίδι από τον Αντρίγια Ζίφκοβιτς. Αυτός κι αν ήταν πρόθυμος να πάρει και να μοιράσει μπάλα και να βάλει τα πόδια του στη φωτιά!

8) Άλλη κλάση ο Νάρεϊ, ζωγράφιζε στο γήπεδο. Θα εκθέσει πολλούς αμυντικούς φέτος και θα βγάλει πολλές φορές τα κάρβουνα απ’ τη φωτιά για τον ΠΑΟΚ.

9) Στην ταινία «Δημόσιος Κίνδυνος» του 1931, πρωταγωνιστούσε ο Τζέημς Κάγκνεϊ. Στην ταινία «Δημόσιος Κίνδυνος στην Τούμπα» τη χθεσινή, πρωταγωνιστούσε ο Σάστρε. Συγγνώμη ρε φίλε, δώσανε λεφτά για να πάρουνε αυτό το καϊνάρι;

10) Κύριος ο Τζοβάρας που σκόραρε και απείλησε τον ΠΑΟΚ με απώλεια βαθμών, αλλά δεν ξέχασε ότι έφαγε ψωμάκι στον Δικέφαλο του Βορρά και δεν πανηγύρισε. Τέτοια παιδιά χρειαζόμαστε στα γήπεδά μας.

10 + 1) Είμαστε στο καφέ Gratzi, στο Μαρούσι, με το παρεάκι, βλέπουμε ΠΑΟΚ. Έρχεται στο τραπέζι ο κτηνίατρός μου Κώστας Ν., που έβλεπε Παναθηναϊκό. Κάτσε Κωστάκη, κάθεται. Λέμε το ένα, λέμε το άλλο, τρώει την αποβολή ο Κιβρακίδης, μένει με δέκα ο Ατρόμητος, φτάνουμε στο ενενήντα, γυρνάει ο γιατρός και λέει «έχει ελπίδες να το ισοφαρίσει ο Ατρόμητος», τσάκ το καρφώνει ο Τζοβάρας. Περνάνε δυο λεπτά, λέμε όλοι «ισοπαλία, έχει τελειώσει το ματσάκι», ανοίγει το στόμα του ο ντόκτορ και λέει:
«Μπα, εμένα μου φαίνεται ότι μπορεί να βάλει γκολ ο ΠΑΟΚ». Και κάνει τη φαντασμαγοριά ο Νάρεϊ.
Παιδιά να σας δώσω το τηλέφωνό του, τάχα να πάτε το σκύλο για τσεκάπ, να σας φτιάξει ένα κουπόνι χρυσωρυχείο!



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν δικαιολογείται ο Τζήλος για το πέναλτι του ΠΑΟΚ - Χάρισε απευθείας κόκκινη σε Κούρτιτς" (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags