Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Η στάση της ΑΕΚ που αποδεικνύει τελικά πως ήθελε... Σιδηρόπουλο στη Λεωφόρο!
| 2022-09-12 21:39:00

Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε πως ήθελε... Σιδηρόπουλο στη Λεωφόρο - Κρύβουν την αλήθεια από τον κόσμο τους!

Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε πως ήθελε... Σιδηρόπουλο στη Λεωφόρο - Κρύβουν την αλήθεια από τον κόσμο τους!

Το... δώρο Αλμέιδα, το δίκαιο αποτέλεσμα και η επικοινωνία! Η Ένωση επιχειρεί να κρυφτεί πίσω από το -6 και την αγωνιστική ανωτερότητα του Παναθηναϊκού, ασχολούμενη με τη διαιτησία και αποκαλώντας τον Καμπάκοφ που διόρισε ο Μπένετ ως... επιλογή Κλάτενμπεργκ. Γράφει ο Χρήστος Δημόπουλος.

Η εβδομάδα πριν το ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΑΕΚ στη Λεωφόρο ξεκίνησε επεισοδιακά, μετά τον αρχικό ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου και τελείωσε αναλόγως, με το μεγάλο ντόρο για τη διαιτησία και τα δύο πέναλτι που πήραν οι Πράσινοι.

Εκφράζοντας ως γράφων προσωπική θέση και άποψη, η Ένωση επιχειρεί να "κρύψει" στον κόσμο της το γεγονός ότι τη χρονιά που μπαίνει στο γήπεδό της, βρίσκεται ήδη στο -6 από την κορυφή. Δεν την συμφέρει να μιλήσουν αγωνιστικά, γιατί η αλήθεια είναι ότι αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει πάρει αυτό που αξίζει. Γιατί και με τον Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ δεν άξιζε να φύγει ούτε καν με τον βαθμό της ισοπαλίας από το "Απ. Νικολαΐδης".

Και τα παραπάνω, επιβεβαιώνονται κι από την επικοινωνιακή στάση των Κιτρινόμαυρων. Στην αρχή δεν αμφισβητούσαν το πρώτο πέναλτι του Χατζισαφί, μιλώντας μόνο για το δεύτερο του Λιβάι στον Γκάνεα. Ξημερώνοντας η Δευτέρα (12/9), όμως, είδαμε την ΑΕΚ να μιλάει καθαρά πλέον και για το πρώτο πέναλτι του ντέρμπι, αμφισβητώντας το τελικά κι αυτό.

Η συζήτηση αυτή δεν έχει κανένα νόημα. Και δεν έχει, γιατί ο Παναθηναϊκός (τι να κάνουμε;) ήταν καλύτερος. Κάπου εδώ να πούμε κι εμείς ότι και τα δύο πέναλτι σωστά δόθηκαν και δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι διαφορετικό, από τη στιγμή που υπάρχει στη ζωή μας το VAR.

Με τη σημερινή της ανακοίνωση η επίσημη Ένωση στοχοποιεί τον Καμπάκοφ, μιλώντας για σύστημα Κλάτενμπεργκ. Μα η ΕΠΟ, την οποία η ΑΕΚ στήριξε και στηρίζει σθεναρά, δεν επέλεξε τον Μπένετ για νέο Αρχιδιαιτητή; Πάλι δεν είναι ικανοποιημένοι; Και τέλος πάντων για τους... καχύποπτους, με την όλη στάση τους οι Κιτρινόμαυροι μοιάζουν σαν να ήθελαν... Σιδηρόπουλο στη Λεωφόρο.

Κλείνοντας, η Ένωση θα κυνηγήσει τους πραγματικούς της στόχους, μόνο εφόσον δει καθαρά την πραγματικότητα. Η πραγματικότητα, για παράδειγμα, του να κάνει ο προπονητής της τετραπλή αλλαγή(!) και να βγάζει, μεταξύ άλλων, τον καλύτερο παίκτη που είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή στο γήπεδο (σ.σ. Γιόνσον), αφήνοντας παράλληλα την ομάδα του χωρίς αμυντικό χαφ και παίζοντας για σχεδόν ένα ημίχρονο με 4-2-4! Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο, από το να πιστεύει η ΑΕΚ ότι έχασε άδικα στη Λεωφόρο λόγω διαιτησίας. Αν πραγματικά το πιστεύουν, το +6 για τον Παναθηναϊκό θα γίνει σύντομα πολύ μεγαλύτερο.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη διαφορά Γιοβάνοβιτς-Αλμέιδα! Θα...έγραφε ιστορία η ΑΕΚ- Ας είμαστε ειλικρινείς για τα πέναλτι

 

 
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 2-1 |HIGHLIGHTS|" itemprop="name" />
 
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Οι αμφισβητούμενες φάσεις" itemprop="name" />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags