Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεν θα είναι τόσο κακός ο ΠΑΟ - Τεσσάρι... χθες, λάθος προσέγγιση από Άντριους - Για αυτό θα φύγει!
| 2022-10-03 00:01:00

Δεν θα είναι τόσο κακός ο ΠΑΟ - Τεσσάρι... χθες, λάθος προσέγγιση από Άντριους - Για αυτό θα φύγει!

Δεν θα είναι τόσο κακός ο ΠΑΟ - Τεσσάρι... χθες, λάθος προσέγγιση από Άντριους - Για αυτό θα φύγει!

Ο Παναθηναϊκός ήταν κατώτερος των περιστάσεων και γνώρισε μια αρκετά σκληρή ήττα από τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός πήρε αυτό που... άξιζε σε μία ομάδα με 10 αλλαγές στο πρώτο σοβαρό ματς της νέας χρονιάς, ενάντια σε μια καλοδουλεμένη ομάδα που όχι μόνο δεν άλλαξε τα πάντα στο ρόστερ της, αλλά προχώρησε ποιοτικές αναβαθμίσεις σε θέσεις που πονούσε.

Δεν μπορεί να προσάψει κανένας το παραμικρό στους πράσινους, από τη στιγμή που είναι μια νέα ομάδα που έπεσε πάνω σε μια καλοκουρδισμένη μηχανή. Και το ότι η ήττα δεν χάθηκε από... έλλειψη πάθους ή ενέργειας φάνηκε από το γεγονός ότι κράτησε στους 67 πόντους τον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν τον πλουραλισμό για ψηλότερα πράγματα.

Όσον αφορά όμως το πράσινο στρατόπεδο η αλήθεια είναι ότι η ομάδα θέλει αρκετό χρόνο για να δέσει και σίγουρα δεν θα είναι τόσο κακή όσο οι μετά βίας 52 πόντοι που έβαλε σήμερα. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός πως ο Γκριγκόνις έχασε αρκετά ελεύθερα σουτ και τελείωσε το ματς με 10 άστοχες προσπάθειες, σκοράροντας μόνο από τη γραμμή των βολών.

Γενικότερα πρέπει να πιστωθεί στον Ράντονιτς το γεγονός ότι είδε τον βασικό του πυλώνα στα γκαρντ, τον Γουόλτερς που ήταν και ο πιο φορμαρισμένος στα φιλικά να τίθεται νοκ άουτ και για αυτό τον λόγο αναγκάστηκε να αυξήσει κατακόρυφα τον χρόνο των φανερά ανέτοιμων Πονίτκα και Γκριγκόνις.

Η αναβάθμιση του ρόστερ είναι δεδομένη, ωστόσο πρέπει να αποκτηθεί χθες ένα τεσσάρι, μιας και δεν νοείται να παίζει για αρκετά λεπτά σε αυτή τη θέση ο Καλαϊτζάκης, όσο εξαιρετικά και εάν απέδωσε σήμερα στην άμυνα. Οι πράσινοι πρέπει να καταλάβουν ότι τα ματς εν έτει 2022 κρίνονται από την επίθεση και όχι από την... άμυνα. Εάν πιστεύουν ότι θα κερδίζουν ματς κάτω από τους 70 πόντους, τότε θα έχουν τεράστιο πρόβλημα μέσα στη χρονιά.

Όσον αφορά τον Άντριους παρότι είναι αρκετά φιλότιμος στο κομμάτι της άμυνας, ο Παναθηναϊκός δεν τον απέκτησε για να... διστάζει να εκτελέσει σε πρώτο χρόνο σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις. Υποτίθεται ότι θα ήταν ο παίκτης που θα ξεκολλούσε την ομάδα στα δύσκολα, ωστόσο ο ίδιος προσπαθεί να βρει χρόνο στο ροτέισον μέσα από την άμυνά του και για αυτό θα έχει... ημερομηνία λήξης. Κάτι που δημιουργεί ξανά απορία και για το πόσο εύκολα πάρθηκε η απόφαση να φύγει ο Μέικον το καλοκαίρι.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη διαφορά Ολυμπιακού με ΠΑΟ - "Δεν έμαθαν" από τον Φαλ - Απαντάει με... Τόμπκινς το Τριφύλλι!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags