Ο Παναθηναϊκός είναι... βαριά άρρωστος με το καλημέρα της νέας αγωνιστικής περιόδου, μιας και πληρώνει το γεγονός ότι επέλεξε να θέσει εκτός ροτέισον τον Χουγκάζ, να μην πάρει άλλο τεσσάρι και να πορευθεί μόνο με τον Ντέρικ Γουίλιαμς σε αυτή τη θέση, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώθηκαν αργά στην προετοιμασία οι Γκριγκόνις και Πονίτκα με αποτέλεσμα να κάνουν αρκετά κακές εμφανίσεις στο ξεκίνημα της χρονιάς. 

Ένα πρόβλημα που γίνεται ακόμη μεγαλύτερο από τη στιγμή που ο Άντριους δεν έχει μπει στην εξίσωση του ροτέισον στην επίθεση, ενώ κοστίζει και... πονάει κάθε ματς στο οποίο απουσιάζει ο Γουόλτερς. Τέλος ένα ακόμη πρόβλημα είναι και το ότι ο Παπαγιάννης είναι μακριά από τον καλό του εαυτό και δείχνει να μην είναι στο 100% μετά από τον τραυματισμό που είχε από το περασμένο καλοκαίρι και την ενσωμάτωση του στην εθνική Ελλάδος. 

Τα προβλήματα που έχουμε καταγράψει έχουν ως αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να έχει ξεκινήσει τη χρονιά με... 65 πόντους μέσο όρο και να αδυνατεί να ξεπεράσει τους, με εξαίρεση το ματς με τον Κολοσσό Ρόδου που απλά έβαλε... 72.

Στο σύγχρονο μπάσκετ ο ρυθμός έχει ανέβει αρκετά και αυτό φάνηκε στο Eurobasket που οι ομάδες κέρδιζαν από την επίθεση, οπότε οι πράσινοι θα πρέπει να αλλάξουν πλεύση, να εξετάσουν τις επιλογές τους και να δουν πως θα διαχειριστούν το θέμα με τον Άντριους, αλλά και το πόσο σύντομα θα αποκτηθεί τεσσάρι, αφού δεν γίνεται όταν βγαίνει ο Αμερικανός να ξεκινάει η χρονιά με αλχημείες...

Εξάλλου, ο Ράντονιτς και οι παίκτες του μέσα σε μια εβδομάδα έχουν χάσει τρία σερί ματς, ενώ και τον Κολοσσό τον κέρδισαν στο τέλος, κάτι που δείχνει ότι θα πρέπει να αφυπνιστούν αρκετοί παίκτες άμεσα, αλλιώς θα πρέπει να γίνουν άμεσα αλλαγές! Κάτι που σημαίνει ότι το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα την προσεχή εβδομάδα θα είναι κάτι παραπάνω από κομβικό για... πρόσωπα και καταστάσεις, μιας και εάν χαθεί οι πράσινοι θα βρίσκονται ήδη με 0-2 ρεκόρ στην Ευρωλίγκα, θα έχουν χάσει σημαντικό έδαφος για το πλεονέκτημα έδρας στο πρωτάθλημα, ενώ έχουν χάσει και ένα τίτλο.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στο πλάνο Ράντονιτς - Ξανά για Αντετοκούνμπο ο ΠΑΟ - Ψηλά στη λίστα και ο Τσίθαμ!