Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Βοτανικός: Η μεγαλύτερη ομάδα της Αθήνας κάτω από τον Ιερό βράχο της Ακρόπολης!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-17 16:27:00

Βοτανικός: Η μεγαλύτερη ομάδα της Αθήνας κάτω από τον Ιερό βράχο της Ακρόπολης!

Βοτανικός: Η μεγαλύτερη ομάδα της Αθήνας κάτω από τον Ιερό βράχο της Ακρόπολης!

 Ο Παναθηναϊκός δεν θα μπει μόνο σε ένα γήπεδο αντάξιο του μεγέθους του, αλλά που θα αντανακλά κιόλας την ιστορία του. Γράφει ο Χρήστος Δημόπουλος.

Παναθηναϊκός: Ήταν πραγματικά ιστορική η στιγμή της δημοπράτησης του Βοτανικού σήμερα, Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, από τον Δήμαρχο της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη.

Τα τελευταία 14 χρόνια δεν είχαμε φτάσει ποτέ όχι απλώς τόσο κοντά σε αυτό το σπουδαίο βήμα, αλλά απείχαμε σταθερά από το συνεννοηθούν καν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές. Πλέον με όλα αυτά να έχουν πια λυθεί, ο Παναθηναϊκός μπορεί να ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για το γήπεδο-στολίδι που ετοιμάζει. Το 2026 θα βρίσκεται μέσα, στην πιο μεγάλη και όμορφη ποδοσφαιρική αρένα της επικράτειας!

Ο Παναθηναϊκός δεν θα μπει μόνο σε ένα "σπίτι" αντάξιο του μεγέθους του, αλλά που θα αντανακλά κιόλας την ιστορία του. Η μεγαλύτερη ομάδα της Αθήνας κάτω από τον Ιερό βράχο της Ακρόπολης, την οποία αναμένεται να έχει ως θέα ο Βοτανικός. Γνωρίζουμε ότι υπήρχαν και υπάρχουν κάποιοι, που ήταν και παραμένουν ενάντια στη Διπλή Ανάπλαση. Στην πράξη κι οι ίδιοι πιθανώς να συνειδητοποιήσουν στο σύντομο μέλλον, ότι οι Πράσινοι μόνο κερδισμένοι έχουν να βγουν από το τεράστιο αυτό έργο.

Η Λεωφόρος δεν θα πάψει ΠΟΤΕ να συνδέεται ΑΜΕΣΑ με το Τριφύλλι. Το μουσείο για την ιστορία του Παναθηναϊκού που θα χτιστεί εκεί, θα θυμίζει για πάντα σε όλους τις μεγάλες στιγμές του συλλόγου στο ιστορικότερο γήπεδο της Ελλάδας. Ταυτόχρονα, το κλαμπ θα επεκτείνει τα... σύνορά του μέσω της μετακίνησης στον Βοτανικό κι όλα αυτά, θα γίνουν σε ένα στάδιο με φόντο την Ακρόπολη, το σήμα-κατατεθέν της Αθήνας και των Αθηναίων. Μην ξεχνάμε, ταυτόχρονα, ότι εκεί δεν θα βρίσκεται μόνο το ποδοσφαιρικό γήπεδο, αλλά και σύσσωμος ο Ερασιτέχνης. Κανονική και... καταπράσινη πολιτεία δηλαδή.

Τα πραγματικά καλά και μεγάλα είναι μπροστά για τον Παναθηναϊκό! Και θα το δουν προσεχώς στην πράξη άπαντες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags