Facebook Pixel Ολυμπιακός: Καμικάζι στη Λεωφόρο, κλείστε στόματα - Τώρα θέλει κυρ-Σάββα - Κατηφόρα ο ΠΑΟ με κανονικό Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-31 18:58:00

Καμικάζι στη Λεωφόρο, κλείστε στόματα - Τώρα θέλει κυρ-Σάββα - Κατηφόρα ο ΠΑΟ με κανονικό Ολυμπιακό

του Γιώργου Σαραντάκου
Καμικάζι στη Λεωφόρο, κλείστε στόματα - Τώρα θέλει κυρ-Σάββα - Κατηφόρα ο ΠΑΟ με κανονικό Ολυμπιακό

Δείξτε τους φωτογραφίες των Τζιοβάνι, Αλεξανδρή και Γεωργάτου! Μπορεί το παιχνίδι με τη Ναντ να προηγείται χρονικά, όμως στο Λιμάνι... ζουν για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και οι παίκτες μέσω ανοιχτής προπόνησης πρέπει να πάρουν το "μήνυμα".

Ολυμπιακός: Η υποχρέωση με την Λαμία τελείωσε. Οικονομία δυνάμεων έκανε η ομάδα, παίκτες ξεκουράσθηκαν και μπήκε η διαβολοβδομάδα. Την Πέμπτη η Ναντ σε ένα μάτς χωρίς βαθμολογικό αλλά με ηθικό ενδιαφέρον. Μόνιμος και μόνος πρεσβευτής τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό ο Ολυμπιακός οφείλει και την Πέμπτη να κλείσει σαν Ολυμπιακός τη σεζόν. Να παίξει δηλάδή για τη φανέλλα για τό όνομα και φυσικά για τόν κόσμο του.

Και απο εκεί και μετά; Η λεωφόρος. ¨Ενα μάτς χωρίς αύριο, ισως είναι απο τις ελάχιστες φορές που καίγεται τόσο πολύ η ομάδα για νίκη. Και όχι φυσικά μόνο για λόγους γοήτρου...

Ο Χάμες είναι παικταράς, ο Χουανγκ Ιν-Μπομ το ίδιο, φυσικά ο Μαρτσέλο και ο Μπακαμπού. Ξέρουν όμως τι θα αντιμετώπισουν το βράδυ της Κυριακής; Ξέρουν πόσο πολύ ο κόσμος θέλει το συγκεκριμένο παιχνίδι; Νίκη πάση θυσία, όχι μόνο για να διατηρηθούν σε τροχιά τίτλου, αλλά για να κλείσουν στόματα που άνοιξαν παρα πολύ τους τελευταίους μηνες.

Ανοιχτή προπόνηση λοιπόν την Παρασκευή. Να δείξει ο κοσμος πόσο πολύ θέλει το "Διπλό μέσα στη λεωφόρο". Ρώτησαν οι δημοσιογράφοι στο συνδρομητικό, άν ξέρει τι σημασία του αγώνα και είπε ότι προέχει η Νάντ. Φυσικά και προέχει η Νάντ αλλά μάτς σταθμός αυτό της Κυριακής. Με το μαχαίρι στα δόντια. Με τσαμπουκά να ξεχειλίζει τη λεωφόρο και να φτάνει μεχρι την Πατησίων και την Κηφισίας.

Πρέπει οι παίκτες να δούν τόν κόσμο του Θρύλου, να νιώσουν την επιθυμία, την ανάγκη, την κάψα { δεν χωράει άλλη λέξη } για το παιχνίδι αυτό. Δεν είναι όπως περισυ, ούτε πρόπερσι... Το φεγγάρι του Παναθηναικού πρέπει να σταματήσει, εδω θέλουμε παίκτες μπουρλότο - παίκτες καμικάζι, πού για 90 η 95 η 100 λεπτά θα κλείσουν αυτιά, για να κλείσουν μετά στόματα.

Ο κυρ - Σάββας δυστυχώς δεν υπάρχει πιά αναμεσά μας. Κάποιος πρέπει ειδικα αυτή την εβδομάδα να αναλάβει το ρόλο του, να πορώσει τους παίκτες , να γεμίσει τα αποδυτήρια με φωτογραφίες απο το 1 - 4 της λεωφορου, τις φανέλες που έδειχναν ο Γεωργάτος, ο Τζιοβάνι, ο Αλεξανδρής, αλλά και το πρόσφατο 1 - 4 με τον Ελ Αραμπί και τον Μασούρα.

Να μπούν μπροστά οι Ελληνες και οι μπαρουτοκαπνισμένες παλιο - σειρες, ο Βαλμπουενα, ο Ελ Αραμπί, ο Σισέ, ολοι που ξέρουν τι σημαίνει αυτο το παιχνίδι και να πάμε για το διπλό. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, αν θελουμε να πούμε ότι η χρονιά δεν χάθηκε ακόμα. Να γίνουν οι 10, 7 βαθμοί και μετά η ΑΕΚ. Αλλά ένα ένα τα παιχνίδια. Νάντ , καλή εμφανιση για την Ελλάδα και για την ιστορία μας και μετά λεωφόρος. Και εκεί άν κατέβει ο Ολυμπιακός πού ξέρουμε , το γήπεδο θα γίνει κατηφορικό όπως και τα προηγούμενα χρονια ...

ΔΙΑΒΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πρώτες σκέψεις Μίτσελ για την 11αδα με ΠΑΟ - Γιατί δεν έπαιξε ο Φορτούνης - Έκπληξη με Βρουσάι

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags