Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Θέλουν να διώξουν τον Σαββίδη από την Ελλάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-23 12:55:00

Θέλουν να διώξουν τον Σαββίδη από την Ελλάδα!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Θέλουν να διώξουν τον Σαββίδη από την Ελλάδα!

Ο "πόλεμος" προς τον Ιβάν και οι επαφές ΠΑΟΚ με τον Μαρτίνς ενόψει Ιανουαρίου. Ο Μάνος Τσαλγατίδης γράφει για το θέμα που έχει προκύψει με τον Δικέφαλο και την ΕΕΑ, αλλά και τις κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ. 

Σε μια χώρα που ταλανίζεται από σκάνδαλα καθημερινά δεν θα μπορούσε παρά να μην εμφανιστούν και πάλι στη δημοσιότητα η ΕΕΑ και ο Λευτέρης Αυγενάκης. Μια επιτροπή και ένας υφυπουργός η σχέση του με τον αθλητισμό είναι όση και η δική μου με την οδήγηση αεροπλάνου, καμία δηλαδή!

Ο άνθρωπος που πήγε για πρώτη φορά σε γήπεδο στα 30 του χρόνια για συναυλία του Σάκη Ρούβα (έτσι δηλαδή είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου) έγινε ρεζίλι διεθνώς από τον ΠΑΟΚ στην υπόθεση της δήθεν πολυιδιοκτησίας, αποφάσισε να προσπαθήσει για δεύτερη φορά να λερώσει το όνομα του Δικεφάλου.

Αυτή τη φορά μάλιστα, επειδή φοβούνται και δεν έχουν το ειδικό βάρος να χτυπήσουν τον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ, αποφάσισαν να στραφούν κατά των παιδιών του ιδιοκτήτη των «ασπρόμαυρων».



Για 2η φορά χρησιμοποιούνται αίολα επιχειρήματα και αβάσιμα νομικά πατήματα προκειμένου ο ΠΑΟΚ και η οικογένεια Σαββίδη να λοιδορηθούν στην κοινή γνώμη και να περάσουν στο υποσυνείδητο ως εγκληματίες και ως παραβατικά στοιχεία.

Και ναι πλέον προφανώς μπαίνει και η κυβέρνηση στο κάδρο. Είναι ευθύνη της ότι κρατιέται ακόμα στην καρέκλα του. Προφανώς, είναι χρήσιμος για κάποιους, που κοιμούνται και ξυπνούν έχοντας στο μυαλό την καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Κάποτε ήταν μια... καφενειακή συζήτηση, αλλά πλέον είναι σίγουρο. Ο στόχος τους είναι να διώξουν τον Σαββίδη από την Ελλάδα. Ξέρουν πως ο ΠΑΟΚ με τον Ιβάν είναι μια πανίσχυρη ομάδα, με στόχους και με όραμα. Δεν το αντέχουν αυτό. Τους χαλάει τη μανέστρα.

Πιστεύω ακράδαντα πως Αυγενάκης και ΕΕΑ θα γίνουν για δεύτερη φορά ρεζίλι από τον Δικέφαλο και ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία ενασχόληση τους και με τον αθλητισμό γενικότερα.

Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι τα πράγματα είναι απλά. Αν ο ΠΑΟΚ θέλει να μπορέσει να υπολογίζει στις μεταγραφές από νωρίς τον Γενάρη πρέπει οι παίκτες οπωσδήποτε να βρεθούν στην προετοιμασία που θα γίνει στην Κύπρο. Οι επαφές με τον Μάρτινς είναι σε καλό σημείο, αλλά ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία. 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βούιξε η Θεσσαλονίκη για Ιβάν Σαββίδη και ΠΑΟΚ! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags