Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Παίκτες σαν τον Μπέικον και βράδια σαν την Βιλερμπάν γυρίζουν τον κόσμο στο ΟΑΚΑ!
Μπάσκετ
| 2022-11-25 23:28:00

Ευλογία ο Μπέικον - Βράδια σαν την Βιλερμπάν γυρίζουν τον κόσμο στο ΟΑΚΑ, κάνουν τον ΠΑΟ ανίκητο!

Ευλογία ο Μπέικον - Βράδια σαν την Βιλερμπάν γυρίζουν τον κόσμο στο ΟΑΚΑ, κάνουν τον ΠΑΟ ανίκητο!

Ο απίθανος Αμερικανός, τα σημάδια ανάκαμψης και μία ομάδα που για να κάνει το απόλυτο step up έχει ανάγκη να γίνει ένα, σαν μια "γροθιά", με τον κόσμο της. Ο Χρήστος Δημόπουλος γράφει από το ΟΑΚΑ μετά την άνετη επικράτηση κόντρα στη Βιλερμπάν.

Παναθηναϊκός: Η νίκη με την Βίρτους Μπολόνια ήταν αναγκαία όπως κι αν ερχόταν, λόγω του μεγέθους του αντιπάλου. Η επικράτηση επί της Βιλερμπάν ήταν υποχρέωση, αλλά ιδανικά θα έπρεπε να συνδυαστεί και με μία εμφάνιση πειστική. Ο Παναθηναϊκός την έκανε και με το παραπάνω, λοιπόν, στο μακράν καλύτερό του παιχνίδι στη σεζόν.

Οι Πράσινοι φέτος έχουν περάσει από πολλά στάδια. Από το λάθος σχεδιασμό, στην αργοπορημένη ενίσχυση με καλές περιπτώσεις όπως ο Πονίτκα και ο Μπέικον, με τον Αμερικανό ειδικά να είναι ο παίκτης που έχει πατήσει το "κουμπί" για τη μεγάλη αλλαγή. Παίκτες σαν τον Ντουέιν Μπέικον δεν τους βλέπεις συχνά όχι στον Παναθηναϊκό, αλλά ούτε στην Ευρώπη. Είναι ευλογία για το Τριφύλλι να τον έχει στο ρόστερ του και δεν είναι τυχαίο πως, από την πρώτη μέρα που ήρθε, δεν έχει υπάρξει ματς που να το τελειώσει με λιγότερους από 14 πόντους. Φυσικά οι 25 που σκόραρε με την Βιλερμπάν συνιστούν και ρεκόρ καριέρας για τον ίδιο.

Το μπάσκετ, όπως και κάθε λαοφιλές άθλημα, δεν είναι μόνο συστήματα, τακτικές και στόχευση στο παρκέ. Για να το θέσουμε καλύτερα είναι και αυτά, αλλά και πολλά παραπάνω ταυτόχρονα. Είναι να "ψήσεις" τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να φωνάξει για την ομάδα, να δώσει ώθηση που δεν τη συναντάς σε κανένα άλλο μέρος πλην του ΟΑΚΑ. Ο απίθανος Μπέικον, επομένως, ο Παναθηναϊκός που δείχνει σημάδια αγωνιστικής ανάκαμψης, χρειάζεται και τον κόσμο του μαζικά πίσω στο κλειστό του ΟΑΚΑ για το απόλυτο step up. Όταν ο Εξάστερος και ο λαός του είναι ένα, τότε αυτό τον συνδυασμό δεν μπορεί να τον νικήσει τίποτα και κανένας!

Με όλα τα στραβά, το Τριφύλλι βρίσκεται μόλις μία νίκη μακριά από την 8άδα. Η μπάλα πρέπει να παραμένει κάτω, ασφαλώς, αλλά ο στόχος είναι εκεί και περιμένει. Περιμένει την ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση της ομάδας από τον Ντέγιαν Ράντονιτς. Περιμένει και μεγάλες νίκες, όπως κάλλιστα μπορεί ν' αποτελέσει η εκτός έδρας πρόκληση την επόμενη αγωνιστική στο Κάουνας με την αήττητη στο "σπίτι" της Ζαλγκίρις.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δικαίωση ΠΑΟ - Χάλασε μεταγραφή πριν μπει στο αεροπλάνο κι έφερε παίκτη που τον άλλαξε επίπεδο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags