Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πάει για εκτόξευση στην Ισπανία - Μεταγραφή αποκάλυψη από Πεδουλάκη
Μπάσκετ
| 2022-12-12 13:56:00

Πάει για εκτόξευση στην Ισπανία ο ΠΑΟ - Μεταγραφή αποκάλυψη από Πεδουλάκη - Βρήκε... Γουόκαπ

Πάει για εκτόξευση στην Ισπανία ο ΠΑΟ - Μεταγραφή αποκάλυψη από Πεδουλάκη - Βρήκε... Γουόκαπ

Η κίνηση-ματ στο Τριφύλλι και πώς αλλάζουν τα δεδομένα σε λίγα 24ωρα. Ο Παναθηναϊκός έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα πάει για μεγάλο διπλό στην Ισπανία, την ώρα που ο Πεδουλάκης με την κίνηση ματ που είχε κάνει με Λι, έχει δώσει ένα τεράστιο υπερόπλο στα χέρια του Ράντονιτς!

Ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Κυριακής κατάφερε και πήρε μια σχετικά άνετη νίκη επί της ΑΕΚ. Από τις νίκες που χρειάζονται οι μεγάλες ομάδες πριν μια δύσκολη διαβολοβδομάδα, κόντρα σε ένα αρκετά άξιο αντίπαλο. Διότι εάν το πράγμα δυσκόλευε, τότε ο Ράντονιτς θα έπρεπε να περιορίσει το ροτέισον του και αυτό δεν θα το ήθελε... κανένας.

Εξάλλου, η διαφορά του 4ου δεκάλεπτου έδωσε την ευκαιρία στον Ράντονιτς να ανοίξει το ροτέισον, με αποτέλεσμα να παίξει μόλις 13.40΄ ο Μπέικον που είχε 5 πόντους με 2/6 σουτ, ενώ και οι Γουίλιαμς, Παπαγιάννης, Πονίτκα έμειναν λιγότερο από 20΄ στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως και να έχει οι πράσινοι γνωρίζουν ότι θα πρέπει να τα δώσουν όλα στην διαβολοβδομάδα, τόσο με την Βαλένθια όσο και με την Μπαρτσελόνα. Μπορεί η ομάδα του Σάρας να είδε τον Μίροτιτς να επιστρέφει στην δράση, ωστόσο μόνο ως... άτρωτη δεν μπορεί να θεωρηθεί. Όπως και να έχει το πρώτο χρονικά ματς με την Βαλένθια είναι αυτό που λογικά θα... λοκάρει ο Ράντονιτς και το επιτελείο του, μιας και ενδεχόμενο διπλό θα στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για το ότι οι πράσινοι φέτος δεν θα είναι... κομπάρσοι, αλλά ομάδα που θα πρέπει να ματώσεις για να την κερδίσεις και να την αφήσεις εκτός οκτάδας!

Ούτως ή άλλως έχοντας πλέον και παίκτες όπως ο Μπέικον στην φαρέτρα του, το τριφύλλι θα μπορέσει να κοντράρει και τις ισπανικές ομάδες, ενώ κόντρα στην Βαλένθια ο Γουίλιαμς θα παίξει σε ένα γήπεδο που ξέρει καλά και σίγουρα θα ήθελε να πάρει μια... μικρή εκδίκηση.

 

Και πάμε τώρα στην ευχάριστη έκπληξη που εδώ και λίγο καιρό κάνει... παπάδες! Αυτός δεν είναι άλλος από τον Πάρις Λι, τον παίκτη που ήθελε και κατάφερε να κλείσει αρκετά νωρίς το καλοκαίρι ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο έμπειρος γκαρντ είναι σε τρομερή κατάσταση και οι πράσινοι ξέρουν πως έχουν έναν πραγματικό στρατιώτη στο παρκέ! Καταρχάς, ο Λι είναι από τους κορυφαίους... κλέφτες, ενώ είναι ενδεικτικό ότι στα τρία τελευταία ματς έχει κάνει αθροιστικά 13 κλεψίματα! Κοινώς, περισσότερα από 4 ανά ματς... Αποκορύφωμα της τρομερής του έφεσης ήταν το ματς με την ΑΕΚ που έσπασε κάθε ρεκόρ, μιας και έκανε 6 κλεψίματα, ενώ ήταν και ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας, πίσω από τον Πονίτκα. Γενικά ο Λι είναι από τις πιο... value for money πράσινες μεταγραφές και αυτό φάνηκε και κόντρα στην Αρμάνι που παρά την απουσία του Γουόλτερες οι πράσινοι πήραν τεράστια νίκη, χάρη στους Λι και Μπέικον.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως ο Παναθηναϊκός έχει βρει τον δικό του... Γουόκαπ. Μένει να δούμε και πόσο σταθερός θα είναι!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα υπέρβαση Γιαννακόπουλου - Φέρνει και... Τζέιμς στο ΟΑΚΑ - Μεταγραφή που "απογειώνει" τον ΠΑΟ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags