Facebook Pixel Ο ΠΑΟΚ διαλύει κάθε αντίπαλο και αποθεώνουν ΑΕΚ και ΠΑΟ - Χρόνια είχε να δει τέτοιο παίκτη η Ελλάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-10 17:18:00

Ο ΠΑΟΚ διαλύει κάθε αντίπαλο και αποθεώνουν ΑΕΚ-ΠΑΟ - Χρόνια είχε να δει τέτοιο παίκτη η Ελλάδα!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Ο ΠΑΟΚ διαλύει κάθε αντίπαλο και αποθεώνουν ΑΕΚ-ΠΑΟ - Χρόνια είχε να δει τέτοιο παίκτη η Ελλάδα!

Νέα υπέρβαση Σαββίδη στις μεταγραφές, ανεβαίνει το άνοιγμα στην ΠΑΕ! Ο Μάνος Τσαλγατίδης απορεί πώς γίνεται να... βλέπουν καλύτερους τους δύο πρωτοπόρους της Σούπερ Λιγκ, όταν ο Δικέφαλος του Βορρά παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα και σχολιάζει τη "μεταμόρφωση" της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα. Ο ΠΑΟΚ διαλύει κάθε αντίπαλο μέσα στο γήπεδο, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην χώρα και όμως κάποιοι επιμένουν πως ΑΕΚ και Παναθηναϊκός παίζουν κάτι πέρα από κάθε λογική και φαντασία και εκστασιάζουν τα πλήθη με το θέαμα που προσφέρουν στους αγωνιστικούς χώρους. Έτσι είναι θα πει κανείς, η Αθήνα ποτέ μα ποτέ δεν θα μπορέσει να δεχθεί οτιδήποτε καλό του Δικεφάλου...

Πάμε παρακάτω λοιπόν. Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στο καλύτερο φεγγάρι των δύο τελευταίων σεζόν. Η ταχύτητα ανάπτυξης τους, οι συνδυασμοί τους και η τακτική προσήλωση έχουν δημιουργήσει κάτι απίθανο που μέσα στο χορτάρι και η ομάδα πραγματικά χαίρεται που παίζει. Σε αυτό φυσικά έπαιξε ρόλο και η διεύρυνση του ρόστερ από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, από την ήττα στην ΑΕΚ και έπειτα.

O Ρουμάνος τεχνικός είναι γνωστό πως θέλει πρώτα οι ποδοσφαιριστές να καταλάβουν με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο σκέψης του και παιχνιδιού της ομάδας πριν τους χρησιμοποιήσει και συνήθως αυτό παίρνει χρόνο. Όμως όταν συμβεί αυτό με όλους ο ΠΑΟΚ αποδίδει το ποδόσφαιρο που βλέπουμε όλοι το τελευταίο διάστημα. Αυτός είναι ο τρόπος του Λουτσέσκου και σιγά-σιγά πρέπει όλοι να τον συνηθίσουν.



Βέβαια, η μεγάλη αλλαγή του ΠΑΟΚ οφείλεται στον Γιάννη Κωνσταντέλια. Αυτό το παιδί έχει βάλει στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας, που ο Δικέφαλος και το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν τα είχαν τα τελευταία χρόνια. Η έκρηξη του, οι απρόβλεπτες κινήσεις, το ταλέντο, η ποδοσφαιρική αλητεία, το γρήγορο της σκέψεις του, είναι μόνο κάποιες από τις ικανότητες που έχει. Να το θυμάστε πως ακόμα βλέπουμε ψήγματα των όσων μπορεί να κάνει αυτό το παιδί. Εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι τέτοιον Έλληνα παίκτη τα τελευταία 30 χρόνια.

Πάμε στα μεταγραφικά όμως. Εκεί που δεν φαινόταν τίποτα στον ορίζοντα, ξαφνικά μπήκε στη ζωή μας ο Τάισον. Ο Βραζιλιάνος είναι μια μεταγραφή που φέρει την υπογραφή Σαββίδη και σκάουτινγκ. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου έκανε την οικονομική υπέρβαση γνωρίζοντας πως το άνοιγμα της ΠΑΕ θα ανέβει και άλλο, όμως βλέποντας πως η ομάδα κάνει την αγωνιστική αντεπίθεση και είναι μέσα στους στόχους της θέλησε να τη βοηθήσει. Ο Βραζιλιάνος είναι ένα εξαιρετικά ποιοτικός ποδοσφαιριστής με τις πληροφορίες να λένε πως είναι σε καλή κατάσταση, αλλά αυτό θα φανεί στο γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσπαθεί να απεμπλακεί από ξένο άσο ο ΠΑΟΚ - Έρχεται πρόταση από το εξωτερικό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags