Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έχει πάθει ανοσία στην ήττα - Ο Παναθηναϊκός βυθίζεται στα αρνητικά ρεκόρ και δεν κουνιέται "φύλλο"!
Μπάσκετ
| 2023-01-11 00:27:00

Έχει πάθει ανοσία στην ήττα - Ο Παναθηναϊκός βυθίζεται στα αρνητικά ρεκόρ και δεν κουνιέται "φύλλο"!

Έχει πάθει ανοσία στην ήττα - Ο Παναθηναϊκός βυθίζεται στα αρνητικά ρεκόρ και δεν κουνιέται "φύλλο"!

Για όσους βρισκόμαστε σταθερά στο ΟΑΚΑ είναι σοκαριστικό το εξής, ειδικά όταν μιλάμε γι' αυτό το τεράστιο μέγεθος σαν τον Εξάστερο: Υπάρχει διάχυτη μια ανοσία στην ήττα. Σαν να είναι κάτι φυσιολογικό, πλέον, μετά από τρία χρόνια τραγικής παρουσίας στην Euroleague. Και αυτή η αίσθηση δεν διορθώνεται με καμία κίνηση στην αγορά, με καμία μεταγραφή, όποια κι αν είναι αυτή. Γράφει ο Χρήστος Δημόπουλος.

Ναι, ο Παναθηναϊκός μπορεί να φωνάζει για το φάουλ στον Πονίτκα 5 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη που δεν δόθηκε ποτέ, αλλά μη γελιόμαστε. Μια επαναφορά να έκανε η ομάδα στη φάση με τον Λι, ο Γκούντουριτς δεν θα έβαζε ποτέ το τρίποντο και η σεμνή τελετή στο ΟΑΚΑ θα λάμβανε τέλος. Ό,τι κι αν έγινε, οι Πράσινοι απόψε έχασαν από τα δικά τους χέρια.

Για όσους βρισκόμαστε σταθερά στο ΟΑΚΑ είναι σοκαριστικό το εξής, ειδικά όταν μιλάμε γι' αυτό το τεράστιο μέγεθος σαν τον Εξάστερο: Υπάρχει διάχυτη μια ανοσία στην ήττα. Σαν να είναι κάτι φυσιολογικό, πλέον, μετά από τρία χρόνια κάκιστης παρουσίας στην Euroleague. Και αυτή η αίσθηση δεν διορθώνεται με καμία κίνηση στην αγορά, με καμία μεταγραφή, όποια κι αν είναι αυτή.

Σε ακόμη ένα παιχνίδι το Τριφύλλι δεν είχε να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο. Πολύ αργό στην επίθεση, προβλέψιμο, με τον Μπέικον να είναι το μοναδικό σημείο αναφοράς στην επίθεση και τον Πονίτκα αυτή τη φορά κάνει step up και να βοηθάει απίστευτα με τα 10 επιθετικά ριμπάουντ. Ακόμα και να κέρδιζε την Φενέρ, τίποτα από τα δομικά προβλήματα δεν πρόκειται να διορθωνόταν.

Ο Παναθηναϊκός βυθίζεται στα αρνητικά ρεκόρ και δεν κουνιέται "φύλλο". Για πρώτη φορά στην ιστορία του έκανε 6 συνεχόμενες ήττες στην Euroleague και το χειρότερο, είναι ότι έχουμε μισή σεζόν ακόμα μπροστά μας. Μια σεζόν, που αυτή τη στιγμή τίποτα δεν δείχνει ότι μπορεί να την σώσει. Και αυτό γίνεται πιο τραγικό, αν αναλογιστούμε τη φετινή επένδυση που έχει γίνει.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έχασε τεράστια ευκαιρία ο ΠΑΟ – Άλλαξαν το ματς οι διαιτητής – Φέρνει… πλέι-μέικερ δυναμίτη από ΝΒΑ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags