Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Τους πονάει ο Λουτσέσκου γιατί θυμίζει ότι είναι κλέφτες - Έβλεπαν εξωγήινο τον ΠΑΟ και... Ματιάσφαιρο
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-01 13:14:00

Τους πονάει ο Λουτσέσκου γιατί θυμίζει ότι είναι κλέφτες - Έβλεπαν εξωγήινο ΠΑΟ και... Ματιάσφαιρο!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Τους πονάει ο Λουτσέσκου γιατί θυμίζει ότι είναι κλέφτες - Έβλεπαν εξωγήινο ΠΑΟ και... Ματιάσφαιρο!

Λένε γραφικό τον κορυφαίο και δεν έβλεπαν το Cobra Kai στη Λεωφόρο! Ο Μάνος Τσαλγατίδης σχολιάζει τον... ντόρο που έχουν προκαλέσει οι τελευταίες δηλώσεις του Ρουμάνου προπονητή για την Αθήνα και εξηγεί γιατί είναι κρίμα που δεν πήρε έναν επιθετικό ο Δικέφαλος.

Ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει, ο ΠΑΟΚ έχει βρει τα πατήματα του και αυτό ενοχλεί. Ωστόσο, το ίδιο και ίσως περισσότερο ενοχλούν τους αντιπάλους, όσα τονίζει συνεχώς ο προπονητής του. Ξέρετε τι θα πει να σου υπενθυμίζει κάποιος και να τον ακούει όλη η Ελλάδα, πως είσαι κλέφτης, πως γεμίζεις το πρωτάθλημα με τοξικότητα και προσπαθείς να κατακτήσεις τίτλους με δόλια μέσα;

Εγώ δεν ξέρω για να πω την αλήθεια, αλλά από όσο μπορώ να καταλάβω από τις σπασμωδικές αντιδράσεις των... ενοχλημένων, πρέπει να πονάει πολύ. Ο Λουτσέσκου έχει πάρει μπρος και κανείς δεν πρόκειται να τον σταματήσει. Θα τους θυμίζει συνεχώς πως έκλεψαν από τον ΠΑΟΚ ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο. Αυτή είναι η αλήθεια του, η αλήθεια όλων μας και θα ακούγεται για πάντα. Θα θυμούνται πράσινοι και κίτρινοι πως αυτά τα τρόπαια είναι κάλπικα, πως δεν τα άξιζαν.

Είναι απολύτως λογικό να έχει φορτώσει άσχημα ο Ρουμάνος προπονητής των «ασπρόμαυρων». Είδε τον Διαμαντόπουλο να δίνει πέναλτι που θα το ζήλευε και ο Γιαννακόπουλος στην εποχή της παράγκας. Είδε τον Κουρμπέλη να κάνει casting για το Cobra Kai στο ματς του Κυπέλλου και να μην αποβάλλεται τελικά, παρά τα εγκληματικά μαρκαρίσματα του στον Ολιβέιρα.

Ο Σένκεφελντ από την άλλη αποβλήθηκε μεν στο ματς πρωταθλήματος, αλλά αφού έκαψε κάθε... κανονάκι που είχε μιας και είδε τη δεύτερη κίτρινη-κόκκινη στο 4ο-5ο μαρκάρισμα με έμπνευση από το WWE. Να μη θυμηθώ το πέναλτι πάνω στον Ολιβέιρα. που Τρεϊμάνις και VAR δεν είδαν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.



Πόσα να αντέξει πια αυτός ο άνθρωπος; Και τα παραπάνω είναι απλά κάποια από όσα έχουν συμβεί κατά του ΠΑΟΚ, όχι όλα. Για να τα βάλω όλα θα χρειαστεί να γράφω 2-3 ημέρες.

Βέβαια, εκτός από αυτά ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει το ψυχικό σθένος και την αντοχή να βγει μπροστά. Να γίνει αυτός η ασπίδα του γκρουπ. Με όσα  (σωστά λέει) τραβάει πάνω του την προσοχή, γίνεται αυτός ο στόχος για τους αντιπάλους, όλοι ασχολούνται μαζί του και η ομάδα μπορεί να δουλεύει απερίσπαστη για τις ποδοσφαιρικές μάχες που έχει να δώσει. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ξέρει τι κάνει. Πλέον όλοι παίζουν το παιχνίδι του, όσο αυτός προετοιμάζει τον ΠΑΟΚ για ποδοσφαιρικό... πόλεμο. Είναι πραγματικά κορυφαίος στα παιχνίδια μυαλού. Βασικά, είναι απλά ο κορυφαίος προπονητής του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο πιο πλήρης από όλους.

Τώρα τελευταία αυτοί οι... πονεμένοι λένε και γράφουν για τον γραφικό Λουτσέσκου. Αυτοί οι άνθρωποι χαρακτηρίζουν τον Ράζβαν γραφικό. Αυτοί που έπαιρναν χαρτάκι για να γράφουν για το εξωγήινο ποδόσφαιρο του Παναθηναϊκού, για τον πράσινο μάγκα Κουρμπέλη και τον Αλμέιδα που ανακάλυψε το ποδόσφαιρο από την αρχή και το ονόμασε Ματιάσφαιρο. Δηλαδή κάπου έλεος, λίγη τσίπα, λίγος αυτοσεβασμός δεν βλάπτει.

Όσον αφορά τη μη μεταγραφή επιθετικού, είναι πραγματικά κρίμα, που ο ΠΑΟΚ δεν ενισχύθηκε σε αυτή τη θέση και δεν δόθηκε ακόμα μια μονάδα στον προπονητή για να μπορέσει να έχει λύσεις στην κορυφή της επίθεσης. Δύσκολο το βλέπω να κινηθεί ο Δικέφαλο για ελεύθερο τη δεδομένη στιγμή πάντως. Επειδή όμως έχω μάθει να αναφέρω και τα καλά
και τα άσχημα. Όπως έχει αποθεωθεί ο Μπότο για τους παίκτες που έφερε, θα πρέπει να τονιστεί πως έχει μερίδιο ευθύνης για την μη απόκτηση φορ.

Αν είχε καταφέρει να ελαφρύνει  τον ΠΑΟΚ από βαριά συμβόλαια και παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Λουτσέσκου (Κούρτιτς, Νινούα, Μουργκ κάποια παραδείγματα), είπε πεπεισμένος πως ο φορ θα ήταν εδώ, αφού ο Δικέφαλος θα έβγαινε με άλλο μπάτζετ στην αγορά...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιστορική η κατάρρευση ΠΑΟ - Εγκληματικό του Κουρμπέλη - Απαράδεκτος Σένκεφελντ, με κιλά ο Παλάσιος

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags