Facebook Pixel Βόμβα: Πασίγνωστος αθλητής ζευγάρι με τραβεστί!
| 2014-11-21 09:30:00

Βόμβα: Πασίγνωστος αθλητής ζευγάρι με τραβεστί!

Βόμβα: Πασίγνωστος αθλητής ζευγάρι με τραβεστί!

Εντυπωσιακή γυναίκα, πρώην άνδρας, αποκαλύπτει τη σχέση της με κορυφαίο αθλητή που αναγνωρίζει όλος ο κόσμος. Πότε και πώς έκαναν σεξ; "Ποτέ δεν έχω νιώσει έτσι με άνδρα".

Η τρανσέξουαλ Taylor Lianne Chandler αποκάλυψε ότι διατηρεί σχέση με τον Ολυμπιονίκη της κολύμβησης Michael Phelps προκαλώντας παγκόσμιο σάλο.

"Γεννήθηκα με ανδρικά γεννητικά όργανα, αλλά χωρίς όρχεις, ενώ έχω μήτρα αλλά όχι ωοθήκες", έγραψε στο Facebook προσθέτοντας ότι σε ηλικία 20 ετών υπεβλήθη σε επέμβαση αλλαγής φύλου.

"Δεν ήμουν ποτέ άντρας. Δεν έζησα ποτέ ως άντρας. Υπάρχουν άνθρωποι που με θυμούνται ως ένα ανδρόγυνο παιδί", ανέφερε ακόμα η τρανσέξουαλ.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον γνωστό αθλητή, η ίδια υποστήριξε ότι γνωρίστηκαν μετά το μίτινγκ του Tinder. "Ζούμε έναν εφηβικό έρωτα. Ποτέ δεν έχω νιώσει τόσο άνετα με έναν άνδρα, ούτε έχω νιώσει ξανά τόσο αποδεκτή", πρόσθεσε και αποκάλυψε ότι το πρώτο της ραντεβού με τον Ολυμπιονίκη ήταν σε έναν αγώνα ράγκμπι.

"Το ένα έφερε το άλλο και κάναμε σεξ στο ημίχρονο", δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο National Enquirer. "Μετά από λίγο κάναμε σεξ ξανά. Υπήρχε μία απίστευτη οικειότητα. Ήταν η πρώτη φορά που κάποιος με έκανε να νιώθω αληθινή γυναίκα", τόνισε.

Η Taylor πιστεύει, πάντως, ότι ο Phelps, από τη στιγμή που έμαθε την αλήθεια, θα την παρατήσει. "Πιθανότατα θα τον χάσω γιατί είναι πρώτο όνομα και η ομάδα του θέλει να τον προστατεύσει", ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ sex tape γνωστής τηλεπερσόνας με παρτενέρ κορυφαίο ποδοσφαιριστή! "Κλικ"   ΕΔΩ  







Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags