Facebook Pixel Ο "κολλητός", η Νάρα και ο κερατάς! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2013-11-16 12:00:00

Ο "κολλητός", η Νάρα και ο κερατάς! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ο "κολλητός", η Νάρα και ο κερατάς! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Είμαστε σίγουροι ότι ο Μάξι Λόπεζ (δεξιά) θα βλέπει αυτή τη φωτό και δε θα το πιστεύει. Γιατί ο "φίλος" του (αριστερά) του "έφαγε" τη γυναίκα (κέντρο) στο σκάνδαλο της χρονιάς!

Θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει ο Μάξι Λόπεζ αυτό που έπαθε από τον -υποτίθεται- κολλητό του φίλο, συμπαίκτη του πέρυσι στη Σαμπντόρια και συμπατριώτη του, Μάουρο Ικάρντι.

Ο Αργεντινός φορ, πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και της Μίλαν, πήρε πρόσφατα διαζύγιο με το καυτό μοντέλο, Γουάντα Νάρα και, όπως αποδείχθηκε, ο λόγος ήταν ο 20χρονος(!) επιθετικός της Ίντερ!

Ο νεαρός Ικάρντι, μάλιστα, παραδέχθηκε την αγάπη του για τη σέξι Νάρα μόλις βγήκε επίσημα το διαζύγιό της με τον Μάξι Λόπεζ.

"Γουάντα σε αγαπώ. Δεν είναι εύκολο να εξηγήσω αυτή την αίσθηση επειδή ανακάλυψα πως αυτές οι δύο λέξεις περιέχουν ένα συναίσθημα που δεν έχει όρια", έγραψε την περασμένη Πέμπτη στο λογαριασμό του στο Twitter ο Αργεντινός φορ.

Ένα τιτίβισμα – "μαχαιριά" στην καρδιά του Μάξι Λόπεζ, ο οποίος ήταν έξι χρόνια παντρεμένος με τη Νάρα, έχει τρία παιδιά μαζί της και είδε τον …καλό του φίλο να του "κλέβει" τη γυναίκα.

Στην παρακάτω (παλιά) φωτογραφία βλέπετε τους τρεις πρωταγωνιστές του σκανδάλου, με τη γυναίκα της παρέας, να …γέρνει προς το πλευρό του εραστή και όχι του συζύγου! Aπίστευτα πράγματα...

 

Μία ακόμα φωτογραφία από τις κοινές διακοπές των τριών, όταν προφανώς ο δυστυχής Μάξι Λόπεζ δεν ήξερε τι γινόταν πίσω από την πλάτη του...

 

Οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν προπόνηση δίπλα - δίπλα... 

Πάντως και ο Μάξι Λόπεζ, εδώ που τα λέμε, έσφαλε στο γάμο του. Το είχε …παραπονεμένο το κορίτσι. Όπως δήλωσε τις προάλλες η καυτή Νάρα χώρισε τον Αργεντινό άσο επειδή δεν έκαναν σεξ!

"Ήταν εδώ και τρεις μήνες που δεν κάναμε έρωτα. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς να συγχωρήσεις. Ο Μάξι με αγνοούσε.

Ζούσα μέσα στην πολυτέλεια ενώ προσπαθούσα να κρύψω τον πόνο μου. Άφησα τον χρόνο να περάσει για να σώσω την οικογένειά μου", είπε μεταξύ άλλων στο εβδομαδαίο περιοδικό της Αργεντινής "Gente".

Όσο για το τι εστί …Νάρα; Όνομα και πράγμα! Απολαύστε την…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags