Facebook Pixel Η δήλωση "φωτιά" του Πέτρου Κωστόπουλου! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2014-06-23 17:25:00

Η δήλωση "φωτιά" του Πέτρου Κωστόπουλου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η δήλωση "φωτιά" του Πέτρου Κωστόπουλου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι απάντησε ο παρουσιαστής στα σενάρια που τον θέλουν του χρόνου να μην βρίσκεται στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη και το "Πρωινό Mou";

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκάλυψε πως ετοιμάζει κάτι νέο επαγγελματικά και επιβεβαίωσε πως δεν θα συνεχίσει στο πρωινό του ΜEGA.

"Χαίρομαι! Χαίρομαι γιατί ήταν μία απόφαση δική μου, δεδομένου ότι πολλά ακούγονται. Έχουμε πει ένα πράγμα για το βράδυ, αν στο κανάλι αρέσει... Δεν χρειάζεται να κάνω οδηγό, έχω ήδη οδηγό γύρω στις 400 συνεντεύξεις και, ως εκ τούτου, περιμένω την απάντηση του καναλιού", είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του "Μελέτησέ το" στο Star!

Ο Κωστόπουλος, που ετοιμάζει κάτι νέο επαγγελματικά, δήλωσε: "Δεν μπορώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και αναγκών. Το MEGA με τίμησε βαθύτατα που μου ανέθεσε την πρωινή ζώνη αυτό τον χρόνο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον απολογισμό που έκανα. Το "Πρωινό Mou" ήταν μια προπόνηση για μένα, για να ρωτάω πιο γρήγορα και πιο περιεκτικά πράγματα, οπότε, αν κάνω συνεντεύξεις το βράδυ, δεν θα θέλω μία ώρα για να κάνω μια ερώτηση. Γηράσκω αεί διδασκόμενος".

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags