Facebook Pixel Βόμβα στη showbiz! Η Μελέτη μαζί με άσο του ΠΑΟ;
Life
| 2015-01-15 14:15:00

Βόμβα στη showbiz! Η Μελέτη μαζί με άσο του ΠΑΟ;

Βόμβα στη showbiz! Η Μελέτη μαζί με άσο του ΠΑΟ;

Ποιος ξένος μπασκετμπολίστας του Τριφυλλιού φέρεται πως είναι ζευγάρι με την "καυτή" παρουσιάστρια; Τι λένε οι φήμες και τι απαντάει η ίδια! Το πιπεράτο θέμα στον SportDog!

H Ελεονώρα Μελέτη διέψευσε σε συνέντευξή της ότι είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Βύρωνα Βασιλειάδη και πλέον οι φήμες για τον σύντροφο της σέξι παρουσιάστριας δίνουν και παίρνουν.

Τελευταία δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η γνωστή τηλεπερσόνα τα έχει με ξένο άσο του μπασκετικού Παναθηναϊκού! Πρόκειται για τον Εστέμπαν Μπατίστα, φετινό απόκτημα των Πράσινων, 31 ετών, από την Ουρουγάη, γεννημένος στο Μοντεβιδέο, με ύψος 2,08 μ.

Όπως λένε οι φήμες, Ελεονώρα και Εστέμπαν γνωρίστηκαν λίγο μετά τη νέα χρονιά, όταν βρέθηκαν στην ίδια παρέα, για δείπνο σε εστιατόριο της Γλυφάδας. Μετά από την πρώτη τους συνάντηση, έχουν βρεθεί ξανά για φαγητό στο Κολωνάκι άλλες δύο φορές, με την ίδια παρέα, ενώ όσοι τους έχουν δει μιλούν για μια ιδιαίτερη χημεία ανάμεσά τους.

Μάλιστα, τη Δευτέρα το απόγευμα η Ελεονώρα βρέθηκε στο γήπεδο για να δει τον αγώνα του Παναθηναϊκού (δημοσίευσε και σχετική φωτογραφία στο Instagram) ενδεχομένως για να παρακολουθήσει από κοντά αγωνιζόμενο τον άσο του Τριφυλλιού.

Τι λέει, πάντως, η παρουσιάστρια για όλα αυτά; "Είναι αλήθεια ότι γνωριζόμαστε με τον Εστέμπαν, γνωριστήκαμε τη νέα χρονιά, σε κοινή παρέα, και έκτοτε έχουμε βρεθεί και πάλι με την ίδια παρέα άλλες δύο φορές. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάθε φορά που βγαίνω με παρέες που υπάρχουν ελεύθεροι συνοδοί θα πρέπει να προσδιορίζω τόσο την ταυτότητα τους, όσο και τον ρόλο τους στη ζωή μου, από τη στιγμή που ότι και να λέω, δεν κάνει τη διαφορά.

Τρανό παράδειγμα η σχέση μου με τον Βύρωνα Βασιλειάδη. Αφού λοιπόν για τα περιοδικά είμαι σε σχέση με τον καλό μου φίλο, Βύρωνα, γιατί να χρεωθώ ακόμα έναν; Όλο αυτό που γίνεται είναι άδικο, γι αυτό και εγώ , έχω αποφασίσει δύο χρόνια τώρα να μη λέω ποτέ το παραμικρό για τα προσωπικά μου. Αφήνω τους πάντες να μιλάνε γι΄ αυτά, ενώ εγώ κάνω μία ζωή πολύ διαφορετική από αυτή που νομίζουν όλοι, έχοντας το κεφάλι μου ήσυχο", δήλωσε στο peoplegreece.com.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Η Θεοφανία Παπαθωμά όπως τη γέννησε η μαμά της! Δείτε την με ένα "κλικ"   ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags