Facebook Pixel Θα πάρουν φωτιά τα επίσημα της Λεωφόρου! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2015-03-31 13:15:00

Θα πάρουν φωτιά τα επίσημα της Λεωφόρου! (ΦΩΤΟ)

Θα πάρουν φωτιά τα επίσημα της Λεωφόρου! (ΦΩΤΟ)

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να ενδιαφέρεται για τον φορ της Β. Ιρλανδίας και μεγάλο γυναικά, Κάιλ Λάφερτι, και ο SportDog σού παρουσιάζει το τελευταίο του αμόρε, μία καυτή 22χρονη!

Όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός έχει βάλει στο μάτι τον Κάιλ Λάφερτι, της Νόριτς, που αυτό το διάστημα αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Ρίζεσπορ.

Ο 28χρονος άσος, που τον έχουμε δει φέτος να αγωνίζεται εναντίον της Εθνικής μας ομάδας με τη φανέλα της Β. Ιρλανδίας στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στη Νόριτς, ενώ στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν έχει 7 εμφανίσεις και ένα γκολ με την τουρκική ομάδα.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι μπορούν να τον αποκτήσουν με τη μορφή του δανεισμού και μαζί με τον Μπεργκ να φτιάξουν ένα καλό επιθετικό δίδυμο.

Πάντως, αν ο διεθνής φορ έρθει στην Ελλάδα αναμένεται να ...αναστενάξουν τα επίσημα του "Αποστόλος Νικολαϊδης", καθώς, αυτή την περίοδο, βρίσκεται στο πλευρό του μια άκρως εντυπωσιακή γυναίκα, η 22χρονη Βανέσα Τσουνγκ, η οποία αναμένεται να πάρει μέρος σε διαγωνισμό καλλιστείων.

Και γράψαμε "αυτή την περίοδο", γιατί ο Λάφερτι αλλάζει τις γυναίκες με τη συχνότητα που σκοράρει. Για να καταλάβετε, έχει παντρευτεί ήδη δύο φορές, πάει τώρα για τον τρίτο γάμο, έχει έξι παιδιά, ενώ δεν είναι και ο πιο πιστός άνδρας στον κόσμο όποτε είναι δεσμευμένος. Ενδεικτικό να αναφέρουμε ότι η προηγούμενη σύζυγός του, Μις Σκωτία 2012, Νίκολα Μίμναγκ, τον παράτησε γιατί ανακάλυψε ότι το κινητό του ήταν γεμάτο με πονηρά μηνύματα.

Επική και η δήλωση του προέδρου της Παλέρμου, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, ο οποίος είχε πει... "Είναι γυναικάς εκτός ελέγχου. Είναι ένας Ιρλανδός χωρίς όρια. Εξαφανίζεται για μία εβδομάδα από τις προπονήσεις για να γκομενίζει στο Μιλάνο. Έχει δύο οικογένειες, 6 παιδιά και δεν προπονείται ποτέ. Παρόλα αυτά είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας μας!".

Πάρτε μια γεύση από την τωρινή του σύντροφο... 



Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags