Facebook Pixel Κλάμα η Βιλέγκας για μεταγραφή του Ολυμπιακού!
Life
| 2015-08-08 10:00:00

Κλάμα η Βιλέγκας για μεταγραφή του Ολυμπιακού!

Κλάμα η Βιλέγκας για μεταγραφή του Ολυμπιακού!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ SPORTDOG: Η καυτή παρουσία περίμενε πώς και πώς να πιάσει Λιμάνι ο συγκεκριμένος άσος, που μπορεί να σηκώσει ένα γήπεδο στο πόδι!

Η αλήθεια είναι πως αυτή τη φιλία δεν τη γνωρίζει πολύς κόσμος.

Παρότι η Βάσω Βιλέγκας είχε βρεθεί αρκετές φορές στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να δει παιχνίδια του Ολυμπιακού και, παράλληλα, να θαυμάσει τον φίλο της, που πάντοτε ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του.

Και που, όπως γράψαμε στον πρόλογο της είδησης, μπορεί να σηκώσει με μία του κίνηση, ολόκληρο το γήπεδο στο πόδι...

Ο λόγος για τον Κέβιν Μιραλάς, που οι Πειραιώτες ήθελαν πολύ να τον δούνε ξανά με τη φανέλα τους, αλλά όπως ανακοίνωσε μέσω του twitter η Έβερτον, ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον αγγλικό σύλλογο!

Μία προοπτική που είχε αναφέρει από χθες ο Σκύλος, καθώς στην Αγγλία είχε βουίξει η πιάτσα ότι η Έβερτον δεν... ψηνόταν να πουλήσει τον Κέβιν, καθώς ήθελε να συνεχίσει μαζί του.

Όπως αποκαλύπτει όμως τώρα η έγκυρη στήλη "SportDog Penalty" του Σκύλου, στο twitter, "H Εβερτον ανακοίνωσε στο twitter την επεκταση της συνεργασίας της ως το 2018 με τον Κέβιν Μιραλάς και.. .κλάμα η Βάσω Βιλέγκας!

Λίγοι γνωρίζουν πως το καυτό μοντέλο είναι φίλη και φαν του Βέλγου, για τον οποίο μάλιστα πήγαινε συχνά στο "Καραισκάκης", όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό..."!

Τι να πούμε κι εμείς, βρε κορίτσι μου, που δεν θα δούμε άμεσα ξανά στα ελληνικά γήπεδα έναν παιχταρά που με το ταλέντο του μας έφτιαχνε τις Κυριακές;

** ΚΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ: Ξενέρωσαν οι ΠΑΟΚτσήδες, γελάνε οι Ολυμπιακοί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags