Facebook Pixel «Το θέλαμε όσο τίποτα»
Άλλα Σπορ
| 2011-04-17 09:37:00

«Το θέλαμε όσο τίποτα»

«Το θέλαμε όσο τίποτα»

Η Βάσω Νικούλη και Μαρία Μαγγίνα μιλούν για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου του Ολυμπιακού, ξεκαθαρίζοντας πως μετά την απώλεια του πρωταθλήματος το Κύπελλο ήταν μονόδρομος για όλους.

Μπορεί τα φώτα στον Ολυμπιακό που κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας του, επικρατώντας στον τελικό Κυπέλλου της ΑΕΚ με 3-2, να πέφτουν στις Ογκνιένοβιτς, Χαντάβα, Κόλεβα ή και Κυριακίδου, Γιακουμή, ωστόσο την δική τους βοήθεια και μάλιστα ιδιαίτερα σημαντική, προσέφεραν στις «ερυθρόλευκες» οι Νικούλη και η Μαγγίνα. Η πρώτη από κεντρικός έφτασε στο σημείο να παίξει μέχρι και διαγώνια και να δώσει σημαντικές λύσεις, ενώ η δεύτερη κατάφερε να κρατήσει σε πολλά παιχνίδια την υποδοχή και ειδικά σε αυτά που η Κόλεβα αγωνιζόταν ακραία.

Και οι δύο ένιωσαν να φτάνουν στην πηγή και να μην πίνουν νερό στο πρωτάθλημα και μαζί με τις συμπαίκτριές τους τα έδωσαν όλα για το Κύπελλο στην Σάμο, η οποία πλέον θα γίνει το αγαπημένο νησί του γυναικείου βόλεϊ του Ολυμπιακού. Η νίκη και η κατάκτηση του πρώτου τροπαίου ήρθε και τα δύο κορίτσια το πήραν αγκαλιά για να φωτογραφηθούν και να μιλήσουν στο gazzetta.gr.

Αναφερθήκαν στις δύσκολες στιγμές που πέρασαν στην βοήθεια του προπονητή τους και το κυριότερο στην επιθυμία τους για κατάκτηση του Κυπέλλου, μια επιθυμία που έγινε πραγματικότητα.

- Φέτος περάσατε μία χρονιά με πολλές δυσκολίες, όμως ακόμα κι έτσι μπορέσατε στο τέλος να κατακτήσετε το κύπελλο. Θεωρείται ότι η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο;

B.N.: «Είμαι πέντε χρόνια στην ομάδα και αυτή η χρονιά ήταν όντως η πιο δύσκολη, αλλά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν η καλύτερή μου χρονιά στο κλείσιμό της».
Μ.Μ.: «Εγώ θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλες τις συμπαίκτριές μου που φτάσαμε ως εδώ μετά από όσα έχουμε περάσει και πιστεύω ότι η χρονιά όντως κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags