Facebook Pixel Η Έλλη μιλάει για τον Γιώργο της!
Life
| 2011-04-28 13:57:00

Η Έλλη μιλάει για τον Γιώργο της!

Η Έλλη μιλάει για τον Γιώργο της!

Δεν αλλάζει η Έλλη τον Γιώργο της. Το είπε και στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Down Town», την πρώτη στην οποία αναφέρθηκε στο όνομα του καλού της, αλλά και σε ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα που ταλανίζει στη σχέση τους και ολόκληρη την ανθρωπότητα. Τη διαφορά ύψους!

Η Έλλη Κοκκίνου στην αρχή της συνέντευξης μίλησε για το φωτομοντάζ γνωστού περιοδικού, το οποίο πρώτη σάς είχε αποκαλύψει η Λόλα και πόσο με θαυμάζω καμιά φορά να ξέρατε!

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στις αναστολές που είχε για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τον Γιώργο Μπόγρη: «Να σου πω την αλήθεια, μετά τη σχέση μου με τον Γιώργο έχω μάθει για πάρα πολλές γυναίκες που τα έχουν με μικρότερους άντρες. Και με πολύ περισσότερα χρόνια διαφοράς».

Περιέγραψε, μάλιστα, μια από τις στιγμές που της έχουν μείνει, όταν ο Μπόγρης δεν υπήρχε καν στο μυαλό της ή στη ζωή της:

«Πριν από δύο χρόνια το συζητούσαμε με μια φίλη μου εντελώς φιλολογικά και κάποια στιγμή θυμάμαι πως τη ρώτησα ‘ποια είναι η μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας που είχες με έναν άντρα;’. ‘15 χρόνια μικρότερος’, μου είπε. ‘Είσαι τρελή; Τι βρίσκεις σε 15 χρόνια μικρότερο;’, της είπα. ‘Κι όμως, είναι να μην σου τύχει’, μου είπε».

Η Κοκκίνου αποκάλυψε πως «περίπου στο δίμηνο, μετά την πρώτη μας επαφή», ξεκίνησε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να προχωρήσει με τον σέντερ του Παναθηναϊκού, ενώ για το θέμα του ύψους παραδέχτηκε και η ίδια πως πολλές φορές γελάει, αλλά και πως το πρόβλημα είναι γενικό:

«Το έχω σκεφτεί. Έχεις έναν άντρα 2μ.10. Εγώ είμαι 1μ.67. Πες μου ποια γυναίκα, αν καθίσει δίπλα του, δεν θα μοιάζει με νάνο; Αν δεν είναι τουλάχιστον 1μ.90, θα μοιάζει με νάνο. Και πέρα απ' το χιούμορ, επειδή έχει τύχει να ακούσω μερικά σχολιάκια για τη διαφορά ύψους μας, να σου πω ότι θα βρίσκω πολύ ανούσια. Τι περιμένουν να δουν δίπλα στο 2μ.10 δηλαδή;».

Πηγή: gazzetta.gr.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags