Facebook Pixel "Φωτιά" η πρωταγωνίστρια του "True Blood"! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-08-19 14:45:00

"Φωτιά" η πρωταγωνίστρια του "True Blood"! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

"Φωτιά" η πρωταγωνίστρια του "True Blood"! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Οι σειρές με βρυκόλακες έχουν γίνει της μόδας. Όμως, το "True Blood" έχουμε... λόγο που το βλέπουμε. Μα φυσικά για την Άννα Πακουίν. Μπορεί να έχει δηλώσει bisexual, αλλά έχει τρελάνει κόσμο με τις ερωτικές σκηνές της. Μια ματιά, θα σας πείσει.

Η Άννα γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου 1982 στον Καναδά και μεγάλωσε στη Νέα Ζηλανδία. Μετακόμισε στο Λος Άντζελες μετά το διαζύγιο των γονιών της. Είναι η δεύτερη μικρότερη σε ηλικία ηθοποιός που κέρδισε Όσκαρ για την ερμηνεία της στη ταινία ''Τhe Piano'' το 1993.

Από το 2008 εμφανίζεται στη σειρά του HBO, "True Blood" ως Σούκι Στάκχαουζ. Η σειρά είναι βασισμένη στη σειρά βιβλίων ''Τα βαμπίρ του Νότου'' της Charlaine Harris, τα οποία κυκλοφορούν και στα ελληνικά από τις εκδόσεις ''Φανταστικός Κόσμος''.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, προκάλεσε σάλο όταν παραδέχθηκε δημόσια πως είναι αμφιφυλόφιλη, υποστηρίζοντας καμπάνια για ίσα δικαιώματα. «Είµαι η Άννα Πάκουιν, είµαι αµφιφυλόφιλη και δίνω µια δεκάρα! Φανταστείτε να πηγαίνετε στη δουλειά κάθε µέρα και να µην µπορείτε να µοιραστείτε τη ζωή σας µε τους συναδέλφους σας από φόβο µήπως σας ξεφύγει και πείτε κάτι».

Η Άννα πάντως, παντρεύτηκε τον συµπρωταγωνιστή της στη σειρά, Στίβεν Μόιερ.


 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags